• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی
هر سوال یا مشکلی که حین فعالیت در سایت و فروم دارید رو میتونید اینجا مطرح کنید تا پاسخ داده بشه.

پاسخ : سوالات و مشکلات

مثلا چه مشکلی؟

من اینو
به نقل از saye3000 :
نمیدونم این مشکل فقط برای منه یا نه.خیلی وقته این مشکل هست.تازه نیست.وقتی میخوام از توی صفحه پیغام خصوصیم برای یه نفر پیغام بفرستم،نام کاربریشو که تایپ میکنم هی عوض میشه نوشته میشه "مدیریت".نمیتونم برای کس دیگه پیغام بفرستم.هرچی مینویسم بازم عوض میشه.باید حتما برم تو فروم اون فردو پیدا کنم از لینک پیغام خصوصی توی پروفایلش استفاده کنم.
توی تاپیک اختلال در سایت گفتم کسی جوابی نداد.شاید اینجا جواب بدن.

مشكل اين تاپيك چي بود كه حذف شد ؟؟؟؟؟؟؟ :-? :-?
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,64987.0.html

اينكه حذف شده، خب باز نميشه كه :))
بگو چي بوده و توي چه انجمني بوده!

به نقل از saye3000 :
مثلا چه مشکلی؟

من اینو توی تاپیک اختلال در سایت گفتم کسی جوابی نداد.شاید اینجا جواب بدن.
پيگيري ميكنم از كسايي كه ميتونن ;)

در مورد مشکل خانوم سایه باید بگم که شما باید دقیقا اسم اون فرد رو تایپ کنید و اسم رو بین " " قرار بدید. اینطوری عوض نمیشه. سیستم اسم های ناشناس رو به طور خودکار به مدیریت تغییر نام میده. ( خوندن فرق «فیزیک» با «فیزیک» هم بد نیست )

اون تاپیک حذف شده هم مربوط به امیرحسین شیرانی بوده. حدس میزنم به علت بیهوده بودن پاک شده باشه. آخه عکس یک نفر گروگان رو میگذارن توی تاپیک بعدش نظرسنجی کنن که ملت به نظرتون این طرف زنده می مونه یا نه؟! البته من پاکش نکردم. مسئول مربوطه اگر ببینه توضیح بده.

به نقل از Hespride :
اينكه حذف شده، خب باز نميشه كه :))
بگو چي بوده و توي چه انجمني بوده!
يادم نمياد نظر شما رو خواسته باشم :) :) :)
به نقل از مدیریت :
در مورد مشکل خانوم سایه باید بگم که شما باید دقیقا اسم اون فرد رو تایپ کنید و اسم رو بین " " قرار بدید. اینطوری عوض نمیشه. سیستم اسم های ناشناس رو به طور خودکار به مدیریت تغییر نام میده. ( خوندن فرق «فیزیک» با «فیزیک» هم بد نیست )

اون تاپیک حذف شده هم مربوط به امیرحسین شیرانی بوده. حدس میزنم به علت بیهوده بودن پاک شده باشه. آخه عکس یک نفر گروگان رو میگذارن توی تاپیک بعدش نظرسنجی کنن که ملت به نظرتون این طرف زنده می مونه یا نه؟! البته من پاکش نکردم. مسئول مربوطه اگر ببینه توضیح بده.
ميشه بگين مشكل اين كار كجاست ؟

بنده اون تاپیک رو پاک کردم ! دلیلش هم دقیقا بیهوده بودن اون تاپیک بود ! الان خوب که چی ؟ حالا عکس رو گزاشتی ، نظرسنجی می کنی که آیا فلانی زنده می مونه یا نه ؟ تاپیک به عنوان یه تاپیک توی انجمن عکس ، کاملا بیهوده بود !

به نقل از پارسا :
بنده اون تاپیک رو پاک کردم ! دلیلش هم دقیقا بیهوده بودن اون تاپیک بود ! الان خوب که چی ؟ حالا عکس رو گزاشتی ، نظرسنجی می کنی که آیا فلانی زنده می مونه یا نه ؟ تاپیک به عنوان یه تاپیک توی انجمن عکس ، کاملا بیهوده بود !
بسيار مزخرف توجيه كرديد !
واقعا آدم ميمونه كه چرا بعضي از شماها مدير شديد ؟
اصلا شعور مديريت كردن رو نداريد ! فلسفه انتخاب امسال شماها چيه ؟؟؟؟؟ :-?

به نقل از d3c0der :
بسيار مزخرف توجيه كرديد !
واقعا آدم ميمونه كه چرا بعضي از شماها مدير شديد ؟
اصلا شعور مديريت كردن رو نداريد ! فلسفه انتخاب امسال شماها چيه ؟؟؟؟؟ :-?

شاید باید در شعور خودت شک کنی که متوجه نشدی ! :)
آیا انجمن عکس ، جای نظرسنجی در مورد این است که فلانی کشته خواهد شد یا نه ؟ جوابش رو به شعور خودت واگذار می کنم ! :)

به نقل از پارسا :
شاید باید در شعور خودت شک کنی که متوجه نشدی ! :)
آیا انجمن عکس ، جای نظرسنجی در مورد این است که فلانی کشته خواهد شد یا نه ؟ جوابش رو به شعور خودت واگذار می کنم ! :)
اولا كه من فقط ميخواستم عكسو بزارم ، بعدش كه ديدم نظر سنجي هم هست ، گفتم حداقل يه نظر سنجي هم بزارم !
در ضمن شعور من بهم ميگه كه وقتي يه هموطنم دچار مشكل به اين بزرگي شده ، حداقل يه ابراز همدردي بكنم !
منتها نميدونم شعور شما چه مدليه كه از نظرت اين موضوع بيهوده هست !
متاسفم :) :) :)

Back
بالا