سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام.
چطور میشه نام کاربریمون رو تغییر بدیم؟؟

ارسالای قبلیمون پاک شدن؟نمیتونم ارسالای قدیمی رو ببینم نه واسه خودمو نه واسه بقیه کاربرارو.میگه دسترسی کافی ندارین
نه سر جاشونن. سایت فعلا غیرپایداره و واسه همین بعضی امکاناتش فعال غیرفعال میشن.

خیلی کنده سایت
بله سرور شدیدا مشکل داره.

چرا نمیتونم نظرسنجی بسازم؟

قابلیت سرچ درست شده؟ یا مثل قبل همه ی ارسال هارو نمیاره؟

چطور تو تاپیک ها عکس میزارید.
من هر کاری میکنم نمیتونم. =((

چطور تو تاپیک ها عکس میزارید.
من هر کاری میکنم نمیتونم. =((
اگه از توی گوشی/کامپیوترت میخوای عکس بذاری، اول باید عکس رو آپلود کنی، این کار رو میتونی تو سایت هایی مثل picofile.com یا uupload.ir انجام بدی. بعد لینکی بهت نشون میده اونو کپی میکنی میای تو سایت
20210512_024216.jpg

بعد لینک رو وارد می‌کنی
اگه از عکسی که توی اینترنت هست می‌خوای استفاده کنی، آدرسشو پیدا کن اینجا شو نمی‌گم که منفعل نشی خودت بری با تفکر نقادانه پیداش کنی
عکسایی که تو اینترنتن خودشون، نمی‌خواد دیگه آپلود کنی، میتونی روش کلیک راست کنی گزینه کپی ایمیج لینک (اگه بود) رو بزنی، یا اینکه کلیک راست کنی بعد ویوو ایمیج رو بزنی بعد آدرسشو از اون بالا کپی کنی

بعد از اونجا که صورتی کردم همون کارو انجام میدی

من ابزارهای بالای کادر پستم کامل خراب شده یعنی امکان استفاده ازشون ندارم فک کنم یه جایی باید اجازه میدادم ندادم نه میتونم استیکر بفرستم نه عکس نه فونت عوض کنم

من ابزارهای بالای کادر پستم کامل خراب شده یعنی امکان استفاده ازشون ندارم فک کنم یه جایی باید اجازه میدادم ندادم نه میتونم استیکر بفرستم نه عکس نه فونت عوض کنم

20210519_124917_l7kn.jpg

:-"

بی‌زحمت تنظیماتو طوری تغییر بدین که موقع آرشیو شدن تاپیکا، امکان لایک و دیسلایک هم برداشته بشه.:-" بچه‌ها خیلی گله می‌کنن از این موضوع.:-"

نمیشه این امکان هم باشه که به حذف و ویرایش پست های ح ب های ارشیو شده هم دسترسی داشته باشیم؟:-"

بی‌زحمت تنظیماتو طوری تغییر بدین که موقع آرشیو شدن تاپیکا، امکان لایک و دیسلایک هم برداشته بشه.:-" بچه‌ها خیلی گله می‌کنن از این موضوع.:-"
نمیشه این کارو کرد. تو سیستم امکانش نیست.

نمیشه این امکان هم باشه که به حذف و ویرایش پست های ح ب های ارشیو شده هم دسترسی داشته باشیم؟:-"
وقتی تاپیکی قفل میشه دیگه امکان حذف نداره. اینجور وقتا اگر موردیه باید گزارش بدی مدیرا پاک میکنن. اگر زیاده به مدیرا بگو تاپیک رو باز کنن و بعدش ببندن.

چند روزیه پیامای چت روم عمومی من نمیان،مشکلش چیه؟
نمیدونم والا منطقا باید بیاد وقتی بقیه استفاده میکنن.

@Admin2
این قابلیت نظرسنجی که نابود شده، درست نمیشه؟ .---.
راستش من الان گفتی فهمیدم ماجرا چیه. باید نسخه جدید قالب سایت رو بخریم تا کار کنه X_X

Back
بالا