پاسخ : سؤالات و مشکلات
به نقل از Shek8fe :
راستش شخصاً فکر می کنم اینجا فروم خاصّیه و برخلاف اکثر فرومها تاکید روی اینه که بحثهای مفید و تحلیلگرانه ایجاد بشه و کپی پیست یک جورهایی خیلی با این هدف در تعارضه.
با یک چنین قوانینی فقط سعی شده که این کپیپیست ها به حداقل برسن
ممنون بابت رعایت کردن شما.
خواهش می کنم ولی به عنوان یک پیشنهاد می خواستم عرض کنم که به نظر من اگر یه خورده این محدودیت ها کمتر بشه فضای فوروم پویا تر و فعال تر و انگیزه کاربران برای شرکت در مباحث بیشتر خواهد شد و انجمن شور و نشاط بیشتری به خودش خواهد گرفت.
در خاص بودن این فوروم و اعضاش که شکی نیست ولی به یاد داشته باشید که زندگی هم همش منطق و تجزیه و تحلیل مسائل نیست!
کمی به احساسات هم بها بدید! ما که کمونیست نیستیم!
اگر اجازه ارسال مطالب مفید در انجمن داده بشه فرهنگ مطالعه هم در بین کاربران بیشتر جا میفته و پیامد دیگر اون هم تقویت حافظه بصری افراد هست و از این زاویه اگر به مساله نگاه کنیم، کپی پیست با ذکر منبع اونقدرها هم که شما فکر می کنید اشکالی نداره و کار منفی و بدی نیست!
به نظر من برای یک سمپادی که اسم بچه درس خون روش هست این یکی از ملزوماته که حافظه بصری قوی و حوصله کافی برای خوندن مطالب طولانی رو داشته باشه و تمام توجهش معطوف به منطق و تجزبه و تحلیل مسائل نباشه!!
در هرصورت ممنون میشم روی این پیشنهاد من فکر کنید.پاینده و پیروز باشید.
در ادامه صحبتام یه مطلب دیگه رو هم میخواستم خاطرنشان کنم.البته اگر لحنم یه خورده تنده ببخشید!
ولی به عنوان یک دانش آموخته و فارغ التحصیل سمپاد که 7 سال از عمرش رو در مدارس سمپاد گذرونده باید بگم که از نظر من در سیستم آموزشی سازمان ملی پرورش استعداد های درخشان، ضعف ها و مشکلات عمیق و بزرگی وجود داره و از این نظام آموزشی رضایت ندارم!
بچه ها تو مدارس سمپاد مثل عده ای موش آزمایشگاهی و ربات پرورش داده میشن و تنها چیزی که بهشون یاد داده میشه تحلیل کردن مسائل هست بدون اینکه اصلا بدونن برای چی دارن در این مسیر حرکت می کنند و در یک جو کاملا خشک و بی روح قرار دارند و احساساتشون کاملا سرکوب میشه
زمانی هم که از دانشگاه های برتر کشور فارغ التحصیل میشن هوش و استعدادشون در اختیار خودشون نیست و به عنوان یک ابزار برای تامین سود و منافع یک عده افراد خاص ازشون استفاده میشه و هیچی از زندگی خودشون متوجه نمیشن.
این انتقاد تند رو جدی بگیرید!!!
- پست های متوالی شما ترکیب شد.