- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- =)
- سال فارغ التحصیلی
- 00
من اصن نمیدونم کجای سایتهسلام،
چطور میتونم عضو انجمن های خصوصی دختران بشم؟
من اصن نمیدونم کجای سایتهسلام،
با مراجعه به ایشون:سلام،
فک میکنم باید ب مدیر پ خ بدیسلام.
چطور میشه نام کاربریمون رو تغییر بدیم؟؟
نه سر جاشونن. سایت فعلا غیرپایداره و واسه همین بعضی امکاناتش فعال غیرفعال میشن.ارسالای قبلیمون پاک شدن؟نمیتونم ارسالای قدیمی رو ببینم نه واسه خودمو نه واسه بقیه کاربرارو.میگه دسترسی کافی ندارین
بله سرور شدیدا مشکل داره.خیلی کنده سایت
مرسیفک میکنم باید ب مدیر پ خ بدی
اگه از توی گوشی/کامپیوترت میخوای عکس بذاری، اول باید عکس رو آپلود کنی، این کار رو میتونی تو سایت هایی مثل picofile.com یا uupload.ir انجام بدی. بعد لینکی بهت نشون میده اونو کپی میکنی میای تو سایتچطور تو تاپیک ها عکس میزارید.
من هر کاری میکنم نمیتونم.
من ابزارهای بالای کادر پستم کامل خراب شده یعنی امکان استفاده ازشون ندارم فک کنم یه جایی باید اجازه میدادم ندادم نه میتونم استیکر بفرستم نه عکس نه فونت عوض کنم
نمیشه این کارو کرد. تو سیستم امکانش نیست.بیزحمت تنظیماتو طوری تغییر بدین که موقع آرشیو شدن تاپیکا، امکان لایک و دیسلایک هم برداشته بشه. بچهها خیلی گله میکنن از این موضوع.
وقتی تاپیکی قفل میشه دیگه امکان حذف نداره. اینجور وقتا اگر موردیه باید گزارش بدی مدیرا پاک میکنن. اگر زیاده به مدیرا بگو تاپیک رو باز کنن و بعدش ببندن.نمیشه این امکان هم باشه که به حذف و ویرایش پست های ح ب های ارشیو شده هم دسترسی داشته باشیم؟
چند روزیه پیامای چت روم عمومی من نمیان،مشکلش چیه؟چت باکس منم گه گاهی هست:")
نمیدونم والا منطقا باید بیاد وقتی بقیه استفاده میکنن.چند روزیه پیامای چت روم عمومی من نمیان،مشکلش چیه؟
راستش من الان گفتی فهمیدم ماجرا چیه. باید نسخه جدید قالب سایت رو بخریم تا کار کنه@Admin2
این قابلیت نظرسنجی که نابود شده، درست نمیشه؟ .---.