سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
لينك هاى حساب هاى كاربرى قديمى سايت رو كه ميزنى به حاى اينكه به اون حساب كاربرى منتقل شى منتقلت مى كنه به صفحه اصلى انجمن.علتش چيه؟

لينك هاى حساب هاى كاربرى قديمى سايت رو كه ميزنى به حاى اينكه به اون حساب كاربرى منتقل شى منتقلت مى كنه به صفحه اصلى انجمن.علتش چيه؟
اون لینک که دیدی مدل آدرس دادن با سیستم قدیمی سال های قبله و الان مدل لینک ها فرق کرده و قبلیا رو این سیستم کار نمیکنن.

نوتیف های من از دیروز به صورت n+1 میاد وقتی صفحه رو باز میکنم و بعد چند ثانیه اوکی میشه
راهی نیست درست بشه؟

نوتیف های من از دیروز به صورت n+1 میاد وقتی صفحه رو باز میکنم و بعد چند ثانیه اوکی میشه
راهی نیست درست بشه؟
نمیدونم چرا اینجور میشه. رو اعصاب خودمم هست. ولی راه حلی براش ندارم.

سلام.
رایحه (@Rayehe:) ) به من پیام داده ایمیلش زدین نامتعبر و فقط اجازه چت روم اومدن داره چی بوده مشکلش؟ فیکه؟

سلام.
رایحه (@Rayehe:) ) به من پیام داده ایمیلش زدین نامتعبر و فقط اجازه چت روم اومدن داره چی بوده مشکلش؟ فیکه؟
همونجایی که این پیام رو میده خودش میگه برو ایمیلت رو درست کن. اکانتش رو باز کردم ولی ایمیل معتبر نزنه بن میشه.

ایمیل نامعتبر میزنید رمز اکانتتون هم که یادتون نیست. یهو اکانتتون لاگ آوت میشه یا سیستم ایمیل نامعتبر رو تشخیص میده و حالا بیا و درستش کن. انصافا دیگه این ماجرا ها رو واسه ما درست نکنید.

همونجایی که این پیام رو میده خودش میگه برو ایمیلت رو درست کن. اکانتش رو باز کردم ولی ایمیل معتبر نزنه بن میشه.

ایمیل نامعتبر میزنید رمز اکانتتون هم که یادتون نیست. یهو اکانتتون لاگ آوت میشه یا سیستم ایمیل نامعتبر رو تشخیص میده و حالا بیا و درستش کن. انصافا دیگه این ماجرا ها رو واسه ما درست نکنید.
من با این ایمیل کل کارامو میکنم ، چرا نامعتبر تشخیص داده شده اخه :-<
ولی چشم الان عوضش میکنم و ممنون

راهی نیست درست بشه؟
نمایش همه > زدن گزینه خوانده شدن تمام پیام ها > پاک میشه نوتیف های باگی

من با این ایمیل کل کارامو میکنم ، چرا نامعتبر تشخیص داده شده اخه :-<
ولی چشم الان عوضش میکنم و ممنون
خود گوگل پیغام delivery failed میده. مینویسه :
کد:
The email account that you tried to reach does not exist.

نمایش همه > زدن گزینه خوانده شدن تمام پیام ها > پاک میشه نوتیف های باگی
مشکل این نیست که نوتیف ها میمونن. مشکل اینه که صفحه اولش لود میشه میگه 2 تا نوتیف داری. بعد که لود کامل شد 2 تا میشه 1 دونه مثلا.

مشکل این نیست که نوتیف ها میمونن. مشکل اینه که صفحه اولش لود میشه میگه 2 تا نوتیف داری. بعد که لود کامل شد 2 تا میشه 1 دونه مثلا.
میدونم که نوتیف ها باگی میمونن.برای خودم آمارشان به ۱۰۰ تا هم رسیده بود ، خوانده شدن همه رو بزنی میرن

چرا من با اینکه جنسیتم رو مشخص کردم محتواهای مربوط بهش نمیاد برام ؟

Back
بالا