سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات و مشکلات

گاهی دیر باز شدن سایت به خاطر مشکل خود اینترنته. مسیر ارتباطی با سرور گاها مشکل پیدا میکنه. یا توی آدرس دهی کند عمل میکنه و ...
گاهی به خاطر سروره که کند میشه.

این تاپیک جای بحث نیست ! چت راه نندازید.

به نقل از محمّد :
گاهی دیر باز شدن سایت به خاطر مشکل خود اینترنته. مسیر ارتباطی با سرور گاها مشکل پیدا میکنه. یا توی آدرس دهی کند عمل میکنه و ...
گاهی به خاطر سروره که کند میشه.

این تاپیک جای بحث نیست ! چت راه نندازید.
خب چیزی که ایشون میگه اینه که اصلا اون مسیر ارتباطی درست نمیشه.
پوریا یه پینگ بگیر از سایت ببین چی حاصل میشه.

برای بار سوم میپرسم یه کلمه بگین نمیشه خلاص :-L

به نقل از ▓ پـ ــوریـ ـا ▓ :
میخوام این تاپیک
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,91620.0.html
پست های توی هر صفه اش کمتر از بیست تا باشه چون هر پستی تعداد زیادی عکس داره و لودش یه مقداری صفحه رو سنگین کرده ایا امکانش هست؟
:|

به نقل از s!na :
من سال ۲۰۱۰ یه اکانت ساختم ، اسمش sina_ra ئه از اون موقع تا حالا نتونسته م برم تو اون ایمیلی که باهاش ثبت نام کردم ، پسوردش یادم نبود ، تا هفته پیش ، که یه جا نوشته بودم ، اونو پیدا کردم . ولی اون کلا ۲ تا ارسال داره ، میشه این ۵ تا ستاره و 484 تا لایک و اون قد ارسال رو به اون انتقال بدین ، اینو ببندین ؟
اگه نه بهم بگید یکیشونو خودم انتخاب کنم لطفا.
یعنی مشکل من ارزش رسیدگی هم نداشت حتی؟

به نقل از s!na :
یعنی مشکل من ازش رسیدگی هم نداشت حتی؟
الان تنها فرقی که اون اکانت با این جدیدت داره اینه که اون 2010 ـه و خب مدیرا هم معتقدن که سال عضویت مهم نیست واسه همین موضوع رو بی اهمیت میدونن

به نقل از ▓ پـ ــوریـ ـا ▓ :
نه میره صفحه اخری که دیدی من هر وخ میزنم میره صفحه ای که خودم اخرین بار پست دادم ;D

نه خخب اینجوری نیس میگم ;D حالا مهم نیست خیلی ;D بیخیال!

.

اگه تکراریه ببخشید؛ من حوصلم نشد 104 صفحه ی این تاپیکو بخونم،
سوالم اینه که چرا توی این سایت امکان حذف کردن پست های آدم توسّط خودِ آدم (!) وجود نداره ؟ :-/

اگه این امکان وجود داشته باشه توی سایت یه سری بی نظمی به وجود میاد. مثلا من یه پستی میدم و بحث رو شروع میکنم. کلی روش بحث کردن. بزنم پستمو پاک کنم چی میشه؟

یه سوال ساده بدون دغدغه فکری فقط برام سوال شده ;D

چه جورکیه من 570 ارسال دارم همه ستاره هام آبیه ولی یه بنده خدایی 360 تا ارسال داره یه ستاره قرمز هم داره ؟ :-"

لابد مدت زمان حضورش زیاده ;D

لو لو لوگوی س س سایت :-ss به سرقت رفته ظاهرا :-s

لولو؟
لولو اومده؟
لولو لوگوی سایت رو برده؟
اون ممه رو لولو برد؟
قضیه چیه؟
×[nb]" ا " جا مونده بود[/nb] اگه لوگوی روز گل و گیاه رو میگی که دیگه نیست، خو طبیعتا بعد از مدتها که از 25 خرداد گذشته برداشته شده دیگه

نه بابا هرکار میکردم همین لوگو سفیده نمیومد حتی کش مرورگرم رو هم پاک کردم نیومد الان اومد :-??

به نقل از نسترنّگار :
لابد مدت زمان حضورش زیاده ;D
اگر حوصله داری میشه دقیق توضیح بدی ;D همین جورکی
من نفهمیدم رابطه مدت حضور رو با ستاره ;;)

درجه کاربری : تعداد ارسال‌ها و مدت زمان حضور در انجمن

اون زمان های قدیم و موقع عضویت شما فقط تعداد ارسال ها ملاک بود و همون حالت پیشفرض smf بود ! ;D
اما خب بعد ها واسه اینکه الکی تعداد ارسال های بی محتوا و اسپم به خاطر این ستاره ها و درجات کاربری بالا نره ؛ مدیران اومدن خودشون یه کدی نوشتن که درجه های کاربری و تغییرشون تابعی از زمان و تعداد ارسال ها باشه ! که البته تاثیر مدت زمان حضور در انجمن هم به مراتب بیشتر از تعداد ارسال هاست . ;D

مطمئنید این بر اساس نسبت تعداد ارساله و فقط اسمش اشتباهه و درست کار نمی کنه؟

64686550230530562069.png

اگه آره، پس چرا من با وجود این که هیچ پستی تو درخواست همکار و freelancer ندادم، 5.62% درصد زده واسش؟

تعدادی تاپیک از انجمن های مختلف که به این انجمن مربوط می شد رو منتقل کردیم اینجا.احتمالا قبلا توی اون تاپیک ها پست دادید :d

Back
بالا