ariadne
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان چهار
- شهر
- تهـــــران .
پاسخ : شایعه بسازیم
دوستان ؛ عملیات پخشش رو شروع کنیم؟
دوستان ؛ عملیات پخشش رو شروع کنیم؟
همه بات در مورد شایعه ی توپ موافقنبه نقل از شقایق.س :
)
باید مشخص کنیم یه شایعه ی توپ رو که عین بمب بترکه...نه شایعه ی آبکی... (
میگم شما ها شایعه پیشنهاد کنین...روش تصمیم میگیریم!نظر سنجی چیه باو...
اول اینکه تسلیت میگم . همه ی اقشار جامعه اعم از کارگر و بزار و بقال و معلم و خرسوار و دزد و بنا شایعه ساختن جامعه ی سمپادیا هیچی نساخت. واقعا این واقعه نشان از خلاقیت بالای این قشر داره. خسته نباشیداودکلنی بنام lovely ساخت اسرائیل که جدیداً از مرز عراق وارد ایران شده حاوی مواد کشنده است که استنشاق آن پس از 4 الی 5 روز تاثیر گذاشته و درمان ندارد و باعث مرگ میشود. لطفاً به دوستان و نزدیکان خود اطلاع دهید.
به نقل از Dorna :اول اینکه تسلیت میگم . همه ی اقشار جامعه اعم از کارگر و بزار و بقال و معلم و خرسوار و دزد و بنا شایعه ساختن جامعه ی سمپادیا هیچی نساخت. واقعا این واقعه نشان از خلاقیت بالای این قشر داره. خسته نباشید
دوم اینکه آقاجان اگه شایعه نساختید حداقل لطف کنید یه کم تو این تاپیک دستتون اومده باشه که ممکنه یه چند تا آدم سادیست پیدا شن که بخوان شایعه بسازن. شماها رو بکنن وسیله و کر کر بخندن. آخه چرا تشخیص نمیدین این متنی که الان نقل قول کردم شایعه ست!؟ من امروز 3 تا از این متن برام اس ام اس اومد(برای منی که سال به سال اس ام اس ندارم رقم در خور توجهیه واقعا و البته امید هست در روز های اینده بیشتر هم بشه!) بعد دو تاشون از بچه های همین سایت بودن #-o
خلاصه تبریک میگم. شما خودتون شایعه ای نساختید اما بستر خوبی برای شایعه ساختن دیگران فراهم کردید. مرسی . مرسی
والا چیز خاصی وجود نداره که بتونم بهش قسم بخورم ولی خب مطمئنم که شایعه هست. چون همچین چیزی قطعاً اگه حتی یک مورد گزارش شده باشه حتی اگه تو همه خبرگزاری ها اطلاع رسانی نشه سازمان بهداشت حتماً اطلاع رسانی میکنه. چیزی نیست که مردم بخوان به هم اطلاه رسانی کنن. همچین چیزایی رو سازمان ها اصولاً به اطلاع مردم میرسونن.به نقل از ℳademoiselle :اول اینکه واقعاً به اینجا چه ربطی داشت درنا ؟! :د
دوم اینکه از حاشیه ی سیاسیش بگذریم قسم میخوری که شایعه ست این و واقعی نیست ؟! :د
سوم اینکه مطمئنی کسایی که این اس رو واست فرستادن حتماً تو این تاپیک نقش فعّالی داشتن ؟!
و چهارم اینکه اتفاقاً من خودم هم همچین چیزی گرفتم و اتفاقاً واسه بقیه هم سند کردم چون این از همون موضوعاتی بوده که باید پی ِ شو میگرفتیم ُ پخشش میکردیمُ اینا واسه همین شاید اون کسایی که واست فرستادن هدفشون جز پخش کردن ِ شایعه و به عبارتی شایعه کردن ِ شایعه چیزی بیش نبوده ! حالا اگه اومدی زیر سوال بردیُ اینا دنبالشو بگیر و همین رو واسه چند نفر دیگه بفرست که حداقل همگی یه کار مفید کرده باشیم :د
بله بله مچّکرم !
به نقل از Dorna :والا چیز خاصی وجود نداره که بتونم بهش قسم بخورم ولی خب مطمئنم که شایعه هست. چون همچین چیزی قطعاً اگه حتی یک مورد گزارش شده باشه حتی اگه تو همه خبرگزاری ها اطلاع رسانی نشه سازمان بهداشت حتماً اطلاع رسانی میکنه. چیزی نیست که مردم بخوان به هم اطلاه رسانی کنن. همچین چیزایی رو سازمان ها اصولاً به اطلاع مردم میرسونن.
ربطش به اینجا هم به عنوان یه مثال اوردم. چون چیزایی که بچه ها میگفتن و خودمون قبلاً فکر کرده بودیم مثل فوران دماوند و مرگ یه شخصیت سیاسی و اینا در مقابل این شایعه و اون پپسی واقعا ضعیف بودن. گفتم بچه ها پند بگیرن و دستشون بیاد که یه شایعه ی موفق باید چه ویژگی داشته باشه
بعد این که خب از اینجایی مطمئنم که کسایی که سند کردن تو این تاپیک نقش داشتن که خب هم شرکت کننده های این تاپیک رو دیدم هم سند کننده اس ام اس رو. میدونم هم هدفشون پخش شایعه نبوده . کاملا جدی بودن . میشناسمشون دیگه به هر حال :P
اره.واسه من اس ام اسش اومد.به نقل از ayda :بابام امروز اومده می گه توی یه روزنامه خوندم وژارت بهداشت گفته ادکلن لاولی استفاده نکنید!!!این شایعه واقعی شد.