وقتی از yahoo.com ساین اوت نکنی اینجوری میشهبه نقل از Ali o_O :میگم یه سوال من الان ار میلم خارج شدم مسنجرمم بستس بعد چرا این
البته بار اول نیست کلاً چرا اینجوریه ؟؟!!!
نه بابا خودم به این مورد حواسم بود و ساین اوت هم کرده بودمبه نقل از Death Angel :وقتی از yahoo.com ساین اوت نکنی اینجوری میشه
خب میتونن توی این موارد از کاراکتر هایی مثل "|" "/" "\" استفاده کنن تا نام کاربری ها از هم جدا شن قبلا هم افراد انلاین همین مشکلو داشتن اما رفع شدبه نقل از Ham!D ShojaE :این مشکل وقتی پیش میاد که اسم بعضی یوزرا فارسی باشه و بعضیا انگلیسی !
تو بانگ ها هم باعث میشه روز ارسال کامنت بیاد وسط اسم ! اصلا چیز عجیب غریبیه این
داره میشه تغییر داد ! :)به نقل از ▓ پـ ــوریـ ـا ▓ :اره منم به 2010 دارم اومدم چیزی از سایت حالیم نشد و رفتم و بعد یه مدت اومدم یه جدید ساختم اگر بشه انتقال داداخیلی خوبه
من خودم یه مدتی مدیر کل یه سایتی بودم که با vBulletin بود بعد از توی کنترل پنل مدیریت میشد تاریخ عضویت رو تغییر داد نمیدونم SMF هم این امکان رو داره یا نه اگر داشته باشه راحت میشه فقط تاریخ عضویت رو تغییر داد و نیازی به انتقال لایک و پست نیست
خب میگم که لازم نیست حتما اکانت قدیمیه رو تغییری روش بدیم کافیه همین اکانتی که جوون تره رو زمان عضویتشو تغییر داد و دقیقا بذاریم اون چیزی که اکانت قدیمیه نشون میده بعدم قدیمیه پاک شه :) برای صحت تاریخ هم میشه کاربر بره از توی اکانت قدیمی یه پیام به مدیر بده تا صحتش اثبات شه :)به نقل از مهراد :داره میشه تغییر داد ! :)
و اینکه میشه تعداد پست و لایک هارو هم زیاد و کم کرد ولی مشکل اصلی مقدار حضور در انجمنه
error خاصی میده؟ وقتی این جوری شد یه عکس از صفحه بگیر ، اگه کروم بودی میگفتم کشت رو یه ریست بکنی حال بیاد.به نقل از پوریا عابدی :بعضی وقتا کلا سایت رو واسه من باز نمیکنه...فقط هم همین سایت روها...یعنی یاهو و گوگل و وبلاگ بچه ها و اینا راحت میان...ولی سمپادیا رو باز نمیکنه...چرا؟
به بروزرم ربط داره؟ بروزرم اکسپلورر هست
ارور خاصی نمیده...ارور معمولیه رو میده(اینترنت کن نات... )به نقل از s!na :error خاصی میده؟ وقتی این جوری شد یه عکس از صفحه بگیر ، اگه کروم بودی میگفتم کشت رو یه ریست بکنی حال بیاد.
خوب وختی این ارور رو داد با یه مرور گر دیگه هم امتحان کن.به نقل از پوریا عابدی :ارور خاصی نمیده...ارور معمولیه رو میده(اینترنت کن نات... )
میبینی ک کروم نیستم
امتحان نمیکنم ...چون اولا حال ندارم برم مرورگر دیگه ای بیارم...به نقل از s!na :خوب وختی این ارور رو داد با یه مرور گر دیگه هم امتحان کن.
حالا امتحان کن ، کاریت نباشه.
من مشکلی به ذهنم نمیادبه نقل از پوریا عابدی :امتحان نمیکنم ...چون اولا حال ندارم برم مرورگر دیگه ای بیارم...
بعدم خیلیا با اکسپلورر میان سایت...پس چرا این مسئله برای اونا پیش نمیاد؟