Arghavan S
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- ---
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 0
پاسخ : سوالات و مشکلات
من این ُ ندارم چرا پس؟
من این ُ ندارم چرا پس؟
به نقل از رهــــــــا :یه سوال
من تا حالا ساعت 5 و 8صبح پستی ندادم،در حالی که زده بیشترین ساعت هایی که پست دادم همین 8 صبح بوده،چرا؟
به نقل از ROzhiN :چیه این خب قیافه بالای سایت مثل این سایتای تبلیغاتی و وبلاگا و اینا شده! لازمه که حتما تو همه صفحهها باشه؟
خب مثل بقیه بنرا، کسی که سایت رو باز میکنه همون صفحه اول میبینه دیگه! بخواد بازش کنه میکنه. چه نیازیه همه صفحه های سایت رو این بنر مزیّن کنه حتما؟
حتی پروفایل آدما.
که اینطور.ممنون میشم اگه کاری کنین فقط تو صفحه اوّل سایت باشه.به نقل از نــيما :سمپادیا تو این مدت به دلایل خودش تا حالا هیچ موقع از هیچ جایی تبلیغاتی قبول نکرده بود .
از طرف این دوستان درخواست تبلیغات در سمپادیا داده شد و باتوجه به اینکه سایتشون با اهداف آموزشی و مفیدی هست و مدیران و مسئولان اون از افرادی با دانش علمی قوی و سابقه های المپیاد و ... بودن و میتونه برای اعضای سمپادیا هم این سایت مفید باشه ، تصمیم بر این شد تا با این دوستان در زمینه تبلیغات همکاری کنیم .
× حالا شاید بعد ها راجع به اینکه فقط در صفحه ی اول سایت باشه یا ... تجدید نظر هایی انجام بشه .
ببینین وقتی من ِ کاربر میام میگم این چیه به چه دردی میخوره ، وقتی بقیه کاربرا تو حرف بزنُ جاهای دیگه غُر میزنن که اه این چیه یعنی اینکه کسی نمیدونه این تبلیغ به چه دردی میخوره و این تفکر به وجور میاد که لابد مثل اون تبلیغای کنار وبلاگ میمونه که فقط باید کلوزش کرد!به نقل از محـــمدرضا(128) :حساسیت ها بیخود...
درسته تبلیغ ملال آوره....اما اگه این حساسیت های بی مورد و عصبیت های نا بجا نبود میشد از این مورد به عنوان منبع مالی برای خود سایت هم استفاده کرد....اما متأسفانه با این دیدهای کوتاه ...
دوست عزیز این بحث مال امروز و چنتا کاربر و... نیس بحث یه ذهنیت و فرهنگ منفیه.....به نقل از سـحر :ببینین وقتی من ِ کاربر میام میگم این چیه به چه دردی میخوره ، وقتی بقیه کاربرا تو حرف بزنُ جاهای دیگه غُر میزنن که اه این چیه یعنی اینکه کسی نمیدونه این تبلیغ به چه دردی میخوره و این تفکر به وجور میاد که لابد مثل اون تبلیغای کنار وبلاگ میمونه که فقط باید کلوزش کرد!
و در ضمن دلیل نمیشه واسه یک تبلیغ ظاهر سایت اینجوری بشه.نه اینکه نباشه.به نظر من فقط تو صفحه اوّل کفایت میکنه بودنش.
اگر هم واقعاً غیر از اون چیزی که گفتن دلیل دیگه ای هم برای بودنش هست بگید مائم بدونیم!
ا
اگر همچین کاری بشه کرد و کاربرا هم اینُ بدونن فکر میکنم اونا هم استقبال میکنن.مشکل این ِ که جایی راجع به هدف ِ این تبلیغ توضیح داده نشده.وگرنه خود ِ من هم موافق هستم باهاش.ولی هنوز هم روی حرفم هستم که تو صفحه اوّل سایت باشه کافیه.به نقل از محـــمدرضا(128) :دوست عزیز این بحث مال امروز و چنتا کاربر و... نیس بحث یه ذهنیت و فرهنگ منفیه.....
بحث اینکه خیلی کاربرای قدیمی و جدید سمپادیا هنوز به خیلی درک ها نرسیدند....
من در جریان این تبلیغات نبودم ...ولی چیزی که میدونم سایت ها از آمار بازدیدشون میتونن سود مالی کنن و این به نفع سایته.....اصلا میدونین اگه سمپادیا تبلیغات قبول کنه میتونه چقدر به حساب بنیادکودکش کمک کنه؟
متأسفانه ما هنوز یاد نگرفتیم از بستر های موجود حداکثر استفاده رو بکنیم....به قولا هنوز واسمون مهمه که چشممون به تبلیغات ملال آور نخوره...تا اینکه واسمون چیزای مهمتری ملاک باشه..