دخترا18-20به نقل از sadlove :عاقا نچرال ویز بهتره یا زینک ؟؟
از یه پزشک سوال کن.اینا رو نباس سر خود مصرف کرد
رشد قد تا چه سنیه دقیقا" ؟؟
به نقل از yasna.m :من باید حداقل 165 شم الان 160 ام رفتم دکتر خودش کوتوله بود همین منو دید گفت میشی میانگین قد مامانو بابات ینی حدود 170 باید بشم ولی من 161 ام چی کار کنم
قرص و امپول عوارضش خیلی زیاده.به نقل از جنا :من قدم خیلی کوتاهه! بابام قدش 178 و ایناس ؛ ولی مامانم تا حدی کوتاهه! 165 ایناس!
هر راهی که قدمُ بلندتر کنه حاضرم برم :د قرص ؛ آمپول ؛ هرچی! چون قدم به طرز افتضاحی کوتاهه [ 140 نیستم دیگه ]
یکم راهنمایی کنید و اینا :د
پ.ن : مامان من تا وقتی بره دبیرستان قدش کوتاه بوده ولی وقتی میره دبیرستان یهو قدش بلند میشه! امکان داره منم اینجوری باشم؟
قرصی که میدن مگه مولتی ویتامین و کلسیم و اینا نیستش؟ پس چهجوری عوارض داره؟ قاعدتا نباید داشته باشه! [ یا خیلی جزئی باشه مثلا :د ]به نقل از MALICE :قرص و امپول عوارضش خیلی زیاده.
رژیم غذایی خیلی موثر تره عوارض هم نداره.
بیشتر قرص ها تقریبا همشون عوارض دارن حتی کلیسم.به نقل از جنا :قرصی که میدن مگه مولتی ویتامین و کلسیم و اینا نیستش؟ پس چهجوری عوارض داره؟ قاعدتا نباید داشته باشه! [ یا خیلی جزئی باشه مثلا :د ]
واقعا سی سانت؟ :-اُبه نقل از MALICE :بیشتر قرص ها تقریبا همشون عوارض دارن حتی کلیسم.
من شنیدم استفاده زیاد از قرص کلسیم عوارض قلبی ایجاد میکنه.(در حد شنیدن مطمئن نیستم. (
رژیم غذایی رو امتحان کن به نظرم.
یکی از دوستای من با رژیم غذایی قدش30سانتی متر افزایش پیدا کرد.
به نقل از sajadrahimi :خب من یه سوال دارم میشه یه راه بگید قدو کاهش بدیم؟!
خدایی خسته شدم!186 آخه؟ همه میگن تو خیلی غولی خیلی چاقی(84 کیلوئم!) همیشه مسخرم میکنن میگن تو درازی! دیلاقی!
جون من یه راه برا کم کردن قد بگید! چه جاها که من با این قد نتونستم برم!
پست بالاییتو نگاه کن یک ساعت توضیح دادم.به نقل از شـکـیبـا :× یه چیزی ؛ ممکنه این «استعداد» ِ بلندی تا یه مدّتی نهفته باشه تو آدم ؛ مثن بابای ِ من الان صدُنوده ؛ بعد تا دوّم دبیرستان قدّش تو مایههای ِ صدُپنجاه بوده! یــَـنی «خیلی» کوتاه بوده ؛ بعد یـِـیهو قد میکشه. :د
× من خودم تا پارسال از «همه» کوتاهتر بودم ؛ بعد یــِـیهو قد کشیدم تا به اینجا رسیدم :د
× روشی هست که بشه با غذاُ خوراکیُ اینآ افزایش داد قدُ؟ با رژیم غذایی مثن :د
مسلما فقط کلسیم تنهایی باعث افزایش قد نمیشه:دبه نقل از شـکـیبـا :بلهبله دیدم [ نخور منُ ]
ولی منظورم این بود که تا حالا یه سری رژیمآی ِ غذایی برای ِ مشکلآی ِ مختلف دُرُس شدن. مثن رژیم ِ ماکروبیوتیک برای ِ سرطان. رژیمی داریم که فقطُ فقط برای ِ افزایش قدُ اینآ باشه؟ [ رسید منظور؟ ]
× ولی با وجود اینکه همه میگن شیر بخورین تا قدتون بلند شهُ ... اگه روزی یه بشکه شیر هم بخورین ولی ویتامین «دی» تو بدنتون کم باشه,«هیچ» اثری نداره. پس حداقل روزی یک ربع در معرض ِ نور ِ مستقیم ِ آفتاب باید باشه آدم [ از پشت ِ شیشه نه البته :د ]