• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات و مشکلات

بله نمیتونید
باید برید تنظیمات اکانت نوشته دیس پلای...تیک این رو اگه داره بردارین ذخیره کنید درست میشه

اینو همینجوری اتفاقی دیدم
قضیش چیه این؟
as91vdj44agep849zbp.png

سلام علیکم
جدیدنا وقتی آخرین ارسالای یکی رو میبینم نشون نمیده ارسالای جدیدشو مثلا بطور اتفاقی متوجه شدم آخرین ارسال جواد باهوش رو به من ارسال ted ش نشون میده با رفرش هم درست بشو نیست
هلپ می پلیز

این‌که می‌بینید به تعداد پست‌های یک کاربر اضافه شده ولی توی ارسال‌هاش نمایش داده نمی‌شه، به‌دلیل اینه که اون پست توی انجمن‌های مدیران و به‌اصطلاح «مخفی» ارسال شده و شما به‌شون دسترسی ندارید.

بهم نخندينا...! :-"

مدت زماني كه يه بانگ باقي ميمونه چقدره؟
بانگ من بعد چند روز غيبش ميزنه. يعني تو پروفايلم هست ولي زير پستام نمياد ديگه.
ولي بانگ خيليا يه عمريه كه هيچ تغييري نكرده. :-"

چي كار بايد بكنم كه بمونه بانگم؟ ;D

در صورتی که بانگ شما خیلی قدیمی باشه و از زمان نوشتن اون مدت زیادی گذشته باشه،اون بانگ دیگه در زیرپست شما نمایش داده نمیشه.
میتونین با نوشتن بانگ جدیدی دوباره بانگتون رو زیر پست هاتون مشاهده کنید.

آخه مشكل همينه خيلي قديمي نيست. سر يكي دو هفته ناپديد ميشه درحالي كه يكي هست از كريسمس تا حالا سايت نيومده ولي بانگش هست هنوز.

به نقل از DaughterOfDeath :
آخه مشكل همينه خيلي قديمي نيست. سر يكي دو هفته ناپديد ميشه درحالي كه يكي هست از كريسمس تا حالا سايت نيومده ولي بانگش هست هنوز.
برا همه قطعا یه جوره،سایت خصومت شخصی با کسی نداره که :دی
حالا این دفعه به تعداد روزایی که بانگت می مونه دقت کن،پروفایل اونی هم که از کریسمس تاحالا سایت نیومده ولی هنوز بانگش زیر پست هاش نمایش داده میشه رو بذار ببینیم قضیه چیه...

مدت زمان نمایش بانگ زیر پست ها 2 هفته است .

مدیرا چرا بحث ها و موضوع های دیگری رو دخالت میدن تو مدیریت شون؟؟؟ کسی هست بهشون بگه و یادشون بده؟؟؟

بعید میدونم....... -بی تفاوت

Back
بالا