سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سؤالات و مشکلات

به نقل از آرمادیلّو :
تعداد پیش فرض شده پانزده پست . برای اینکه مقدار حجم ِدریافت ِ اطّلاعات توسّط کاربران از سرور کم بشه .
برای پ.خ هم همچین چیزی رُخ داده .
همه اینا برای اینه که به سرور کمتر فشار بیاد .
بعد چرا بانگای هر صفحه از دو تا شده‌ن سه تا؟ این که تناقض داره با کارای دیگه‌تون. :-"
+ خداوکیلی یه هاست بهتر بگیرید راحت‌تر نیست؟

به نقل از کیارش :
بعد چرا بانگای هر صفحه از دو تا شده‌ن سه تا؟ این که تناقض داره با کارای دیگه‌تون. :-"
+ خداوکیلی یه هاست بهتر بگیرید راحت‌تر نیست؟
پـــول آقا، پـــــول.. شما اگه می‌دی محمد فردا می‌ره می‌گیره :‌دی
( به مزخرفاته من گوش ندید، من در جریانه تصمیم‌گیری‌های سایت نیستم اصن :‌)) )

سلام

من وقتی با ایپدم میام سایت وقتی نام کاربری ورمز عبورمو وارد میکنم خطا میاد مینویسه شما قادربه ورود به انجم نیستید سیستم کوکی شما عیرفعال است ؟ولی وقتی با لبتاپم میام اینجوری نیست ؟چرا مشکل ازسایته یا ایپدم؟

باتشکر ;;)

به نقل از uranuscelona :
چجوری میشه بن شم؟

دیگه بن به درخواست شخصی نمیشه.

به نقل از ∞nilofar banihashem :
سلام

من وقتی با ایپدم میام سایت وقتی نام کاربری ورمز عبورمو وارد میکنم خطا میاد مینویسه شما قادربه ورود به انجم نیستید سیستم کوکی شما عیرفعال است ؟ولی وقتی با لبتاپم میام اینجوری نیست ؟چرا مشکل ازسایته یا ایپدم؟

باتشکر ;;)
ساده‌ترین راه اینه که موقع لاگ‌این، گزینه‌ی ورود برای همیشه رو فعّال کنید. احتمالاً مشکل حل می‌شه.

چرا بانگم رو نمی تونم ببینم تو پروفایلم؟
حتی لایکا و دیس لایکا رو هم نمیشه دید :(

به نقل از uranuscelona :
چرا بانگم رو نمی تونم ببینم تو پروفایلم؟
حتی لایکا و دیس لایکا رو هم نمیشه دید :(
کمی صبور باشید .... سایت در حال کارایه فنیه

قابلیت ایگنور کردنِ انجمن‌ها رو برداشتین فعل‍اً؟ تا کِی؟ :ی

× آقا دستکاری می‌کنین این چیزا رو خبر بدین خب. :-"

سلام.

میخواستم سوال کنم دلیل خاصی داره که از سیستم ویبولتین(vBulletin) برای انجمن استفاده نمیکنین؟؟

اکثر فوروم های موفق و حرفه ای از این سیستم استفاده می کنند و هم امکاناتش بیشتره و هم محیط کاربری جذابتر و راحت تری داره.

به نقل از Dark Passenger :
سلام.

میخواستم سوال کنم دلیل خاصی داره که از سیستم ویبولتین(vBulletin) برای انجمن استفاده نمیکنین؟؟

اکثر فوروم های موفق و حرفه ای از این سیستم استفاده می کنند و هم امکاناتش بیشتره و هم محیط کاربری جذابتر و راحت تری داره.
برای استفاده از vBulletin باید لایسنس اون رو خریداری کنیم. البته توی ایران اکثرا از نسخهٔ نال شده و دزدی استفاده می‌کنن، ولی ما دزد نیستیم.

به نقل از ∞nilofar banihashem :
سلام

باتشکر ;;)
برای منم یه مشکلی تو همین مایها پیش اومده...البته من با یه سیستم میام این اتفاق میوفته
ببینین تو اکانتمم یهو میادش بیرون...بعدن رمزو ک میزنم نمیاره تومجبورم از سؤال امنیتی برم...یه اتفاق جالبیم ک میوفته اینه ک نام کاربریم پیش فرض شده دوتا ایمیل قبلی ایو ک وارد کردمه...باید پاکش کنم دوباره بنویسمش...
البته کامپیوترم ک خاموش میکنمم یا از نت درمیارم کلن میاد بیرون و با اون رمزم باز نمیکنه...ینی اتوماتیک انگار رمزو تغییر میده...میتونین ببینین از دیشب تاحالا5بار رمز عوض کردم...دوبار ایمیل...جدن خسته شدم...(خسته نباشم #:-S)
به نقل از Ham!D ShojaE :
ساده‌ترین راه اینه که موقع لاگ‌این، گزینه‌ی ورود برای همیشه رو فعّال کنید. احتمالاً مشکل حل می‌شه.
ورود برای همیشه رو میزنم...هر دفه هم میزنم...ولی نمیشه...وسطش میاد بیرون...نمونش همین امشب ک تو اکانتم بودم یهو اومد بیرونو از سؤال امنیتی رفتم تو رمزو ایمیلو عوض کردموتا1و18بودمو بعدش اومدم بیرون...بعدن2و45 اومدم نیومد تو...حتی2ساعتم نشده بود...میگفت رمز اشتباس...ولی هیشکی رمز این اکانتو نداره مخصوصا بعد5بار عوض کردن رمز...تازه یه ایمیل جدیدم ساختم ولی بازم درست نشد...
حتی بروزرمم عوض کردم...بجای chrome از فایر فاکس حتی اکسپلورر استفاده کردم...همون میشه...عوض نمیشه...

مدیران محترم یه سوال این هسته مرکزی که زیر آواتار چند نفر نوشته ینی چی مثل ایشون
http://www.sampadia.com/forum/index.php?action=profile;u=2246

به نقل از ایلیا :
مدیران محترم یه سوال این هسته مرکزی که زیر آواتار چند نفر نوشته ینی چی مثل ایشون
http://www.sampadia.com/forum/index.php?action=profile;u=2246
افرادی که قدیما توی تاسیس سایت نقش داشتن :P

عاقا قرار بود ب برندگان مسابقه پزشکی نشان بدن
پس نشان ما کو؟

حال‍ا صب کن کابینه پیشنهادی رای اعتماد بگیره از مجلس و دولت جدید کارشو شروع کنه، نشان شما رو هم می‌دن.

آخه ب همه دادن الا من

به نقل از ATM :
آخه ب همه دادن الا من
مگه شما سوّم نشده بودی؟!
فقط به نفر اول نشان میدن.

سوم؟نه
تو تاپیکو نگا کنین
مهشاد گف صحبت میشه نشان بدن
بامهشادم حرف زدم گف پیگیری میکنم
فرشیدم گف فردا بررسی میکنه
مرسی از همگی

مدیر انجمن شما رو برای دریافت نشان به ما معرفی نکرده! نفر اول مسابقه معرفی شده بود که نشان رو دریافت کرد.

Back
بالا