• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سؤالات و مشکلات

آره منم نميدونم چرا بانگا نيستن و نميشه عوضشون كني و يكي ديگه هم اينكه وقتي ميرم تو پروفايلم پروفيالمو كوچيك نشون ميده يعني انگار از پهلوي چپش فشرده شده رفته تو!!!! :-\چرااااااااااااااا؟؟؟

به تعداد ارسال‌ها و مدت زمان فعالیت تو سایت بستگی داره. فکر نکنم چیز دیگه‌ای باشه. مثل‍ا برای من:

d721_a.jpg

- - - - - -
ویرایش: من وقتی اینو نوشتم هنوز محمدرضا جواب نداده بودا :‌د‌ی

البته منم اضافه کنم تابعش شبی معادله هذلولویه بسکه پیچیدس و اگه علنن اعلام کنن هم کسی ازش سر در نمیاره .
حاصل خرد جمعی کادر مدیریت بود .
دلاتونو ببرم کربلا یادی کنم از مدیرانی که زحمت کشیدن سر این قضیه , خانوم ثابتی اشرف , آقامون ممد بذرکار . خدا حفظشون کنه .

ریختن به هم ترتیب موارد پروفایل :| خیلیم قشنگ شده :> بعد مال بقیه هم اینطور نیس

:( ستارم کوش؟!یکیش نیس؟! :(
×درست میشه ایشالا!

سوال نداشتم فقط واسه درست شدن سایت خواستم خسته نباشید بگم ;)

چقد لایک و ستاره دغدغه ی مهمی شده . : )) بابا ما با فلان مقدار لایک (حقیقتاً هیچ وقت عدد لایکام یادم نمیمونه . :-" غُمپُز هم در نمیکنم ، لُغُز هم نمیخونم . :-" واقعاً یادم نمیمونه و عددش برام ارزنی اهمیت نداره.) و یک عدد چرخ دنده به کجا رسیدیم که شما میخواین بهش برسین ؟ : )) میخواین تقدیمشون کنم به شما ؟ : ))

غُر نزنین دیگه . 8-^

تعدادِ دیفالتِ پست‌های هر صفحه‌ی یه تاپیک و تاپیک‌های هر صفحه‌ی یه انجمن عوض شده یا توهّم زده‌م؟ قبلاً هر صفحه بیست‌تا پست نداشت؟ :-"

× خاب پس؛ فکر کردم خُل شده‌م. :-" حلّه. :-"

تعداد پیش فرض شده پانزده پست . برای اینکه مقدار حجم ِدریافت ِ اطّلاعات توسّط کاربران از سرور کم بشه .
برای پ.خ هم همچین چیزی رُخ داده .
همه اینا برای اینه که به سرور کمتر فشار بیاد .

دیگه نمیشه نظر یکی دیگه ـرو از بانگ ـمون حذف کنیم ؟ :-"

Back
بالا