یه مدت بود , استقبال نشد غیر فعالش کردن.به نقل از XxBeastxX :اقا انجمن چرا با Tapatalk نمیاد؟؟
قبلنا که میومد!
کار چیش؟ تاپیک هست، برید پست بدیدبه نقل از shnk :کار این تاپیک چی شد?http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,98774.0.html
خبر خاصی نیستبه نقل از حمیـده :قبلنا عید که میشد اون بالا آرم سمپادیا یه تغییری میکرد. یه پادکستی داشتیم، اخبار انقدر شلوغ میشد که یهو 6 ، 7 تا خبر باهم بودن. اما الان هیچ کدوم از مدیرا حتی جواب هم نمیدنخبریه آقا ؟
ارسال های یه سری انجمنا مثل صندلی داغ یا یه سری تاپیکا مثل حرف بزن شمارش نمیشن، در نتیجه به مجموع ارسالها توی پروفایل اضافه نمیشنبه نقل از inspiré :تعداد ارسالهای من در پروفایلم و کنار پستهام اشتباه میاد مثلا الان زده 253 تا، در حالی که اگر صفحه آخر دیدن ارسالهام رو نگاه کنید 350 تا هست.
اینجابه نقل از ایلیا :امروز برای یکی از دوستام ثبت نام کردم بعد موقع ثبت نام وقتی که دکمه ثبت نام زدم یهو فیلد علائقو دید گفت اینم میخاستم تکمیل کنم،گفتم خب عب نداره صب کن ثبت نام که تموم شد از توی مشخصات درستش میکنم برات،بعد اومدم توی مشخصات اون بقل فقط آمار فعالیتو یه چیز دیگه بود این پروفایلو اینا نبود که براش درست کنم،چرا؟
من سعی کردم درستش کنم نشد. نمیدونم؛ عجیبه.به نقل از مه شید :نام کاربری من نیم فاصله داشت. چند ماه پیش خودش تغییر کرد و الان دیگه نیم فاصله نداره. چند بار هم تلاش کردم تغییرش بدم اما درست نشد. باید چی کار کنم؟![]()
احتمالاً مشکل اینجاست که وقتی با موبایل میری یاهو سایناوت نمیکنی و کلاً آن میمونه. امتحان کن.به نقل از ایلیا :دائما تو پروفایلم یاهوم آن نشون داده میشه،الان آفم ولی اونجا آن نشون میده،چرا؟