- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شهربابک
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
- رشته دانشگاه
- مهندسی بهداشت حرفهای
واسه منم خیلی وقته نمیادنوتیف تگ برام نمیاد
واسه منم خیلی وقته نمیادنوتیف تگ برام نمیاد
این اومد ولی مثلا تاپیکای صندلی داغ و تصور کاربران معمولا نوتیف نمیومد
احتمالا بعد ادیت پست تگ شدیاین اومد ولی مثلا تاپیکای صندلی داغ و تصور کاربران معمولا نوتیف نمیومد
نه
درست شده
خب ظاهرا بعد ویرایش منشن نمیاد دیگه. دلیلش اینه. چون دومی رو تو ویرایش تگ کردم.
اون لینک که دیدی مدل آدرس دادن با سیستم قدیمی سال های قبله و الان مدل لینک ها فرق کرده و قبلیا رو این سیستم کار نمیکنن.لينك هاى حساب هاى كاربرى قديمى سايت رو كه ميزنى به حاى اينكه به اون حساب كاربرى منتقل شى منتقلت مى كنه به صفحه اصلى انجمن.علتش چيه؟
نمیدونم چرا اینجور میشه. رو اعصاب خودمم هست. ولی راه حلی براش ندارم.نوتیف های من از دیروز به صورت n+1 میاد وقتی صفحه رو باز میکنم و بعد چند ثانیه اوکی میشه
راهی نیست درست بشه؟
همونجایی که این پیام رو میده خودش میگه برو ایمیلت رو درست کن. اکانتش رو باز کردم ولی ایمیل معتبر نزنه بن میشه.سلام.
رایحه (@Rayehe:) ) به من پیام داده ایمیلش زدین نامتعبر و فقط اجازه چت روم اومدن داره چی بوده مشکلش؟ فیکه؟
من با این ایمیل کل کارامو میکنم ، چرا نامعتبر تشخیص داده شده اخههمونجایی که این پیام رو میده خودش میگه برو ایمیلت رو درست کن. اکانتش رو باز کردم ولی ایمیل معتبر نزنه بن میشه.
ایمیل نامعتبر میزنید رمز اکانتتون هم که یادتون نیست. یهو اکانتتون لاگ آوت میشه یا سیستم ایمیل نامعتبر رو تشخیص میده و حالا بیا و درستش کن. انصافا دیگه این ماجرا ها رو واسه ما درست نکنید.
نمایش همه > زدن گزینه خوانده شدن تمام پیام ها > پاک میشه نوتیف های باگینوتیف های من از دیروز به صورت n+1 میاد وقتی صفحه رو باز میکنم و بعد چند ثانیه اوکی میشه
راهی نیست درست بشه؟
خود گوگل پیغام delivery failed میده. مینویسه :من با این ایمیل کل کارامو میکنم ، چرا نامعتبر تشخیص داده شده اخه
ولی چشم الان عوضش میکنم و ممنون
The email account that you tried to reach does not exist.
مشکل این نیست که نوتیف ها میمونن. مشکل اینه که صفحه اولش لود میشه میگه 2 تا نوتیف داری. بعد که لود کامل شد 2 تا میشه 1 دونه مثلا.نمایش همه > زدن گزینه خوانده شدن تمام پیام ها > پاک میشه نوتیف های باگی
میدونم که نوتیف ها باگی میمونن.برای خودم آمارشان به ۱۰۰ تا هم رسیده بود ، خوانده شدن همه رو بزنی میرنمشکل این نیست که نوتیف ها میمونن. مشکل اینه که صفحه اولش لود میشه میگه 2 تا نوتیف داری. بعد که لود کامل شد 2 تا میشه 1 دونه مثلا.
ارسال ها باید حداقل ۲۰ تا باشند.چرا من با اینکه جنسیتم رو مشخص کردم محتواهای مربوط بهش نمیاد برام ؟