جمع شدن دیگه. فقط فعال موندن که تو پست های قدیمی دیده بشن.نمیتونم از ایموجیهایی که کدشون یادم رفته استفاده کنم
خب دلم براشون تنگ شده
نمیشه یه فیلد هم به یاهو مسنجرا بدین زیاد جا نمیگیره
تو تنظیمات اکانت هستاون پایین هی میزد اجازه بده هشدار بدیم بهت منم اجازه دادم ولی از مرورگر بستمشون. اونا برای چتن؟ چهجوری دوباره بازشون کنم؟
چون دوطرفه هستند. فقط پقتی کامل پاک میشه که طرف مقابلم پاک کنه.سلام
ببخشید چرا چت های پی وی بعد پاک کردن مکالمه پاک نمیشن؟
هر ۲۴ ساعت یه بکاپ میگیره و تا حدود ۲۰ روز نگهداری میشن.شاید احمقانه باشه ، ولی میخواستم بدونم سایت هر چند وقت یا چجوری بکاپ میگیره و تا چند وقت نگهشون میداره؟
توی اون مواقع نتت ضعیفه فقط، صبر کن تا سایت کامل بارگذاری بشهسلام. من بعضی وقتا که میام تو سایت نمیتونم جز لایک ری دکشن دیگه ای بدم یا مثلا وقتی رو پروفایلم میارم به جای اون صفحه کوچیک، یه صفحه بزرگ میاد که توش حساب شما و . . . اینا هست و باید هی سایتو ببندم دوباره باز کنم تا مشکلش حل بشه...راه حل دیگه ای داره این موضوع؟
چون قبل از اینکه سایت کاملا لود بشه ری اکت کردی وچون لود صفحه اول کامل نشده یه صفحه جدید لود میکنهچرا بعضی وقتها برای ری اکشن دادن یه صفحه باز میشه که باید حتما confirm کنم؟ بعد که از این صفحه میام بیرون هم میبینم ری اکشنم ثبت نشده :/
پیغام دیده نشده تا ۴ هفته. پیغام خونده شده تا ۲ هفته اینا. بعدش پاک میشن.پیامهای چت باکس تا چند روز باقی میمونن؟ چه بلایی سر پیامهایی که ارسال شدن و در طی این مدت دیده نشدن میاد :-؟
آرهامکان حذف اکانت فعلی و ساخت اکانت جدید با همین هویت فعلی وجود داره؟
@Admin2یه مشکل: تاریخ تولد من ۲۵ جولایه ولی توی پروفایلم ۴ جولای وارد شده، خودم نمیتونم تغییرش بدم
راهی هست؟
به @Admin2 پ.خ بدینسلام دوستان من میخواستم اکانتم رو حذف کنم چجوری میتونم اینکار رو انجام بدم؟
الان یک بار دیگه امتحان کن ببین چطوره.سلام
مشکل لود شدن سایت دارم
و فقط و فقط اینجا اینطوریه نه اینکه بگم مشکل نته
خیلی کنده و گاهی حتی کلا نمیاره
نسبتا از دیروز بهتره ولی باز کنده ، مخصوصا شبا خیلی ایراد میدهالان یک بار دیگه امتحان کن ببین چطوره.