سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

scamp42

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
مدال المپیاد
زیست
پاسخ : سوالات و مشکلات

بله نمیتونید
باید برید تنظیمات اکانت نوشته دیس پلای...تیک این رو اگه داره بردارین ذخیره کنید درست میشه

zeynab75

کاربر فوق‌حرفه‌ای
شهر
قوچان
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

اینو همینجوری اتفاقی دیدم
قضیش چیه این؟
as91vdj44agep849zbp.png

jzm

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 2
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه صنعت نفت
رشته دانشگاه
مهندسی نفت _ مخازن هیدروکربوری
تلگرام
اینستاگرام

سلام علیکم
جدیدنا وقتی آخرین ارسالای یکی رو میبینم نشون نمیده ارسالای جدیدشو مثلا بطور اتفاقی متوجه شدم آخرین ارسال جواد باهوش رو به من ارسال ted ش نشون میده با رفرش هم درست بشو نیست
هلپ می پلیز

Ham!D ShojaE

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان جابرابن‌حیان
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی آی‌تی

این‌که می‌بینید به تعداد پست‌های یک کاربر اضافه شده ولی توی ارسال‌هاش نمایش داده نمی‌شه، به‌دلیل اینه که اون پست توی انجمن‌های مدیران و به‌اصطلاح «مخفی» ارسال شده و شما به‌شون دسترسی ندارید.

DaughterOfDeath

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

بهم نخندينا...! :-"

مدت زماني كه يه بانگ باقي ميمونه چقدره؟
بانگ من بعد چند روز غيبش ميزنه. يعني تو پروفايلم هست ولي زير پستام نمياد ديگه.
ولي بانگ خيليا يه عمريه كه هيچ تغييري نكرده. :-"

چي كار بايد بكنم كه بمونه بانگم؟ :D

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

در صورتی که بانگ شما خیلی قدیمی باشه و از زمان نوشتن اون مدت زیادی گذشته باشه،اون بانگ دیگه در زیرپست شما نمایش داده نمیشه.
میتونین با نوشتن بانگ جدیدی دوباره بانگتون رو زیر پست هاتون مشاهده کنید.

DaughterOfDeath

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

آخه مشكل همينه خيلي قديمي نيست. سر يكي دو هفته ناپديد ميشه درحالي كه يكي هست از كريسمس تا حالا سايت نيومده ولي بانگش هست هنوز.

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از DaughterOfDeath :
آخه مشكل همينه خيلي قديمي نيست. سر يكي دو هفته ناپديد ميشه درحالي كه يكي هست از كريسمس تا حالا سايت نيومده ولي بانگش هست هنوز.
برا همه قطعا یه جوره،سایت خصومت شخصی با کسی نداره که :D
حالا این دفعه به تعداد روزایی که بانگت می مونه دقت کن،پروفایل اونی هم که از کریسمس تاحالا سایت نیومده ولی هنوز بانگش زیر پست هاش نمایش داده میشه رو بذار ببینیم قضیه چیه...

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

مدت زمان نمایش بانگ زیر پست ها 2 هفته است .

IIلالاII

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيدبهشتی
شهر
سنندج
دانشگاه
صنعتی اصفهان
رشته دانشگاه
برق

مدیرا چرا بحث ها و موضوع های دیگری رو دخالت میدن تو مدیریت شون؟؟؟ کسی هست بهشون بگه و یادشون بده؟؟؟

بعید میدونم....... -بی تفاوت

August McJoseph

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاش II
شهر
مشهد

ما چهار چوب میتینگمون رو تقریبا بستیمو آمادس تقریبا و صرفا مطلع شدن بچه ها مونده و اینکه اعلام آمادگی ها انجام بشه و هفته ی آینده هم برگذار میشه؛ فکر میکنم دیگه وقتش باشه که یه مدت کوتاهی بره توی اخبار تاپیک
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,98029.0/wap2.html
ممنون.

black spider

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
Anesthesia

چه طوری میشه بن شد؟ :-"

JB

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی‌نژاد ۲ مشهد
دانشگاه
شهید بهشتی تهران
رشته دانشگاه
ریاضی و علوم کامپیوتر

Parinaz.

پری‌ناز
نام مرکز سمپاد
فرزانگان قزوین
شهر
قزوین
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
آزاد تهران جنوب
رشته دانشگاه
طراحی لباس

چرا با اینکه تو یاهوم آنم این علامت ماله یاهوئه واسم خاموشه و آفلاین نشونم میده ؟

برای اینکه اون آیکن برای شما کار کنه و در موقع حضورتون توی مسنجر روشن باشه باید در بخش مشخصات و قسمت تنظیمات پروفایل در کادر مرتبط با YIM تنها عبارت خود آی یاهو تون بدون پسوند بزارین . یعنی اگر ایمیل یاهو شما به آدرس X@yahoo.com هست ؛ در اون کادر باید تنها عبارت X رو به عنوان نام مستعار در پیغام گیر Yahoo وارد کنین .

در ضمن ! دقت کنید که برای روشن بودن و نمایش این چراغ باید شما در یاهو و مسنجرتون online باشید و در صورتی که invisible باشید آیکن مربوطه در اینجا هم خاموش خواهد بود .
نه آی دی ـمو با پسوند(؟) وارد کرده م؛ نه اینویزم.
ولی همچنان آفلاین نشون میده.
مشکل چیه الان؟

روژین د.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

یه چیزی، تو توضیحات انجمن علمی نوشته "تمامی بحث های علمی که توی سایر انجمن ها قابل مطرح نیستند" ، نباید مطرح کردن باشه؟ :-"
درستش کنید. :D

August McJoseph

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاش II
شهر
مشهد

سمپادیا
شما یک هشدار دریافت نمودید
« ارسال به: گـَـنـدُم - August : امروز ساعت 14:17 » نقل قولحذف
کاربر گرامی

پست های متوالی شما زیاد هستند. لطفا به جای ارسال پست های متوالی از گزینه ویرایش استفاده کنید.

با تشکر
سمپادیا
چه کسی دوباره برای من هشدار فرستاده و علت این کار چی بوده؟!
من از دیشب تا حالا اولین بار بوده که دو بار پست پشت سر هم دادم و در هردو ذکر کردم که لطفا ترکیب بشه و بدیلیل در دسترس نبودن سیستم مجبور شدم با گوشی پست بدم و آیکون گوشی رو همه ی این پست بودن و الا نه مریضم نه بیکارم نه عقده ی پست اضافه که اینکارو بکنم، و در اولین فرصت امروز رسیدم و خودم پست هام رو ویرایش و حذف کردم
خیلی متشکرم که لجاجت های شخصیتون رو در حرکاتتون دخیل میکنید، این حرکت یه توهینه برای من
باید برای این حرکات جوابگو باشید!

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از گـَـنـدُم - August :
چه کسی دوباره برای من هشدار فرستاده و علت این کار چی بوده؟!
من از دیشب تا حالا اولین بار بوده که دو بار پست پشت سر هم دادم و در هردو ذکر کردم که لطفا ترکیب بشه و بدیلیل در دسترس نبودن سیستم مجبور شدم با گوشی پست بدم و آیکون گوشی رو همه ی این پست بودن و الا نه مریضم نه بیکارم نه عقده ی پست اضافه که اینکارو بکنم، و در اولین فرصت امروز رسیدم و خودم پست هام رو ویرایش و حذف کردم
خیلی متشکرم که لجاجت های شخصیتون رو در حرکاتتون دخیل میکنید، این حرکت یه توهینه برای من
باید برای این حرکات جوابگو باشید!

من فرستادم !
بار اول نبوده که پست های متوالی میدی.
ضمنا در نظر داشته باش که اگر به سیستم دسترسی نداری میتونی از پیش نویس استفاده کنی یا اصلا صبر کنی و با گوشی پست ندی [nb]هرچند من نفهمیدم گوشی چه محدودیتی برات ایجاد کرده که مجبور شدی پست متوالی بدی :-/[/nb] تا به سیستم برسی.
هشدار رو هم بخاطر این گرفتی که کار خلاف قوانین انجام دادی یعنی همون چیزی که موقع ثبت نام قبولش کردی وگرنه نه لجاجتی در کار هست نه چیز خاص دیگه ای !

3. پاسخ به تاپیک ها
- پاسخ باید مرتبط به تاپیک باشد.
- اگر نظری در خصوص تاپیک ندارید ، نباید نظری ارسال کنید.
- ارسال مطالبی که باعث تشویش و بی منطق شدن محیط می شود ممنوع است.
- هر گونه توهین در ارسال ها ممنوع است.
- مطالب باید به گونه ای گفته شوند که برای هیچ فردی/جایی مشکل ساز نباشند.
- هر گونه تمسخر و استهزای دیگران ممنوع است.
- هر گونه تجاوز به حریم شخصی دیگران ، در ارسال ها ممنوع است.
- پاسخ ها باید یک جا ارسال شوند و ارسال پاسخ های متوالی ممنوع است.

ضمنا در نظر داشته باش مدیر نوکر کاربر نیست که هرکاری رو گفت بلافاصله انجام بده (;

August McJoseph

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاش II
شهر
مشهد

به نقل از NEO :
من فرستادم !
بار اول نبوده که پست های متوالی میدی.
ضمنا در نظر داشته باش که اگر به سیستم دسترسی نداری میتونی از پیش نویس استفاده کنی یا اصلا صبر کنی و با گوشی پست ندی [nb]هرچند من نفهمیدم گوشی چه محدودیتی برات ایجاد کرده که مجبور شدی پست متوالی بدی :-/[/nb] تا به سیستم برسی.
هشدار رو هم بخاطر این گرفتی که کار خلاف قوانین انجام دادی یعنی همون چیزی که موقع ثبت نام قبولش کردی وگرنه نه لجاجتی در کار هست نه چیز خاص دیگه ای !

ضمنا در نظر داشته باش مدیر نوکر کاربر نیست که هرکاری رو گفت بلافاصله انجام بده (;
به هیچ وجه اینطور نبوده، من جز موارد انگشت شماری که در همش احترام به مدیران رو رعایت کردم و اینکه نمیتونم و ترکیب بشه رو نوشتم
پیش نویش با موبایل ممکن نیست[nb]گوشی محدودیت کاراکتر ایجاد میکنه و تا تقریبا 800 حرف بیشتر اجازه ی نوشتن در یک باکس رو نمیده[/nb] و لازم بوده که پست بدم اون موقع و پگست دادن من از روی شکمم یا برای منافع شخصی نیست دوست عزیز اگه من اینجا پستی میدم فعالیت برای این فرومه
قبلا یادم هکه که این رو پرسیدم دوست عزیز و خود مدیران اذعان داشتند و گفتند که در صورتی که نتونستید اینکارو کنید اشکالی نداره و ذکر کنید که نمیتونید و ترکیب بشه براتون، منتها من تاکنون که اخلاقیات شمارو شناختم خصومت های شخصیتون رو با کاربران مبنای اصلی کارتون قرار میدید و چشمتون رو بروی واقعیت ها میبندید؛ من مشکلی ندارم شما میتونید حتی به دلیل اینکه از چشو ابروت خوشم نمیاد هم هشدار بدید اما خصومت های شخصی شما کاملا برای من مشخص هست،مونده بردارید شروع کنید همه پست هام رو دیس لایک کنید

هیچ کس عنوان نکرد مدیران نوکر ما هستند بله مسئول زورگویی هستند که وقتی زیر پستت مینویسی که ترکیب کنند و قادر به درست کردن نیستید هشدار بفرستند؛ فکر میکنم شما معنای درخواست رو نمیفهمید یا دوست ندارید بفهمید

این رفتار ها قابل تحمل نیست و سوء استفاده از اختیارات

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از گـَـنـدُم - August :
به هیچ وجه اینطور نبوده، من جز موارد انگشت شماری که در همش احترام به مدیران رو رعایت کردم و اینکه نمیتونم و ترکیب بشه رو نوشتم
پیش نویش با موبایل ممکن نیست[nb]گوشی محدودیت کاراکتر ایجاد میکنه و تا تقریبا 800 حرف بیشتر اجازه ی نوشتن در یک باکس رو نمیده[/nb] و لازم بوده که پست بدم اون موقع و پگست دادن من از روی شکمم یا برای منافع شخصی نیست دوست عزیز اگه من اینجا پستی میدم فعالیت برای این فرومه
قبلا یادم هکه که این رو پرسیدم دوست عزیز و خود مدیران اذعان داشتند و گفتند که در صورتی که نتونستید اینکارو کنید اشکالی نداره و ذکر کنید که نمیتونید و ترکیب بشه براتون، منتها من تاکنون که اخلاقیات شمارو شناختم خصومت های شخصیتون رو با کاربران مبنای اصلی کارتون قرار میدید و چشمتون رو بروی واقعیت ها میبندید؛ من مشکلی ندارم شما میتونید حتی به دلیل اینکه از چشو ابروت خوشم نمیاد هم هشدار بدید اما خصومت های شخصی شما کاملا برای من مشخص هست،مونده بردارید شروع کنید همه پست هام رو دیس لایک کنید

هیچ کس عنوان نکرد مدیران نوکر ما هستند بله مسئول زورگویی هستند که وقتی زیر پستت مینویسی که ترکیب کنند و قادر به درست کردن نیستید هشدار بفرستند؛ فکر میکنم شما معنای درخواست رو نمیفهمید یا دوست ندارید بفهمید

این رفتار ها قابل تحمل نیست و سوء استفاده از اختیارات

در مورد احترام به مدیران که اصلا بحثی درش نیست و بر منکرش لعنت !
اگر از آیتم Mobile استفاده نکنید و به طور عادی با موبایل آن بشید علاوه بر پیشنویس میتونید از تمام امکانات سایت مثل PC استفاده کنید.
شما از گزینه Mobile استفاده کردید که ضعف های فنی زیادی داره و طبیعی بوده که نتونید خیلی از امکانت پیش فرض اصلی انجمن رو داشته باشی .
گذشته از اون این فقط یک هشدار ساده است و خیلی بزرگش کردی و به مسائل کاملا بی ربطی که واسه من بسیار عجیب هست ربطش دادی و جوری موضع گرفتی که انگار من پست هات رو پاک کردم.
روزانه ممکنه 10ها نفر در سمپادیا به دلایل مختلف از مدیران مختلف هشدار دریافت کنن پس با این حساب مدیران سایت با تمام این کاربران خصومت شخصی دارن!
من همین اول کار که با اکانت جدید هستی توصیه‌ای بهت میکنم :
الان مدتیه که فعالیت مفیدی رو توی سایت شروع کردی و ما هم بخاطر این قضیه واقعا ازت ممنونیم.
ولی اگر قرار باشه بخاطر مسائل بسیار ساده و پیش پا افتاده‌ای مثل همین هشدار شلوغ بازی دربیاری، تهمت دشمنی و خصومت شخصی و... به من یا هر کس دیگه ای بزنی، شمشیر رو از رو ببندی و لحنت تند باشه و در یک کلام همون روند سابق با اکانت قبلی رو پیش بگیری باید بگم که به مشکل برمیخوری!
اگر سوء تفاهمی بخاطر این هشدار به وجود اومده و باعث شده یک درصد پیش خودت فکر بکنی که من برای چیزی که نمیدونم اصلا چی هست میخوام باهات تصویه حساب بکنم باید بگم که اشتباه میکنی و کلا اهل اینجور بچه بازی ها نیستم.
به طور مکرر ارسال متوالی توی انجمن های مختلف داشتی و بدیهی بود که دیر یا زود هشداری با این مضمون دریافت میکنی.
الان هم عین متن هشداری که گرفتی خیلی محترمانه ازت میخوام که دیگه ارسال متوالی نداشته باشی چون خلاف قوانین سایت هست.
ممنون :)

scamp42

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
مدال المپیاد
زیست

پس چرا من با گوشی فول ورژن رو میزنم بازم محدودیت کارکتر داره؟

بالا