August McJoseph
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- هاش II
- شهر
- مشهد
پاسخ : سوالات و مشکلات
اگر شما با موبایل تا حالا سایت اومده باشید درک میکنید که اختیارا از آیکون موبایل استفاده نمیشه بلکه به محض ورود به آیکون موبایل هدایت میشید، فول ورژن بالا آوردن سایت با گوشی [nb]در صورتی که رایتل نداشته باشید[/nb] بسیار سخت هست و وقتگیره بخصوص روی بعضی بروزر های گوشی بعضا صفحه قطعه قطعه میکنه و بصورت پیج بندی شده دوباره اون قطعه هربار که بخای برات لود میکنه و نه بصورت یکپارچه و قابل استفاده.[nb]بطور مثال One Browser[/nb]
حتی در حالت یکپارچه محدودیت کاراکتر باقیست و مشکل کند شدن سرعت هم بهش افزوده میشه.
یک هشدار ساده مثل یک توهین سادس، شما حتی حاضر به پذیرش اشتباهت نیستی و فقط میخوای پست بدی و بعد به من میگی "یه هشدار ساده بوده چیزی نیس که"، اگه من کارم دادن پست های متوالی بود؛ اگه من توجه نداشتم که دارم چه پستی میدم؛ اگه ملاحظه نمیکردم سعیم این باشه که اسپمی ندم یا الکی پستی ندم و از پستای متوالی پرهیز نمیکردم، اگه من ته پستم نمینوشتم که ترکیب بشه، اگه من اونروز به محض برگشت با سیستم نیومده بودم و در حین اینکه ویرایش پست ها تموم شده و بود و خودم پست هام رو حذف کرده بودم برام هشدار نمیومد ، اگه توی صفحه ی ارسالام تعداد پست هایی که انتهاشون نوشته باشه " × فلانی : ترکیب شد." یا "پست متوالی شما ترکیب شد." به تعداد انگشت های یک دست رسیده بود و اگه ...؛ اونموقع شاید حرف شمارو قبول میکردم که یه هشدار سادس دارم بیخودی بزرگش میکنم یا حداکثر ناراحت میشدم نه اینکه عصبانی بشم و حس کنم که بهم توهین شده.
.
""هشدار رو هم بخاطر این گرفتی که کار خلاف قوانین انجام دادی یعنی همون چیزی که موقع ثبت نام قبولش کردی وگرنه نه لجاجتی در کار هست نه چیز خاص دیگه ای !""
این جواب مدیر کل هست موقعی که هشدار رو ریپورت کردم:
""- پاسخ ها باید یک جا ارسال شوند و ارسال پاسخ های متوالی ممنوع است.""
برادر قانون ما یه چیزی داریم به اسم شرایط که بخاطرش راه نمیفتند هرجایی پست متوالی دیدند فورا از هشدار استفاده کنند ، شما چشمتون رو بروی حقیقت بستید و صرفا بر اساس خصومت هاتون عمل میکنید.
درک این مطلب برای شما سخته که درخواست ترکیب چیه و چه معنیی میده؟ نمدونید شرایط یعنی چی؟ محدودیت کاراکتر میدونید چیه آیا؟ معنی حرف بطور مکرر ارسال های متوالی توی انجمن ها داشتی رو میفهمید آیا ؟
ذکر این نکته لازمه که شما ریاست من رو برعهده نداری که بخوای برای من تعیین خط مشی کنی، اینجا کسی برای تو کار نمیکنه یا من جزو اون اشخاص نیستم
رفتارت چیز دیگه ای نشون میده، بهتره دست برداری.
:)
فکر نکنم دیگه لازم باشه در این زمینه پستی بدم
شما رسما دارید به من توهین میکنید، انگار من دوره افتادم توی سایت و تو انجمنا پست پست متوالی میدم میخندمبه نقل از NEO :در مورد احترام به مدیران که اصلا بحثی درش نیست و بر منکرش لعنت !
اگر از آیتم Mobile استفاده نکنید و به طور عادی با موبایل آن بشید علاوه بر پیشنویس میتونید از تمام امکانات سایت مثل PC استفاده کنید.
شما از گزینه Mobile استفاده کردید که ضعف های فنی زیادی داره و طبیعی بوده که نتونید خیلی از امکانت پیش فرض اصلی انجمن رو داشته باشی .
گذشته از اون این فقط یک هشدار ساده است و خیلی بزرگش کردی و به مسائل کاملا بی ربطی که واسه من بسیار عجیب هست ربطش دادی و جوری موضع گرفتی که انگار من پست هات رو پاک کردم.
روزانه ممکنه 10ها نفر در سمپادیا به دلایل مختلف از مدیران مختلف هشدار دریافت کنن پس با این حساب مدیران سایت با تمام این کاربران خصومت شخصی دارن!
من همین اول کار که با اکانت جدید هستی توصیهای بهت میکنم :
الان مدتیه که فعالیت مفیدی رو توی سایت شروع کردی و ما هم بخاطر این قضیه واقعا ازت ممنونیم.
ولی اگر قرار باشه بخاطر مسائل بسیار ساده و پیش پا افتادهای مثل همین هشدار شلوغ بازی دربیاری، تهمت دشمنی و خصومت شخصی و... به من یا هر کس دیگه ای بزنی، شمشیر رو از رو ببندی و لحنت تند باشه و در یک کلام همون روند سابق با اکانت قبلی رو پیش بگیری باید بگم که به مشکل برمیخوری!
اگر سوء تفاهمی بخاطر این هشدار به وجود اومده و باعث شده یک درصد پیش خودت فکر بکنی که من برای چیزی که نمیدونم اصلا چی هست میخوام باهات تصویه حساب بکنم باید بگم که اشتباه میکنی و کلا اهل اینجور بچه بازی ها نیستم.
به طور مکرر ارسال متوالی توی انجمن های مختلف داشتی و بدیهی بود که دیر یا زود هشداری با این مضمون دریافت میکنی.
الان هم عین متن هشداری که گرفتی خیلی محترمانه ازت میخوام که دیگه ارسال متوالی نداشته باشی چون خلاف قوانین سایت هست.
ممنون :)
اگر شما با موبایل تا حالا سایت اومده باشید درک میکنید که اختیارا از آیکون موبایل استفاده نمیشه بلکه به محض ورود به آیکون موبایل هدایت میشید، فول ورژن بالا آوردن سایت با گوشی [nb]در صورتی که رایتل نداشته باشید[/nb] بسیار سخت هست و وقتگیره بخصوص روی بعضی بروزر های گوشی بعضا صفحه قطعه قطعه میکنه و بصورت پیج بندی شده دوباره اون قطعه هربار که بخای برات لود میکنه و نه بصورت یکپارچه و قابل استفاده.[nb]بطور مثال One Browser[/nb]
حتی در حالت یکپارچه محدودیت کاراکتر باقیست و مشکل کند شدن سرعت هم بهش افزوده میشه.
.به نقل از pink princess :پس چرا من با گوشی فول ورژن رو میزنم بازم محدودیت کارکتر داره؟
یک هشدار ساده مثل یک توهین سادس، شما حتی حاضر به پذیرش اشتباهت نیستی و فقط میخوای پست بدی و بعد به من میگی "یه هشدار ساده بوده چیزی نیس که"، اگه من کارم دادن پست های متوالی بود؛ اگه من توجه نداشتم که دارم چه پستی میدم؛ اگه ملاحظه نمیکردم سعیم این باشه که اسپمی ندم یا الکی پستی ندم و از پستای متوالی پرهیز نمیکردم، اگه من ته پستم نمینوشتم که ترکیب بشه، اگه من اونروز به محض برگشت با سیستم نیومده بودم و در حین اینکه ویرایش پست ها تموم شده و بود و خودم پست هام رو حذف کرده بودم برام هشدار نمیومد ، اگه توی صفحه ی ارسالام تعداد پست هایی که انتهاشون نوشته باشه " × فلانی : ترکیب شد." یا "پست متوالی شما ترکیب شد." به تعداد انگشت های یک دست رسیده بود و اگه ...؛ اونموقع شاید حرف شمارو قبول میکردم که یه هشدار سادس دارم بیخودی بزرگش میکنم یا حداکثر ناراحت میشدم نه اینکه عصبانی بشم و حس کنم که بهم توهین شده.
.
""هشدار رو هم بخاطر این گرفتی که کار خلاف قوانین انجام دادی یعنی همون چیزی که موقع ثبت نام قبولش کردی وگرنه نه لجاجتی در کار هست نه چیز خاص دیگه ای !""
این جواب مدیر کل هست موقعی که هشدار رو ریپورت کردم:
من نمیدونم این حرکات شما چه مفهومی داره و آیا واضح تر از این میتونید خصومت های شخصیتون رو به نمایش بذارید؛به نقل از نسترنّگار :هشدار لازم نبوده كه! صبر كن اگر كسى توى سؤالات و مشكلات جواب نداد من ميپرسم.
""- پاسخ ها باید یک جا ارسال شوند و ارسال پاسخ های متوالی ممنوع است.""
برادر قانون ما یه چیزی داریم به اسم شرایط که بخاطرش راه نمیفتند هرجایی پست متوالی دیدند فورا از هشدار استفاده کنند ، شما چشمتون رو بروی حقیقت بستید و صرفا بر اساس خصومت هاتون عمل میکنید.
درک این مطلب برای شما سخته که درخواست ترکیب چیه و چه معنیی میده؟ نمدونید شرایط یعنی چی؟ محدودیت کاراکتر میدونید چیه آیا؟ معنی حرف بطور مکرر ارسال های متوالی توی انجمن ها داشتی رو میفهمید آیا ؟
ذکر این نکته لازمه که شما ریاست من رو برعهده نداری که بخوای برای من تعیین خط مشی کنی، اینجا کسی برای تو کار نمیکنه یا من جزو اون اشخاص نیستم
رفتارت چیز دیگه ای نشون میده، بهتره دست برداری.
:)
فکر نکنم دیگه لازم باشه در این زمینه پستی بدم