- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- اشباح
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
والا من که سر در نمیارم و نمیدونم چقدر عملی باشهاگر آیکون بهتری میتونید پیدا کنید بدید جایگزین کنم.

والا من که سر در نمیارم و نمیدونم چقدر عملی باشهاگر آیکون بهتری میتونید پیدا کنید بدید جایگزین کنم.
بهترين ايكونو خودم بهت ميگم كه اصلا جمع كنى اينارو و برگرديم به همون لايك و ديسلايك قديمى.اگر آیکون بهتری میتونید پیدا کنید بدید جایگزین کنم.
دیگه چیزهای قدیمی کم کم باید کنار گذاشته بشن.چرا تعدادی از ایموجیای یاهو مسنجر و حذف کردین؟ من دوسشون داشتم
اگه دو ديسلايك اضافه كرده بودى مطمئنا براى اين پستت خوب بود.دیگه چیزهای قدیمی کم کم باید کنار گذاشته بشن.
آقا آقا .-. این ایموجیهای تلگرام که گذاشتین بیکیفیتن، بزرگن، خشک و عجیبن. و دلچسب نیستن.دیگه چیزهای قدیمی کم کم باید کنار گذاشته بشن.
جلوگیری نمیشه مگر خودش لو بده یه جورایی. کسس بفهمه و یه جایی اعتراف کنه و ...موقع عضویت حتی اسم هم نیاز نبود وارد کنیم(:
اونوقت چجوری از ورود غیر سمپادی یا وارد کردن اطلاعات فیک جلوگیری میشه؟
حقیقتا سواله ...
معمولا بچه ها پیگیر میشن ته و توی افراد جدید رو درمیارن.موقع عضویت حتی اسم هم نیاز نبود وارد کنیم(:
اونوقت چجوری از ورود غیر سمپادی یا وارد کردن اطلاعات فیک جلوگیری میشه؟
حقیقتا سواله ...
جلوگیری نمیشه مگر خودش لو بده یه جورایی. کسس بفهمه و یه جایی اعتراف کنه و ...
غیرسمپادی خیلی کمه اینجا. تو ۳۰۰ نفر شاید یکی دو نفر باشه.
اوکی پس آنچنان هم به صحت کابرا نمیشه اطمینان کردمعمولا بچه ها پیگیر میشن ته و توی افراد جدید رو درمیارن.
به هر حال از طریق هم دوره ای و همشهری ها مشخص میشه
یکی بیاد ته و توی ما رو دربیار ههههههههههمعمولا بچه ها پیگیر میشن ته و توی افراد جدید رو درمیارن.
به هر حال از طریق هم دوره ای و همشهری ها مشخص میشه
هرگونه تغییر پیشنهادی در اسمایلی ها رو به @zahra_a بگید.ولی اون قلب آبی قشنگ رو چرا حذف کردین؟ :(
مشکل از سایته و هیچ نظرسنجی دیده نمیشه. باید قالب سایت آپدیت بشه که هزینه داره و فعلا مونده...نظرسنجی درست کردم ولی نمایش داده نمیشه
چرا؟
نمیشه لینک دونیت رو برای سایت فعال کرد؟باید قالب سایت آپدیت بشه که هزینه داره و فعلا مونده...
میشه. ولی پیگیرش نبودم چون خیلی لازم نشده و سرمم شلوغه.نمیشه لینک دونیت رو برای سایت فعال کرد؟
خود اعضا هم کمک کنن به بهبود سایت
کلا دسترسی آپلود نداری. مگر جای دیگه آپلود کنی و با آدرسش بگذاری.سلام^^
چرا نمیتونم عکس آپلود کنم؟! کلا آپلود نمیشه نمیدونم چرا اول از بچها پرسیدم ولی بازم نشد، مشکل از دیوایسمه یعنی؟! =(
پیکوفایل رو سرچ میکنی باید اکانت بسازی برای اپلودسلام^^
چرا نمیتونم عکس آپلود کنم؟! کلا آپلود نمیشه نمیدونم چرا اول از بچها پرسیدم ولی بازم نشد، مشکل از دیوایسمه یعنی؟! =(