پاسخ : سوالات و مشکلات
چند نکته هست که بهش توجه نمی کنید:
1. این یک تبلیغه که بابتش پول گرفته شده، برای این که یک ماه توی همه صفحات باشه
اینجوری نبوده که فرضا نیما یهو یه سایت دیده، پیش خودش فکر کرده باشه "
![Day Dreaming 8-^ 8-^](/forum/styles/yahmas/smiles/day_dreaming.gif)
ا چه چیز خوبیه، بزارمش بالای سایت که همه ببینن" که الان میگید چرا تو اخبار نیست یا برش دارید و...
قرارداد این بوده که یک ماه بالای همه صفحات باشه، نمیشه بعد از اجرا قرارداد رو به هم زد
2. (درباره پستای گندم) اولا این که صاحب یک سایت، برای سایتش تبلیغ بگیره هیچ ربطی به دموکراسی یا هیچ الگوی نظام سیاسی دیگه ای نداره
ثانیا، این سایت یک سرویس مجانیه و شرکت سهامی نیست که الان یکی بیاد بگه کاربرا سهامدار این شرکتن، چرا برای استراتژی هاش از کمیته سهامدارا نظرسنجی نشده![nb]هرچند که توی همون شرکتای سهامی هم چند نوع سهم داریم و سهامدارای عادی و رده پایین اصولا توی تصمیمات مالی و مدیریتی کلان حق رای ندارن[/nb]
ثالثا، محمدرضا یه حرفی زد که تبلیغات میتونه به بنیاد کودک کمک کنه، معنیش این نیست که تبلیغ برای کمک به بنیاد کودک گرفته شده! گذشته از این که سایت خودش بیشتر از بنیاد کودک یا چیزای دیگه پول نیاز داره، تبلیغات هیچوقت درآمد آنچنانی نداره و صرفا کمک خرج سایته، در کنار جیب مدیران به عنوان منبع اصلی هزینه های سایت
و هدف تبلیغ گیری هم ابدا این نبوده که الان جبهه گیری میشه که من نمیخوام به بنیاد کودک کمک کنم چرا باید تبلیغ ببینم
3. خوشگلی و زشتی بنر تبلیغاتی یک چیز سلیقه ایه، و البته من جزئیات این مورد رو نمیدونم ولی معمولا به تصمیم تبلیغ دهنده ست که بنر چه طراحی داشته باشه، نه "تبلیغ بیننده ها"
مثل این میمونه که شهرداری توی یک اتوبان که عوارض نداره بیلبورد بزنه برای این که هزینه های نگه داری اتوبان رو در بیاره، بعد راننده ماشینایی که رد میشن بگن این بیلبورده زشته و نمیخوایم
(توی پرانتز: با این وضعی که پیش میره دو روز دیگه ملت میان میگن مثلا ما درجه فلانیم، مطهری باید 1.67% سود کل قبل از کسر مالیات رو به ما بده وگرنه دیکتاتوره
![Laughting :)) :))](/forum/styles/yahmas/smiles/laughting.gif)
)