سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

August McJoseph

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاش II
شهر
مشهد
پاسخ : سوالات و مشکلات

به نقل از NEO :
در مورد احترام به مدیران که اصلا بحثی درش نیست و بر منکرش لعنت !
اگر از آیتم Mobile استفاده نکنید و به طور عادی با موبایل آن بشید علاوه بر پیشنویس میتونید از تمام امکانات سایت مثل PC استفاده کنید.
شما از گزینه Mobile استفاده کردید که ضعف های فنی زیادی داره و طبیعی بوده که نتونید خیلی از امکانت پیش فرض اصلی انجمن رو داشته باشی .
گذشته از اون این فقط یک هشدار ساده است و خیلی بزرگش کردی و به مسائل کاملا بی ربطی که واسه من بسیار عجیب هست ربطش دادی و جوری موضع گرفتی که انگار من پست هات رو پاک کردم.
روزانه ممکنه 10ها نفر در سمپادیا به دلایل مختلف از مدیران مختلف هشدار دریافت کنن پس با این حساب مدیران سایت با تمام این کاربران خصومت شخصی دارن!
من همین اول کار که با اکانت جدید هستی توصیه‌ای بهت میکنم :
الان مدتیه که فعالیت مفیدی رو توی سایت شروع کردی و ما هم بخاطر این قضیه واقعا ازت ممنونیم.
ولی اگر قرار باشه بخاطر مسائل بسیار ساده و پیش پا افتاده‌ای مثل همین هشدار شلوغ بازی دربیاری، تهمت دشمنی و خصومت شخصی و... به من یا هر کس دیگه ای بزنی، شمشیر رو از رو ببندی و لحنت تند باشه و در یک کلام همون روند سابق با اکانت قبلی رو پیش بگیری باید بگم که به مشکل برمیخوری!
اگر سوء تفاهمی بخاطر این هشدار به وجود اومده و باعث شده یک درصد پیش خودت فکر بکنی که من برای چیزی که نمیدونم اصلا چی هست میخوام باهات تصویه حساب بکنم باید بگم که اشتباه میکنی و کلا اهل اینجور بچه بازی ها نیستم.
به طور مکرر ارسال متوالی توی انجمن های مختلف داشتی و بدیهی بود که دیر یا زود هشداری با این مضمون دریافت میکنی.
الان هم عین متن هشداری که گرفتی خیلی محترمانه ازت میخوام که دیگه ارسال متوالی نداشته باشی چون خلاف قوانین سایت هست.
ممنون :)
شما رسما دارید به من توهین میکنید، انگار من دوره افتادم توی سایت و تو انجمنا پست پست متوالی میدم میخندم
اگر شما با موبایل تا حالا سایت اومده باشید درک میکنید که اختیارا از آیکون موبایل استفاده نمیشه بلکه به محض ورود به آیکون موبایل هدایت میشید، فول ورژن بالا آوردن سایت با گوشی [nb]در صورتی که رایتل نداشته باشید[/nb] بسیار سخت هست و وقتگیره بخصوص روی بعضی بروزر های گوشی بعضا صفحه قطعه قطعه میکنه و بصورت پیج بندی شده دوباره اون قطعه هربار که بخای برات لود میکنه و نه بصورت یکپارچه و قابل استفاده.[nb]بطور مثال One Browser[/nb]
حتی در حالت یکپارچه محدودیت کاراکتر باقیست و مشکل کند شدن سرعت هم بهش افزوده میشه.
به نقل از pink princess :
پس چرا من با گوشی فول ورژن رو میزنم بازم محدودیت کارکتر داره؟
.
یک هشدار ساده مثل یک توهین سادس، شما حتی حاضر به پذیرش اشتباهت نیستی و فقط میخوای پست بدی و بعد به من میگی "یه هشدار ساده بوده چیزی نیس که"، اگه من کارم دادن پست های متوالی بود؛ اگه من توجه نداشتم که دارم چه پستی میدم؛ اگه ملاحظه نمیکردم سعیم این باشه که اسپمی ندم یا الکی پستی ندم و از پستای متوالی پرهیز نمیکردم، اگه من ته پستم نمینوشتم که ترکیب بشه، اگه من اونروز به محض برگشت با سیستم نیومده بودم و در حین اینکه ویرایش پست ها تموم شده و بود و خودم پست هام رو حذف کرده بودم برام هشدار نمیومد ، اگه توی صفحه ی ارسالام تعداد پست هایی که انتهاشون نوشته باشه " × فلانی : ترکیب شد." یا "پست متوالی شما ترکیب شد." به تعداد انگشت های یک دست رسیده بود و اگه ...؛ اونموقع شاید حرف شمارو قبول میکردم که یه هشدار سادس دارم بیخودی بزرگش میکنم یا حداکثر ناراحت میشدم نه اینکه عصبانی بشم و حس کنم که بهم توهین شده.
.
""هشدار رو هم بخاطر این گرفتی که کار خلاف قوانین انجام دادی یعنی همون چیزی که موقع ثبت نام قبولش کردی وگرنه نه لجاجتی در کار هست نه چیز خاص دیگه ای !""
این جواب مدیر کل هست موقعی که هشدار رو ریپورت کردم:
به نقل از نسترنّگار :
هشدار لازم نبوده كه! :-?? صبر كن اگر كسى توى سؤالات و مشكلات جواب نداد من ميپرسم.
من نمیدونم این حرکات شما چه مفهومی داره و آیا واضح تر از این میتونید خصومت های شخصیتون رو به نمایش بذارید؛
""- پاسخ ها باید یک جا ارسال شوند و ارسال پاسخ های متوالی ممنوع است.""
برادر قانون ما یه چیزی داریم به اسم شرایط که بخاطرش راه نمیفتند هرجایی پست متوالی دیدند فورا از هشدار استفاده کنند ، شما چشمتون رو بروی حقیقت بستید و صرفا بر اساس خصومت هاتون عمل میکنید.
درک این مطلب برای شما سخته که درخواست ترکیب چیه و چه معنیی میده؟ نمدونید شرایط یعنی چی؟ محدودیت کاراکتر میدونید چیه آیا؟ معنی حرف بطور مکرر ارسال های متوالی توی انجمن ها داشتی رو میفهمید آیا ؟

ذکر این نکته لازمه که شما ریاست من رو برعهده نداری که بخوای برای من تعیین خط مشی کنی، اینجا کسی برای تو کار نمیکنه یا من جزو اون اشخاص نیستم
رفتارت چیز دیگه ای نشون میده، بهتره دست برداری.
:)

فکر نکنم دیگه لازم باشه در این زمینه پستی بدم

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

خدای من! این همه دعوا سر ۵ درصد هشدار؟ #-o

این جواب مدیر کل هست موقعی که هشدار رو ریپورت کردم:
به نقل از نسترنّگار :
هشدار لازم نبوده كه! :-?? صبر كن اگر كسى توى سؤالات و مشكلات جواب نداد من ميپرسم.
من این رو قبل از این که دلیل هشدار گرفتن تو رو بپرسم بهت گفتم. با این پیش‌فرض که دفعه‌ی اولی هست که پست متوالی می‌دی که اون رو هم مجبور بودی بدی. و اگر این طوری بوده باشه واقعاً دلیلی برای هشداردادن وجود نداره. این‌طور که نئو می‌گه دفعه‌ی اول نیست و چندبار در گذشته پست متوالی داده بودی. البته چون نمی‌تونستی کار دیگه‌ای بکنی باز هم مشکلی نداشته. ولی باز هم، با توجه به سخت‌گیری نئو، ۵ درصد هشدار خیلی غیرمنطقی نیست.

خصومت های شخصیتون رو با کاربران مبنای اصلی کارتون قرار میدید و چشمتون رو بروی واقعیت ها میبندید؛ من مشکلی ندارم شما میتونید حتی به دلیل اینکه از چشو ابروت خوشم نمیاد هم هشدار بدید اما خصومت های شخصی شما کاملا برای من مشخص هست،مونده بردارید شروع کنید همه پست هام رو دیس لایک کنید
این رفتار ها قابل تحمل نیست و سوء استفاده از اختیارات

به هیچ وجه این طور نیست! هیچ یک از مدیران سمپادیا، چه نئو، چه دیگران، با کاربران خصومت شخصی ندارند. اگر چنین چیزی رو ببینیم قطعاً برخورد می‌شه. اگر مدیری مثل نئو سخت‌گیر و مقرراتی باشه، در مورد همه هست و نه فقط شخص تو. این که در تاپیک عمومی به کسی تهمت بزنی هم کار درستی نیست.

و این که واقعاً ارزش نداره برای مسئله‌ای به این کم‌اهمیتی وقت و اعصاب هم‌دیگه رو بگیریم.

seulfille

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بندرعباس

نمیدونم قبلا مطرح شده یا نه اما آیا راهی هست که همونطور که از اومدن نظر تو بانگمون خبر دار میشیم اگه تو بانگی هم نظر دادیم از اومدن جواب نظر یا نظرای دیگه هم با خبر بشیم یا یه بانگ و نظراتی که میاد رو دنبال کنیم؟(که هیچ شباهتی با فیس بوک هم نداره :-" )

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از ROzhiN :
یه چیزی، تو توضیحات انجمن علمی نوشته "تمامی بحث های علمی که توی سایر انجمن ها قابل مطرح نیستند" ، نباید مطرح کردن باشه؟ :-"
درستش کنید. :D

اسم مصدره دیگه :د
مثل "خرید" که فرقی با "خرید کردن" نداره.

• لایک
امتیازات: s!na

ali.mashi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمــــ II
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از Mahsa.Z :
نمیدونم قبلا مطرح شده یا نه اما آیا راهی هست که همونطور که از اومدن نظر تو بانگمون خبر دار میشیم اگه تو بانگی هم نظر دادیم از اومدن جواب نظر یا نظرای دیگه هم با خبر بشیم یا یه بانگ و نظراتی که میاد رو دنبال کنیم؟(که هیچ شباهتی با فیس بوک هم نداره :-" )
نه. :D
قبلآ هم زیاد مطرح شده. اما بازم
نه. :D

scamp42

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
مدال المپیاد
زیست

به نقل از ROzhiN :
یه چیزی، تو توضیحات انجمن علمی نوشته "تمامی بحث های علمی که توی سایر انجمن ها قابل مطرح نیستند" ، نباید مطرح کردن باشه؟ :-"
درستش کنید. :D
راس میگه روژین از نظر دستوری غلطه

• لایک
امتیازات: scamp

August McJoseph

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاش II
شهر
مشهد

درسته ک اسمش بحث هایی ک تو سایر انجمنا مطرح نمیشه دیگه،مث تاپیک نانو ک انجمنی نیس براش!
منظورش اشتباهه نگارشی از نظر دستور زبانه که شکلی غریب و ناآسنایی است که به نظر غلط میرسه
"تمامی بحث های علمی که توی سایر انجمن ها قابل مطرح نیستند"
"تمامی بحث های علمی که توی سایر انجمن ها قابل مطرح کردن نیستند"
"تمامی بحث های علمی که توی سایر انجمن ها قابل طرح نیستند"

× ویرایش:
اصلاح شد:
تمامی بحث های علمی که در سایر انجمن ها قابل مطرح كردن نیستند.

فـ ـاطـ ـ يما!

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مش‍‌هد
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
هنر اصفهان
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

من الان یه مشکلی دارم!
مگه وقتی یک نفر میره تو لیست چشم پوشی و توی تنظیمات ِ پ.خ تنظیم می کنی که جز اون می تونی از همه پ.خ بگیری،
پس چرا می تونه بیاد باز هم تو بانگ ـم نظر بذاره؟! مگه نظر بانگ با پ.خ رابطه ی مستقیم نداره؟! :-?
من اگه بخوام این موجودُ به طور کلی از دیدم حذف کنم باید چیکار کنم؟! :-دبلیو

ali.mashi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمــــ II
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

اینُ بخون که بگنجه لیست نادیده‌گرفته‌ها چیه کلآ !

همونطور که اونجا نوشته نشده که شامل ورود به بانگ و غیره هم میشه ، شامل ورود به بانگ و غیره نمیشه ! :-?

فـ ـاطـ ـ يما!

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مش‍‌هد
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
هنر اصفهان
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

به نقل از Black Death :
اینُ بخون که بگنجه لیست نادیده‌گرفته‌ها چیه کلآ !

همونطور که اونجا نوشته نشده که شامل ورود به بانگ و غیره هم میشه ، شامل ورود به بانگ و غیره نمیشه ! :-?
قبلا خوندم!
واسه همین پرسیدم مگه دریافت پ.خ با نظر توی بانگ رابطه ی مستقیم نداره!
فعلا دنبال یه راه حلم واسه کلا ندیدنش! :د

scamp42

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
مدال المپیاد
زیست

راه حلی نداره
فقط وقتی تو بانگت نظر میده نمیفهمی دیگه!

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

لیست دوستان وجود داره که, :D می تونید از این راه بیاریدش:
پروفایل==> تنظیمات==> لیست دوستان و نادیده گرفتن ها

seulfille

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بندرعباس

به نقل از طـوبـــــــی :
لیست دوستان وجود داره که, می تونید از این راه بیاریدش:
پروفایل==> تنظیمات==> لیست دوستان و نادیده گرفتن ها
الآن دیدمش :D شرمنده

• لایک

scamp42

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
مدال المپیاد
زیست

عاقا امکانش هس تو پ.خ دادن کلماتی فیلتر بشه جاش ستاره بیاد؟
چه طوری ممکنه؟مگه پ.خ ها خونده میشن؟

boz kuhi

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
مدرسمون
شهر
گورستون

سلام.
ببخشید...من فکر می‌کنم تعداد ستاره‌های روشن من با امتیازم مطابقت نداره!

× حمید: پست فینگلیش خلاف قوانینه.

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از rokh :
salam.
bebakhshid...man fekr mikonam tedade setare haye roshan man ba emtiazam motabeghat nadare!
ربطی ب امتیاز و لایکت نداره این ستاره ها...ب تعداد پست هات و میزان بودنت تو سایت مربوطه صرفا

JB

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی‌نژاد ۲ مشهد
دانشگاه
شهید بهشتی تهران
رشته دانشگاه
ریاضی و علوم کامپیوتر

عاقا امکانش هس تو پ.خ دادن کلماتی فـیلت‍‌‍ر بشه جاش ستاره بیاد؟
چه طوری ممکنه؟مگه پ.خ ها خونده میشن؟
سیستم به طور خودکار کلمات غیر مجاز رو با ستاره جایگزین می‌کنه.

• لایک

babak_eb

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای ۱
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
91
رشته دانشگاه
روانشناسی
اینستاگرام

به نقل از ᷁ ᴬᴹᴵᴿ ᴷᴴ ᷀ :
سلام

ساعت حضور در انجمن بر چه اساسی تغییر میکنه ؟

من شب تا صب لپتاپمو روشن گذاشتم وقتی بیدار شدم میزان فعالیتم تغییری نکرده بود و کلی سوختم :((

عزیزم باید فعالیت داشته باشی :-w
اینجور که شما فرمودین نیست.
باید صفحه جدید باز کنی یا همون صفحه ای که هستی رو Reload کنی .
از این به بعد لپتاپ رو خاموش کن و با خیال راحت بخواب :-"

Y@S@M@N

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دیگه سمپادی نیستم
شهر
کاشان

من نمیدونم کسی مشکل منو مطرح کرده یانه ؟اخه کی حوصله داره 150 صفحه رو بخونه ؟نصفش الکیه صفحات اول رو که خوندم همش دعوابود
حالا بیخیال
من اصلا قسمت بانگ هارو ندارم هرکاری هم می کنم نمیاد
باید چی کار کنم؟؟؟ :-/

بالا