پاسخ : سؤالات و مشکلات
من را به خاطر پست متوالی ببخشید می خواستم دوستان اینو ببینن! اگه صلاح دونستید ادغامش کنید
الان بخش اعظمی از پ.خ های شاید خیلی از ما پ.خ هایی برای اطلاع نظر جدید در بانگ هامون باشن که رسما هیچ استفاده ای ندارن!
خوب نمی دونم می شه اون رو تغییر داد یا نه
ولی الان برای این که تمام پ.خ های مربوط به بانگ هاتون رو بخواین پاک کنید تا پ.خ هاتون رو کم کنید و به سایت کمک کنید!
می تونین به این روش که می گم این کار رو بکنید!(خیلی ها ممکنه نخوان تمام پ.خ هاشونو تا یه تاریخی پاک کنن ولی مسلما این که فلانی تو بانگ شما نظر داده خیلی چیز مهم و خاصی نیست!)
برا این کار برید تو صفحه ی پ.خ هاتون بعد "تنظیمات مدیریت قوانین" رو بزنید روی گزینه ی "قانون جدید" کلیک کنید
توی قسمت معیار "عنوان پیغام شامل" رو بزنید و توی جایی که جلوش می یاد عبارت "نظر جدید برای بانگ شما" رو وارد کنید
توی قسمت اعمال هم "حذف پیغام" رو بزنید
بعد "ذخیره قانون " رو بزنید!
به همون پنجره اول بر می گردید!
اون تیک کنار قانونی که ساختید رو می زنید و گزینه ی "تایید قانون جدید" رو انتخاب می کنید!
تمام پ.خ هایی که برا بانگتونه رو پاک می کنه!
بعد اگه می خواین از این به بعد پ.خ های بانگتونو پاک نکنه تا مطلع بشید هم آخرش قانون رو حذف کنید!
تمام پ.خ هایی که برا بانگتون بوده پاک می شه این طوری! و هم صفحه پ.خ هاتون تمیز تر می شه هم اگه اشتباه نکنم به سایت کمک می کنید!
شاید روش تمیز تری هم باشه من خودم الان اینو کشف کردم
اگه توضیحم شفاف نبود بگید می تونم عکسش رو هم بذارم!