سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سؤالات و مشکلات

[member=9689]پری‌ناز[/member]

من این مشکل رو با کروم دارم، با فایرفاکس درسته...

ینی عکس رو از سایت دیگه پیدا می کنم بعد copy image رو میزنم بعد تو همون کادر مورد نظر تو تنظیمات پروفایل paste می کنم بعد میزنم ذخیره تغییرات ولی هیچ اتفاقی نمیوفته و کلا پروفایلم بدون آواتار میشه!!
چقدر از کلمه "بعد" استفاده کردم شگفتا!! :o

مشکلی پیشامد کرده که من نمی‌تونم به کسی لایک بدم؟نه با موبایل و نه با پی‌سی.

× عذر می‌خوام ظاهراً با یک دقیقه صبر انجام می‌شه. :د صرفاً سرعتش پایین اومده.

به نقل از میم ح میم دال :
امکان لایک و دیسکایت هم برای اینکه کار بکنه باید صبر کنید که صفحه کامل لود بشه. چون اون جنس کدهاش فرق میکنه.
[member=203]میم ح میم دال[/member] : در مورد اون که امتیاز خیلی بالا باشه ، صفحه کامل لود میشه ولی باز هم هر چقدر که بذاریم باز نشون نمیده ، اینو چند بار با سرعت های مختلف و با سیستم های مختلف چک کردم من ، نشد :-??

به نقل از reyhanehfs :
ینی عکس رو از سایت دیگه پیدا می کنم بعد copy image رو میزنم بعد تو همون کادر مورد نظر تو تنظیمات پروفایل paste می کنم بعد میزنم ذخیره تغییرات ولی هیچ اتفاقی نمیوفته و کلا پروفایلم بدون آواتار میشه!!
چقدر از کلمه "بعد" استفاده کردم شگفتا!! :o
آدرس عکس رو بگذاراینجا

به نقل از F@|-|!mEh :
[member=203]میم ح میم دال[/member] : در مورد اون که امتیاز خیلی بالا باشه ، صفحه کامل لود میشه ولی باز هم هر چقدر که بذاریم باز نشون نمیده ، اینو چند بار با سرعت های مختلف و با سیستم های مختلف چک کردم من ، نشد :-??
یک مورد امتیازبالا لینک بدید بهم.
به نقل از F@|-|!mEh :

خب مثل اینکه به خاطر تعداد بالا زورش نمیرسه. فک نکنم بتونم کاریش بکنم !

یعنی هیچ راهی نداره بشه دید کیا لایک کردن؟!
مثلا اگر اسامی توی یه صفحه جدید باز شه چی؟ :-??

به نقل از !..Per$iaNboY..! :
[member=9689]پری‌ناز[/member]

من این مشکل رو با کروم دارم، با فایرفاکس درسته...
آره با فایرفاکس درسته /m\

ولی اون امتیازبالائه هنوز نشون نمیده. چطور نمیشه؟ قبلاً امتیازای بالاتر از اینم امتیازدهنده هارو نمایش میداد.

این‌جانب نه تواناییِ لایک و دیس‌لایک دادن دارم، نه نقل‌قول، نه دیدنِ افرادی که یه پست رو لایک کرده‌ن، نه پاک کردنِ کامنت‌های بانگ‌م -حتی کامنت‌های خودم رو- . صفحه هم کامل لود می‌شه؛ کَش رو هم بیست بار پاک کرده‌م. از کروم هم استفاده می‌کنم و فایرفاکس ندارم که ببینم با فایرفاکس درست می‌شه یا نه ((:
آیا چه توان کرد؟

چاییتو گزل کن :)) نه یعنی مرورگرتو فایر فاکس کن :-" اونم آخرین نسخه!من با کروم بعضی وقتا میام همه مشکلای شمارو دارشتم،حتی فونت ها هم همه جا مثل پروفایل درشت بود!ولی با فایر فاکس همه چی آرومه.

من هم تواناییِ لایک و دیس لایک دادن ندارم! + دیدنِ افرادی که یه پست رو لایک یا دیس لایک کردن!
صفحه هم کاملن لود می شه...کروم دارم من هم.

پ.ن: در واقع پُستِ ارغوان منهایِ یه سری چیزاش.. ;D

آقا به من ملت لایک میدن تو حالت عادی که اینجا سمت راست تصویر و مشخصات جزئی مث امتیاز، ارسال، دبیرستان اینا نوشته شده امتیازم درسته ولی وقتی وارد مشخصات میشم میبینم درست نیست :-"

#مدیریت سایت، کم ارتقا بده، گزیده ارتقا بده :-"

بعدا نوشت: آقا رفرش کردیم حل شد! اولین باره که یه مشکلی از مشکلات این سایت! برطرف میشه!

مشکل فونت و لایک و نقل قول به خاطر پلاگین منشن بود. فعلا امکان منشن رو لغو کردم تا ببینیم میشه درستش کرد یا نه.

مشکل فونت و لایک و نقل قول به خاطر پلاگین منشن بود. فعلا امکان منشن رو لغو کردم تا ببینیم میشه درستش کرد یا نه.

آقا همه چی عالی شد برگشت به روال قبلی. دیگه جان هرکی دوس داری :)) دست نزن به هیچ چیز! ما منشن نمیخوایم منشن خر است ;D

الان گویا همه‌چی اُکِی شده.. :-"

الان دیگه نمیشه منشن کنیم ؟:-"

نمیشه یه آپشنی چیزی بزارین وقتی یه نفر رو میزاریم تو لیست سیاه نتونه توی بانگ نظر بده ؟

ظرفیت پ خ برداشته شده؟ :-"

Back
بالا