- شروع کننده موضوع
کاربران حذف شده
لنگر انداخته
قسمت اول: آشنایی با سمپادیا سال 87، شروع مدیریت انجمن
به تاریخ 3 اسفند سال 1387، یعنی تقریبا 1 و نیم سال پیش بعد از مدت ها گشت و گذار در اینترنت و حس ناسیونالیستی و کنجکاوی نسبت به سمپاد با لیست بزرگی از وبسایت های مختلف رسمی و غیر رسمی سمپاد اعم از دانش آموزی و مردم نهاد برخورد کردم، بر حسب این حس کنجکاوی تقریبا به همه سرکی کشیدم، از وبسایت Nodets گرفته تا وبسایت انجمن دانش آموختگان استعداد های درخشان یزد که شاید قدیمی ترین وبسایت دانش آموزی سمپاد بود.
اکثر این پایگاه های اینترنتی فعالیت چشمگیرشون رو در اون زمان از دست داده بودند، Nodets با مشکلات عمده سیستم مواجه بود و داش آموختگان یزد هم فعالیت خاص و چشمگیری نداشت، خلاصه بعد از همه این ها شاید سمپادیا تنها مکانی بود که می شد ازش فعالیت قابل توجهی رو دید و همچنین امیدوار این بود که خونی هنوز در رگ هاش جاری هست؛ بعد از یک دید کلی و نگاه کلی به سایت و انجمن و پروفایل بعضی کاربر ها تصمیم بر این گرفتم که فعالیت خودم رو در سمپادیا با یوزرنیم Mohzens شروع کنم؛ من در اون زمان تخصصی در فعالیت در فروم های اجتماعی و مختلط به اون شکل نداشتم، عمده تخصص و فعالیت من در وبسایت ها و فروم ها موضوعات گیم و سخت افزار بود و در این مورد هم در چندین فروم خارجی و داخلی فعالیت داشتم، به همین خاطر با سیستم سمپادیا، ارتباطات و نظارت و حتی مطالب غریب بودم.
خلاصه با گذشت چند روز، تقریبا با عمده موضوعات سایت و مباحثی که کاربران با اون ها در سطح سایت مباحثه می کنند آشنا شدم و شروع به پست کردن مطالب کردم، من با لفظی که در سطح سایت و در میون بقیه بچه ها استفاده می شد زیاد آشنایی نداشتم، برای همین تلاش میکردم که خودم رو با بقیه کاربران تطبیق بدم و خلاصه این اتفاق افتاد، بعد از فعالیت در چندین موضوع در سطح انجمن مثل هر کاربر تازه وارد دیگه ای رغبتم رو برای شروع مدیریت احساس کردم، من فردی بودم که قبل از سمپادیا تقریبا در هر سایتی که فعالیت داشتم به یک پست V.I.P رسیده بودم و عجیب نبود که در اینجا هم چنین هدفی رو دنبال کنم.
برای شروع راه های زیادی در پیش روی فرد تازه وارد در اجتماعی مثل من وجود نداشت، تنها راهی که به ذهنم رسید فعالیت در قسمت های بسیار ضعیف سایت و همچنین استفاده از اطلاعاتم درباره گیم و سخت افزار بود، اما با پست های ناشیانه و نادرست نمی شد این کار رو شروع کرد، نیاز به هویت جدیدی داشتم، برای همین اکانت جدیدی که همین الان هم در حال استفاده از اون هستم ساختم و فعالیتم رو در بخش سخت افزار با قرار دادن چند مقاله و مطلب که در گذشته نوشته بودم و هنوز هم در بخش سخت افزار سایت موجود هست شروع کردم و به این کار ادامه دادم. اون روز ها مدیریت انجمن های سایت الکی نبود و واقعا کار پرزحمتی بود چراکه انتخاب اون ها هم توسط خوش شخص محمد مطهری تقریبا انجام می شد، سایت هم تنوع درجات به شکل حال حاضر نداشت، مدیر کل، مدیر داخلی، مدیر انجمن تنها درجه ها و عناوین مدیریتی سایت بودند که اعضاش هم در اون زمان در بین مدیر کل ها فقط مطهری و بذرکار بودند، مدیران داخلی هم اونطور که به خاطر دارم خانوم ندا مکرم، علیرضا امینیان که الان کاناداست، محمد حسین حیدری که الان از دست اندرکاران سمپادسیتی هست(فکر میکنم) بودند و کلا سایت جو خیلی دوستانه ای داشت و همه شناخته شده بودند، سایت هم 2000 کاربر داشت.
به هر حال پس از کمی فعالیت در انجمن سخت افزار برای به دست گرفتن مدیریت با مطهری صحبت کردم و جریان رو با محمد در میون گزاشتم، ثابتی اشرف هم در اون بازه زمانی کاربر عادی و نسبتا جا افتاده ای در سطح انجمن بود و در بخش نرم افزار و اینترنت و کمی هم سخت افزار فعالیت داشت، از کاربران خوب اون زمان به شمار می رفت، برای همکاری و فعالیت های مشترک یاهو ثابتی اشرف رو اد کردم و هم کمی با تخصص ها و اخلاقیات خودش آشنا شدم و هم کمی خودم رو معرفی کردم و بعد از اون هم برای همکاری مشترک چه در سطح انجمن چه در یه سایت دیگه ازش درخواست کردم.
به هر شکل بعد از گذشت یک مدت و در سال جدید، تقریبا اوایل فروردین 88 بود فکر میکنم مدیریت انجمن سخت افزار رو به دست گرفتم و این شروع مدیریت من در سمپادیا بود. برای به دست گرفتن و کنترل انجمن برنامه های خوبی داشتم، چراکه قبلا هم تجربه خوبی در این زمینه در اختیار داشتم، اما مدیریت انجمن سخت افزار من کوتاه تر از چیزی بود که فکر میکردم و قدم بعدی رو برای پیشرفت سریعتر در وسط های راه گزاشته بودم و همین باعث شد تا زودتر به پله بعدی که در برنامم بود برسم، یعنی مدیریت داخلی...ادامه دارد.