به نقل از Stewie Griffin :چرا بانگ من اینجوریه؟!! تو خود مشخصات درست ه ولی زیر پستام کد هاشو نشون ميده همون طور که در زیر می بینید![]()
به نقل از Golrokh :من ديگه نميخام عضو اينجا باشم چه گونه بايد delete account بكنم ؟
به نقل از هـامـــون :باسلام و خسته نباشید،
این [1] کنار مشخصات چجوری مرتفع میشه؟![]()
و چطور باید فهمید که کجا منشن شدم؟
البته من رو یه پستی که تعداد لایک هاش خیلی بالاست میزنم هم باز نمیشهبه نقل از ایلیا :من معمولا وقتی سرعت نتم افتضاحه این اتفاق برام میوفته.مشکل تو هم ممکنه برای همین باشه.
نمیدونم.به نقل از Stewie Griffin :چرا بانگ من اینجوریه؟!! تو خود مشخصات درست ه ولی زیر پستام کد هاشو نشون ميده همون طور که در زیر می بینید![]()
چی رو انتخاب میکنید؟! توضیح بدید چیکار میکنیدبه نقل از reyhanehfs :چرا من نمی تونم آواتار بذارم تمام کار های لازم رو هم از روی راهنما انجام دادم ولی بازهم نمیشه! ینی انتخاب می کنم و بعدش میزنم ذخیره تغییرات ولی هیچ اتفاقی نمیوفته!!![]()
![]()
چیکار کنم؟؟؟![]()
توی صفحه ctrl + F5 رو بزن و صبر کن صفحه کامل لود بشه. بعدش امتحان کن.به نقل از پریناز :من دو هفته س امتیازدهنده هارو نمیتونم ببینم؛ فقط امتیاز پستای اخیر خودم که تو پروفایل میادو می بینم.
پستای بقیه رم نمیتونم نقل قول کنم.
صفحه کامل لود میشه ولی وقتی نمایش امتیازدهندگان یا نقل قول رو میزنم فقط اون "بارگذاری" میاد و نیم ساعتم بمونه هیچ اتفاقی نمیفته.
به جز دیروز و امروز، سرعت نتم خوب بوده.
دیگه...؟