• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

قسمـت‌های جالـبِ کتـاب‌ها

پاسخ : قسمـت‌های جالـب از کتـاب‌های موردعلاقـه‌تون

اگر يك احمق جسور با استفاده از مقام خود در برابر مردم به شما توهين كند ، آن وقت عذاب روحي را احساس خواهيد كرد به خصوص اگر از چنان نفوذي برخوردار باشد كه شما يقين كنيد او را مجازات نخواهند كرد .

خانه ي آخر/////محمود دولت آبادي

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
هرگاه همه چیز در نظر من یکسان و بی تفاوت باشد ، آیا معنایش این نیست که من همه جا و همیشه وجود دارم ؟ و هنگامی که همه چیز در نظرم یکسان و بی تفاوت است ، آیا معنایش این نیست که من در هیچ کجا و هرگز وجود ندارم ؟ و چون همه جا وجود دارم و هیچ کجا وجود ندارم آیا معنایش این نیست که وجود من از معنای قید به زمان و مکان تهی شده ؟

گل آتشین/////محمود دولت آبادی

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

شايد بتوان بلندترين قله ها را فتح كرد و تا ‍ژرف ترين درياها فرو رفت اما ورود به جهان باطن يك آدم به آن آساني ها شدني نيست .

كارنامه سپنج ( جلد 1)/////محمود دولت آبادي
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

می توانستیم خودمان از این واقعیتی که اتفاق افتاده بود لذت ببریم، اینکه ادگار صد متر را در 10.1 ثانیه دویده است.طبیعی است که او بعدها موفق به تکرار این رکورد خود نشد و صد متر را فقط در 10.9 ثانیه و یا 11 ثانیه می دوید، و هیچ کس ادعای مارا باور نمیکرد و هروقت ما از آن صحبت میکردیم مارا مسخره میکردند و میخندیدند... حرف زدن درباره ی چنین لحظاتی خود اشتباه محض است و تکرار آن چیزی جز انتحار و خودکشی نیست... وقتی پای تلفن به نوای پیانوی مونیکا گوش میدادم، درحقیقت نوعی اقدام به خودکشی بود. لحظاتی وجود دارند که تکرار آنها ممکن نیست...
...
هرگز نباید سعی در تکرار لحظات داشت، باید آنها را همانگونه که یک بار اتفاق افتاده اند، فقط تنها به خاطر آورد...

کتاب "عقاید یک دلقک" - نوشته ی "هاینریش بل"

«اگر تو ثروتمند باشی، سرما یک نوع تفریح می شود تا پالتو پوست بخری، خودت را گرم کنی و به اسکی بروی.

اگر فقیر باشی، برعکس، سرما بدبختی می شود؛ و آن وقت یاد می گیری که حتی از زیبایی ِ یک منظره زیر برف متنفر باشی.

کودکِ من! تساوی تنها در آن جایی که تو هستی وجود دارد، مثل آزادی. ما تنها توی رَحِم برابر هستیم.»

نامه به کودکی که هرگز زاده نشد - اوریانا فالاچی

ژان باپتیست:همه ی ملت ها توانایی های بالقوه دارند،فقط باید بتوانند خودشان را از گذشته شان جدا کنند.
تالیران:و تمام آدم ها نیز توانایی های بالقوه دارند...فقط باید بتوانند در گذشته شان تجدد نظر کنند.

❄دزیره❄آنه ماری سلینکو❄

دست اول تمام نشده بود که استلا گفت:" چه دست های زمختی دارد! چه پوتین های یغوری اه!" و چنان با بیزاری این حرف را زد که خودم هم از دست ها و پوتین هایم خجالت کشیدم و بدم آمد.موقعی هم که در ورق بازی اشتباهی کردم گفت:" ابله، کارگر دست و پا چلفتی!"
خانم هاویشام رو به من گفت:"بهش چیزی نمی گویی؟نظرت راجع به او چیست؟ می توانی در گوشم بگویی."
در گوشش گفتم:"به نظرم دختر مغروری است"
- دیگه چی؟
-خیلی هم خوشگل است.
-دیگه چی؟
- و بد زبان
- دیگه چی؟
- دیگه دلم می خواهد بروم خانه.

آرزوهای بزرگ - چارلز دیکنز

سام: هاه کارن، مودب بازی رو بذار کنار. بهم بگو حرومزاده، قهوه رو بپاش تو صورتم.

کارن: حرومزاده، خامه و شکر هم می‌خوای؟
=====
سام: می‌دونی، داری رسماً بیرونم می‌کنی. این‌طور نیست؟

کارن: همیشه توی گاراژم برات جا دارم.

سام: اگه پامو از این در بزارم بیرون، دیگه بر نمی‌گردم ها.

کارن: فکر کنم برگردی.

سام: از چی انقدر مطمئنی؟

کارن: آخه قطره چشمتو یادت رفته برداری.
=====
اتاقی در هتل پلازا اثر نیل سایمون. (جفتش)

پ.ن: اعتراف میکنم که متن رو ناچاراً کپی کردمش از جایی...

زندگي يعني خستگي! زندگي يه جنگه كه هر روز تكرار ميشه وُ عوضِ شادي هاش بايد بهاي زيادي بدي!

نامه به كودكي كه هرگز زاده نشد - اوريانا فالاچي

کسی که سزاوار نام انسان باشد همیشه احساس ندامت می کند و این خود محکی برای شناخت انسان هاست...

هیچ کس در عمرش دوبار عاشق نشده.عشق دوم و سوم و... تنها معنیش اینه که هیچ معنی نداره.رفت و امده...

برای صداقت هیچ چیز موثرتر از ترس نیست

حماقت بزرگترین نیروی روحانی تمام تاریخ بشریت است.می گفت در برابر ان باید سر تعظیم فرود اورد،چون همه جور معجزه ای از ان ساخته است...

هر چیزی حدی دارد،حتی تصمیم ادم به کلنجار رفتن با واقعیات.وقتی ادم به ان حد رسید،دیگر نمی شود کاری کرد.واقعیات باید بروند یکی دیگر را پیدا کنند...

از همین می ترسم. به یه چیزی یا کسی عادت کنی،اون وقت اون چیز یا اون کس قالت می گذاره.اون وقت دیگه هیچ چیز برات نمی مونه...

وقتی میگن «سرنوشت» همیشه یعنی یه چیز خیلی بد...

خداحافظ گاری کوپر(رومن گاری)

«اغلب پیش می‌آید که انسان مدّت‌ها رنج می‌برد، بی‌آنکه خودش بداند.» طاعون - آلبر کامو

5.jpg

جهان بینی علمی - برتراند راسل

Back
بالا