• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

جشن های 2500 ساله

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Dizzy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : جشن های 2500 ساله

به نقل از نسترنّگار :
تا جایی که من پستا رو خوندم تقریبا همه موافقن.من همین جا مخالفتمو اعلام میکنم ;D
به نظر من اگه با الان مقایسه نکنیم و فقط اون زمانو در نظر بگیریم کار درستی نبوده. ینی ارز مملکتو میدن به فرانسویا؛ پول نفتو؛ تا باهاش به کشورایه دیگه پز بدن. یا مثلا اون چادرا رو از فرانسویا (؟) خریده بودن تا همون فرانسویا بیان توشون. این پول میتونسته صرف کارهای دیگه ای بشه که بازدهشون خیلی بیشتر میتونسته باشه.
البته میتونیم هم این جوری بش نگا کنیم که با این پولی که از توریسم در میاد میتونستن کلی به وضع کشور برسن. ولی همچنان به نظر من درست نبوده که وفتی مردمی هستن که خیلی بی پولن، پول کشور صرف ظاهر قضیه بشه و نه باطنش.
ولی خب همه ی اینا به شرطیه که با وضع الان مقایسه نکنیم.
و واقعا هم این به مشکلات دامن زده و اعتراض مردمو بیشتر کرده دیگه؟ :-?
واقعا فکر کردی می خوان پز بدن با این کار؟
این همش معرفی کشور ما بوده به کشورهای دیگه
چرا نباید با الان مقایسه کنیم؟

نمیشه گفت هدف این بوده که به کشور های دیگه پز بدیم . من کاری به جشن های 2500 ساله ندارم ، چون صد در صد موافق نیستم باش . اما کلا این حرف غلطه . چون صنعت توریسم میره زیر سوال . چیزی به اسم پز دادن نبوده ، ببینید جامعه ایران و نه فقط ایران ، کل دنیا ، جامعه ایده آل نبوده و نیست . همیشه افراد فقیر بودن ، همیشه افرادی که زیر خط فقر باشن هم بودن . این که کمک به فقیرا باعث شه ما از کار های ِ اقتصادی کشور دست برداریم که نمیشه . مثلا بگیم فلان پروژه رو احداث نمی کنیم چون با پولش میتونیم شکم کلی گرسنه رو سیر کنیم . خب توریسم یک صنعت بود . جشن های 2500 ساله به این صنعت کمک کرد . بعد هم توجه داشته باشید قبل از پهلوی چیزی به اسم توریسم توی ِ ایران خیلی کم بود [ دوران صفویه هم بود ] ، جشن های 2500 ساله گامی بود برای معرفی تاریخ ایران .

اینا درسته ولی به نظر من اون موقع وقتش نبود؛ نه وقتی که وضع کشور حساسه. چون این کار مخالفتا رو بیشتر کرد.

به نظرم از بعضی جهات مفید بوده.....
مثلا همین که فرهنگ ایرانیارو به مردم نشون میداده و مردم ایران با گذسته ی خودشون آشنا بودن،نه مثل الان که به یکی میگی کوروش کیه میگه:کوروش؟پسرخالمه!
و یکی دیگم این که علاوه بر خودمردم ایران به بقیه کشورام ایران باستان رو میشناسونده،خو میبینیم که تو اون جشنا از کشورای مختلف حضور داشتن.
و همین طور باعث رشد صنعت گردشگری ایرانم میشده،
البته خوب باید بگیم که تجمل زیادیم توش راه داشته و شاید همین باعث اعتراض مردم میشده.

خب ماهیّت جشن های ۲۵۰۰ ساله چیز خوبی بوده، شناسوندن ایران به بقیه کشور های جهان ولی توی این کار یه کم زیادی ول خرجی میکردن. مناسب شرایط اون زمان نبوده

به نظر من درست بوده. در هر زمانی بعضی از مناسبت ها برای حکومت ها مهم بوده است. علاوه بر این این جشن ها فرهنگ غنی ما را نمایان میکرده است. مثلا در حال حاضر 22بهمن برایاین نظام مهم است. البته طبیعی هم است.

.

این آمارارو از کجا میاررن بچه های نیشابور من موندم....از کجا میدونی چقد از راه توریسم درآوردن و چقدش مال اثر مثبت جشنا بوده؟میلیارد خیلیه ها میگین همایشا چندین میلیارد خرجشونه

درمورد این جشنا
اول بگم تبلیغ پیرامون هخامنشیان صرفا جنبه ی پروپاگاندا(اسم فارسی شو نمیگم واسه سایت خطر داره!)داشته همون طور که الانم عده ای..... ;D
ینی رسما بگم پهلوی تو دلش تره هم واسه کوروش خورد نمیکرده ولی باید هی ازشون یاد میکرده تا و داد میزده که بزرگ مردی بود کوروش که صدای قاروقور شکم مردم به گوششون نرسه

جشنا هم راس میگه مقدار زیادی از انگیزشون واسه برگذاری پز دادن بوده بعدش واسه توجیح اومدن دلایل اقتصادی و صنعت توریسمو مطرح کردن
اینی هم که میگین آموزاندن فرهنگ و اینا اونقدری که هزینه داشته فایده نداشته

درکل امر مثبتی نبود ولی زیادم نمیشه رو منفی بودنش مانور داد

یه مساله ای هست
همونطور که میگین الانم خیلی پول الکی داره خرج میشه و این جشنا اونقدم که دارن باهاش تو سر پهلوی میزنن اهمیت نداشته
ینی خیلی چیزای مهمتری راجع به +یا - بودن سلسله ی پهلوی میشد مطرح بشه منتهی این جلوه ش واسه همون پروپاگاندا ;Dبیشتر بوده

• لایک
امتیازات: sk1v

جالب بوده ولی منم مخالفم

کوروش بزرگ با کشور گشایی و عدل و عدالت تونست ایران رو معروف کنه؛شاه با جشن های 2500
من به مخالف ها پیشنهاد می کنم تحصیل نکنن به گرسنه ها غذا بدن

Back
بالا