سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

Arghavan S

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
---
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
0
پاسخ : سوالات و مشکلات

من این ُ ندارم چرا پس؟ :))

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از رهــــــــا :
یه سوال
من تا حالا ساعت 5 و 8صبح پستی ندادم،در حالی که زده بیشترین ساعت هایی که پست دادم همین 8 صبح بوده،چرا؟

سیستمش خرابه .

Parinaz.

پری‌ناز
نام مرکز سمپاد
فرزانگان قزوین
شهر
قزوین
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
آزاد تهران جنوب
رشته دانشگاه
طراحی لباس

ali.mashi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمــــ II
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از ROzhiN :
چیه این خب :-" قیافه بالای سایت مثل این سایتای تبلیغاتی و وبلاگا و اینا شده! لازمه که حتما تو همه صفحه‌ها باشه؟‌
خب مثل بقیه بنرا، کسی که سایت رو باز می‌کنه همون صفحه اول می‌بینه دیگه! بخواد بازش کنه می‌کنه. چه نیازیه همه صفحه های سایت رو این بنر مزیّن کنه حتما؟‌ :-"
حتی پروفایل آدما.

حداقل تو پروفایلا نباشه دیگه ! آدم یه‌جوری میشه میبینتش . :-"

August McJoseph

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاش II
شهر
مشهد

تبلیغات چهره ی خوبی نداره،البته تبلیغ بدی نیست اما باز هم بنظر من نبودن تبلیغ بهتر از بودنش هست. حداقل فقط روی صفحه ی فهرست باشه.
اگه بخاطر قسمت مالیش هم بوده میتونیم سیستمی بذاریم تا به سایت کمک کنیم که نیازی به این چیز ها نداشته باشه، مثل ویکی پدیا.

Sahar.Z

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فـرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتی شريف
رشته دانشگاه
مهندسی كامپيوتر - IT

این تبلیغ ِ واقعاً رو اعصابه مخصوصاً اینکه هی نوشته ش عوض میشه و از اول میاد!
+چیه اصن قضیه ش؟چه لزومی داره بودنش؟

nmejris@zan

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

سمپادیا تو این مدت به دلایل خودش تا حالا هیچ موقع از هیچ جایی تبلیغاتی قبول نکرده بود .
از طرف این دوستان درخواست تبلیغات در سمپادیا داده شد و باتوجه به اینکه سایتشون با اهداف آموزشی و مفیدی هست و مدیران و مسئولان اون از افرادی با دانش علمی قوی و سابقه های المپیاد و ... بودن و میتونه برای اعضای سمپادیا هم این سایت مفید باشه ، تصمیم بر این شد تا با این دوستان در زمینه تبلیغات همکاری کنیم .

× حالا شاید بعد ها راجع به اینکه فقط در صفحه ی اول سایت باشه یا ... تجدید نظر هایی انجام بشه .

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

گذاشتن لینک این تبلیغ توی اخبار کافی نبود؟

Sahar.Z

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فـرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتی شريف
رشته دانشگاه
مهندسی كامپيوتر - IT

به نقل از نــيما :
سمپادیا تو این مدت به دلایل خودش تا حالا هیچ موقع از هیچ جایی تبلیغاتی قبول نکرده بود .
از طرف این دوستان درخواست تبلیغات در سمپادیا داده شد و باتوجه به اینکه سایتشون با اهداف آموزشی و مفیدی هست و مدیران و مسئولان اون از افرادی با دانش علمی قوی و سابقه های المپیاد و ... بودن و میتونه برای اعضای سمپادیا هم این سایت مفید باشه ، تصمیم بر این شد تا با این دوستان در زمینه تبلیغات همکاری کنیم .

× حالا شاید بعد ها راجع به اینکه فقط در صفحه ی اول سایت باشه یا ... تجدید نظر هایی انجام بشه .
که اینطور.ممنون میشم اگه کاری کنین فقط تو صفحه اوّل سایت باشه.
+تا چند وقت نگهش میدارین؟

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

حساسیت ها بیخود...
درسته تبلیغ ملال آوره....اما اگه این حساسیت های بی مورد و عصبیت های نا بجا نبود میشد از این مورد به عنوان منبع مالی برای خود سایت هم استفاده کرد....اما متأسفانه با این دیدهای کوتاه ...

Sahar.Z

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فـرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتی شريف
رشته دانشگاه
مهندسی كامپيوتر - IT

به نقل از محـــمدرضا(128) :
حساسیت ها بیخود...
درسته تبلیغ ملال آوره....اما اگه این حساسیت های بی مورد و عصبیت های نا بجا نبود میشد از این مورد به عنوان منبع مالی برای خود سایت هم استفاده کرد....اما متأسفانه با این دیدهای کوتاه ...
ببینین وقتی من ِ کاربر میام میگم این چیه به چه دردی میخوره ، وقتی بقیه کاربرا تو حرف بزنُ جاهای دیگه غُر میزنن که اه این چیه یعنی اینکه کسی نمیدونه این تبلیغ به چه دردی میخوره و این تفکر به وجور میاد که لابد مثل اون تبلیغای کنار وبلاگ میمونه که فقط باید کلوزش کرد!
و در ضمن دلیل نمیشه واسه یک تبلیغ ظاهر سایت اینجوری بشه.نه اینکه نباشه.به نظر من فقط تو صفحه اوّل کفایت میکنه بودنش.
اگر هم واقعاً غیر از اون چیزی که گفتن دلیل دیگه ای هم برای بودنش هست بگید مائم بدونیم!

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

به نقل از سـحر :
ببینین وقتی من ِ کاربر میام میگم این چیه به چه دردی میخوره ، وقتی بقیه کاربرا تو حرف بزنُ جاهای دیگه غُر میزنن که اه این چیه یعنی اینکه کسی نمیدونه این تبلیغ به چه دردی میخوره و این تفکر به وجور میاد که لابد مثل اون تبلیغای کنار وبلاگ میمونه که فقط باید کلوزش کرد!
و در ضمن دلیل نمیشه واسه یک تبلیغ ظاهر سایت اینجوری بشه.نه اینکه نباشه.به نظر من فقط تو صفحه اوّل کفایت میکنه بودنش.
اگر هم واقعاً غیر از اون چیزی که گفتن دلیل دیگه ای هم برای بودنش هست بگید مائم بدونیم!
ا
دوست عزیز این بحث مال امروز و چنتا کاربر و... نیس بحث یه ذهنیت و فرهنگ منفیه.....

بحث اینکه خیلی کاربرای قدیمی و جدید سمپادیا هنوز به خیلی درک ها نرسیدند....

من در جریان این تبلیغات نبودم ...ولی چیزی که میدونم سایت ها از آمار بازدیدشون میتونن سود مالی کنن و این به نفع سایته.....اصلا میدونین اگه سمپادیا تبلیغات قبول کنه میتونه چقدر به حساب بنیادکودکش کمک کنه؟

متأسفانه ما هنوز یاد نگرفتیم از بستر های موجود حداکثر استفاده رو بکنیم....به قولا هنوز واسمون مهمه که چشممون به تبلیغات ملال آور نخوره...تا اینکه واسمون چیزای مهمتری ملاک باشه..

Sahar.Z

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فـرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتی شريف
رشته دانشگاه
مهندسی كامپيوتر - IT

به نقل از محـــمدرضا(128) :
دوست عزیز این بحث مال امروز و چنتا کاربر و... نیس بحث یه ذهنیت و فرهنگ منفیه.....

بحث اینکه خیلی کاربرای قدیمی و جدید سمپادیا هنوز به خیلی درک ها نرسیدند....

من در جریان این تبلیغات نبودم ...ولی چیزی که میدونم سایت ها از آمار بازدیدشون میتونن سود مالی کنن و این به نفع سایته.....اصلا میدونین اگه سمپادیا تبلیغات قبول کنه میتونه چقدر به حساب بنیادکودکش کمک کنه؟

متأسفانه ما هنوز یاد نگرفتیم از بستر های موجود حداکثر استفاده رو بکنیم....به قولا هنوز واسمون مهمه که چشممون به تبلیغات ملال آور نخوره...تا اینکه واسمون چیزای مهمتری ملاک باشه..
اگر همچین کاری بشه کرد و کاربرا هم اینُ بدونن فکر میکنم اونا هم استقبال میکنن.مشکل این ِ که جایی راجع به هدف ِ این تبلیغ توضیح داده نشده.وگرنه خود ِ من هم موافق هستم باهاش.ولی هنوز هم روی حرفم هستم که تو صفحه اوّل سایت باشه کافیه.

August McJoseph

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاش II
شهر
مشهد

ببینید اول باید این نکته رو در نظر گرفت که اینجا یک سایت نیست کاربر بهش اضفه شده باشه، اینکه فرومیست که روی کاربرهاش سواره و از اجتماع اون ها شکل گرفته، پس دموکراسی و تصمیم گیری جمعی توش باید پررنگ باشه،نه اینکه دیکتاتورمابانه براش تصمیم گرفته بشه(میتونه بشه، بازخوردش منفی میشه بخاطر نوع جامعه)
برای همین فکر میکنم عدم روشن کردن جمع و اینکه در چنین جامعه ای با چنین شرایطی عملی اینطور انجام بشه و بعد مدیر کل در دفاع از اون پستی بده که بسیار محافظه کارانه باشه و بعد اگه بازخوردش همین باشه ربطی به فرهنگ و اینکه دید کوتاه و عیره نداره. این بازخورد پیش گرفتن یک روند ناصحیح بوده.
الان کسی مخالف اصل تبلیغ به اون صورت نبود(ضمن اینکه موافقش هم واقعا وجود نداره،علت موافقت منافعی هست که در مقابل بدی هاس بنظر میچربه)، اما یسری مسایلی هست،اینکه باید روشن بشن افراد،باید حس کنن که این به جامعه بودنشون ختشه ای وراد نکرده(دواش حس دموکراسیست)،اینکه تا کی میمونه و روند آینده چیه، اینکه توی صفحه های دیگه نباشه چون اینطور به کاربر پسندی سایت لطمه میزنه و نمیشه از این چشم پوشی کرد.
اینا که درست پیش بره نه کوته نظری هست نه فرهنگ بدی

August McJoseph

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاش II
شهر
مشهد

و یک چیز دیگه اینکه درست اصل عمل بنیاد کودک کار خوبی به حساب میاد اما نباید فراموش بشه که ماهیتش یک کار داوطلبانش،من دیدم و نخواستم عضو بشم،یکی میبینه و میخواد که عضو بشه. اینکه چیزی برای اون در آمدزایی داشته باشه(البته هنوز ندیدم که روشن سازی در مورد این قضیه انجام بشه تا بگیم درآمد حاصل برای چه کاری هست) دلیل بر این نیست که دیگه راجبش بحث نشه،باید در جای خودش بررسی بشه.
و دومین چیز دیگه هم اینکه ممکنه با خود تبلیغ مشکلی نباشه اما ممکنه وقتی اینطور که پیش بره این تصور بوجود بیاد که تبدیل به کالای مورد استفاده ی سایت شده باشیم،که این با مطلع کردن و روشن سازی درست و کافی قضیه رفع میشه.
نظر کلی من این بود که اینکه مشکل از فرهنگ یا کوته بینی افراد هست حرف غلطیست، چون این بازخورد یک رفتار و پی گرفتن روند ناصحیحی بوده برای زمینه سازی اون.

nmejris@zan

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

من گفتم که در گذشته تبلیغ نگرفتیم ...
اما طبیعتا الان که در همه ی صفحات سایت بنر این دوستان رو گذاشتیم هزینه ای ازشون دریافت کردیم . :D

اما خب ما هم مثل خیلی سایت های دیگه برای تامین هزینه هامون به هیچ عنوان حاضر نشدیم هر تبلیغی و با هر مضمونی رو قبول کنیم و اینجا و کاربرانش رو به قول شما تبدیل به کالای مورد استفاده و این چرندیات بکنیم . تشریف ببرید و خیلی از فروم های دیگه رو ببینین که در و دیوارشون پر شده از تبلیغات محصولات بهداشتی و ... !! اون ها هم فروم هستن و بر روی کاربرانش سوار هست و ...

در ضمن ، اگر به جامعه بودنتون خدشه ای وارد نمیشه ، به اطلاعتون میرسونم سمپادیا در حال حاضر بیشتر از نیم میلیون بدهی داره . سرور خارجی و تغییرات قیمت دلار و غیره طبیعتا روی هزینه های سایت هم تاثیر گذار بوده . این تبلیغات هم شاید صرفا یه بخش کوچیکی از این بدهی رو بتونه تامین کنه . باز هم گفتم ، با هرتبلیغی و هر روشی به هیچ عنوان قصد نداشتیم و نداریم این هزینه ها رو تامین کنیم . چون این سایت ارزش تبلیغات رو داشت قبول کردیم .

هیچ موقع تا حالا راجع به ریز مسائل مالی بحثی انجام نمیشد . اما چون روی روشن کردن جمع اصرار داشتین و ما رو بابت یه بنر دیکتاتور و انواع و اقسام موجودات درنده و بی رحم و ... میدونستین خواستم یه توضیح مختصری بدم . :D

× در ضمن ، طبیعتا وقتی خود سایت همچین هزینه هایی داره اون مبالغ هم در حال حاضر برای بنیاد کودک استفاده ای نمیشه .

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

یک نفر یک شرکت بزنه با سرمایه شخصی خودش و دفتر بگیره و شرکتو ثبت بکنه و میز و صندلی اینا بخره و ... بعد کارمند و دوستاش رو بیاره اونجارو راه بندازن و کار کنن. بعد مدتی که شرکت به جای خوبی رسید و سودده شد و ... متعلق به چه کسیه؟ اون فرد یا بقیه کارمندا هم سهم دارن؟ کارمندا میتونن بعدا مدعی شن که این شرکت رو اونها به اونجا رسوندن و تو شرکت سهم دارن؟ اتفاقا بحث خوبیه. از الان باید با مفاهیمی مثل مالکیت شخصی آشنا بشید!

ما به ازای این بنر پول گرفتیم و قراره بنر توی تمام صفحات باشه تا یک ماه. بودن یک بنر بالای سایت خیلی بد نیست اما این بنر رنگ و طراحیش زشته واسه همین یکم تو چشم میزنه. اگر کسی میتونه این بنر رو بهتر طراحی کنه ٬ بده ما بگذاریم جای فعلی. وگرنه همین میمونه.

جهت اطلاعتون هم سایت بالای ۵۰۰هزار تومن بدهی داره. این همه قرار نبود هزینش بشه اما ۴ برابر شدن قیمت دلار وحشتناک هزینه رو برد بالا. البته یادتون باشه هرجایی که هزینه داشته باشه اما درآمد نداشته باشه یک روزی به مشکل میخوره. سمپادیا باید خیلی وقت پیش به فکر درآمد می‌بود.

scamp42

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
مدال المپیاد
زیست

من طراحی بنر بلدم
اگه بخواین میتونم بسازم جای بنر بالا
اگه میخواین بم بگید ک شروع کنم

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

خانم گندم شما چیزی از دمکراسی میدونین که یک سرمایه حقوقی رو منحصر به کاربراش میدونین؟؟؟
سمپادیا مال کسایی هست که مدیرشن و مال اوناس....ما کاربرا فوقش چنتا پست سهم داریم و این واقع بینانه بودنه ..نه اینکه بگیم سمپادیا بر کاربراش سواره...چون این حرف پایه غلط و نا درست داره..

جناب مطهری بنده حدود یک سال پیش شایدم قبلتر پیشبینی مشکل مالی سمپادیا رو کردم اما متاسفانه به حرفم گوش ندادین و همون موقع در اوج شلوغی سمپادیا هیچ تبلیغ و بستری آماده نشد....
به نظر بنده باز هم نیاز به تبلیغات بیشتره...حتی اگه به قول نیما بخواد تبلیغات آرایشی بهداشتی باشه.....

صرفا گوش کردن به حرف کسایی که هنوز دیدشون به مسائل زندگی قد زیبا دیدن صفحه اول فرومه و در نظر نگرفتن خیلی چیزا اشتباه محضه.

بالا