• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

قسمـت‌های جالـبِ کتـاب‌ها

پاسخ : قسمـت‌های جالـب از کتـاب‌های موردعلاقـه‌تون

دانیال نشست روی صندلی. شقیقه‌هاش را با دست فشار داد و زُل زد به جمعیتِ اشیایِ خاموشِ مقابلش. گفت:«بروس شوارتز. فکر نمی‌کنم اسمش تا حالا به گوش هیچ کدوم از شما بی‌شعورها خورده‌باشه. ولی این اصلاً مهم نیست. اون یکی از بهترین عروسک‌گردان‌های دنیاست. عروسک‌گردان‌ها معمولاً وقت نمایش دست‌هاشون رو تویِ دستکش مخفی می‌کنند تا تماشاچی اون‌ها رو نبینه و حواسش به نمایش باشه. بیش‌تر اون‌ها از نخ و عصا و این جور چیزها استفاده‌می‌کنند، اما بروس شوارتز از این کارها نمی‌کنه. بروس دست‌هاش رو به شما نشون می‌ده؛ برای این که نمایش‌هاش اون قدر محشره که بعد از یکی دو ثانیه تماشاچی دست‌ها رو فراموش می‌کنه و محو بازی می‌شه. دست‌ها رو می‌بینه اما در واقع نمی‌بینه. می‌فهمید چی دارم می‌گم کله‌ پوک‌ها؟ در واقع شما فقط رقص عروسک‌ها رو می‌بینید. بس که عالی می‌رقصند. اما نکته‌ی مهم، نکته‌ی خیلی مهم ماجرا اینه، یعنی من فکر می‌کنم اینه که اگه اون عروسک‌های شوارتز عقل و شعور داشتند، اگه می‌تونستند حرف بزنند، خیال می‌کردند نخی در کار نیست. این همه چیزی‌یه که شما کله‌ پوک‌های عوضی تا دم مرگ هم متوجه‌ش نمی‌شید.»

استخوان خوک و دست‌های جذامی/مصطفی مستور.

در بیشتر انتخابات ها ، انتخاب واقعی امکان ندارد . در انتخابات فقط این امکان مهیاست که به نامزدی که خطرش کمتر است رای بدهیم!

بیشعوری ، خاویرکرمنت

باید یک بار به خاطر همه چیز گریه کرد. آنقدر که اشک ها خشک شوند، باید این تن اندوهگین را چلاند و بعد دفتر زندگی را ورق زد. به چیز دیگری فکر کرد. باید پاها را حرکت داد و همه چیز را از نو شروع کرد.
من او را دوست داشتم / آنا گاوالدا

همه حیوانات با هم برابرند اما برخی برابرترند!

مزرعه حیوانات - جرج اورول

دوماه پیش بود یک دیوانه را در زندان حیاط انداخته بودند.باتیله شکسته شکم خودش راپاره کرد روده هایش را بیرون کشیده بود با آنها بازی میکرد.میگفتند او قصاب بوده بشکم پاره کردن عادت داشته.
اما آن یکی دیگر که با ناخن چشم خودش را ترکانیده بود دستهایش رااز پشت بسته بودند.فریاد میکشید وخون ب چشمش خشک شده بود.من میدانم همه ی اینها زیر سر ناظم است...

سه قطره خون_سه قطره خون_صادق هدایت

وقتى مادرم به شدت بيمار شد من نتوانستم به ديدنش بروم، حتى نتوانستم در مراسم خاكسپارى اش شركت كنم. دو تا بچه كوچك داشتم و كسى نبود در "ونكوور" از آنها مراقبت كند. به علاوه، از لحاظ مالى توان پرداخت هزينه ى پرستار بچه را نداشتيم و همسرم نسبت به اين رسم و رسوم، آدم بى توجهى بود. اما چرا همه ى تقصيرها را گردن او بيندازم؟ من بايد خودم از اين موضوع شرمنده باشم. بعضى وقت ها از چيزهايى حرف مى زنيم كه نمى توانيم به راحتى به دست فراموشى بسپاريم يا حتى خودمان را به خاطر آن ها ببخشيم. اما بالاخره يك روز خودمان را مى بخشيم؛ ما هميشه اين كار را مى كنيم.

زندگىِ عزيز / آليس مونرو.

وقتی موش ها از یک کشتیِ در حالِ غرق شدن خارج میشوند؛فکر میکنید دقیقاً به کجا میروند؟
×دیگه پنیر نمیخوام؛از این تله نجاتم بدین.
نوشته ی ریچارد تمپلر و ترجمه ی سعید خاکسار

مردم حقیری را که خرسندانه از دریچه های محقر به جهان مینگرند را دوست نمیدارم.
""این خیانتی است بزدلانه به چشم؛به حق رویت؛ به توان شناگری دیدن"
پس من هم نباید خیانت کنم؛ در طبیعت قرار میگیرم، خودم را در آن ما میجویم نه پشت پنجره ی کوچک اتاقم.
این را نه فقط به طبیعت؛ که به اجتماع قول میدهم.
میروم در قلب جامعه، چرا که شنیده ام:
"تو در کوچه ها انسان خواهی شد.نه در لابه لای کتاب ها."

مقدمه ژنتیک از دیدگاه حل مسعله. :)
ساسان امینی.

گفتم:قبلنا فکر می کردم دنیا از رو قبیله ها تقسیم می شه.قبیله ی سیاها و قبیله ی سفیدا.قبیله ی سرخ پوستا و قبیله ی سفید پوستا.ولی حالا می فهمم درست نیس.دنیا فقط به دو تا قبیله تقسیم می شه:قبیله ی آدمایی که بی شعورن و قبیله ی آدمایی که بی شعور نیستن.

♧شرمن الکسی♣ خاطرات صددرصد واقعی یک سرخ پوست پاره وقت♧

احساسات بدون تعقل مثل یک داروی آبکی بیمزه است ، و از آنسو تعقل عاری از احساس هم مثل لقمه ی بدمزه و ناگواری است که نمیتوان آن را بلعید !
جین ایر - شارلوت برونته

Back
بالا