• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات و مشکلات

اسپم ندین لطفا #-o

من نظرات بچه هارو خوندم نظر خودمم تقریبا هموناس!ینی اینکه آدم بضی اوقات توی حرف بزن یه حرفی میزنه میخواد بدونه چه تعدادی با اون هم عقیدن و قبول دارن حرفشو.بعد حرف بزن نسبت به سوتی ها و کلا خاطرات تعداد لایکاش خیلی کمترن!تا اونجایی هم که من دیدم کاربرای جدید خیلی به قصد لایک توی حرف بزن پست نمیدن.معمولا میرن سمت سوتی ها و اینا.بعد اینکه واقعا بضی اوقات هست که یکی دقیقا حرف تورو میزنه!واقعا رو اعصابه نتونی لایک بدی ;Dیا حتی بضی اوقات هم یکی حرفی میزنه که باهاش خیلی مخالفی...اونوقت دیس میدی.فقط که لایک نیست!دیسلایک هم زیاد میگیرن از حرف بزن ;Dو خب در آخر حرف بزن جزیی از فرومه بالاخره!نمیدونم چرا هی میخواین تفاوت بزارین بین اون و تاپیکای دیگه!قبلنم میگفتن تاپیکای فینگیلیش رو توی حرف بزن فارسی نکنین!خب چه دلیلی داره هی جداش میکنیم.به نظر من حرف بزن به لایک احتیاج داره.حالا اگه بشه طبق پیشنهاد بچه ها در نحوه ی لایک دادن تغییر بدین.همینطوری گفتم نظرمو گفته باشم :-"

آقا واسه رزیسایز تصویر برا گذاشتن تو سایت چه اندازه ای استفاده کنم ؟؟؟

به نقل از jamesII :
آقا واسه رزیسایز تصویر برا گذاشتن تو سایت چه اندازه ای استفاده کنم ؟؟؟
٣٥٠ پيكسل * ٣٥٠ پيكسل

به غیر از نرم افزارایی مث فوتوشاپ دیگه از چه نرم افزارایی میشه این کارو انجام داد به نرم افزار حرفه ای دسترسی ندارم ترجیحا نرم افزار خود ویندوز

به نقل از jamesII :
به غیر از نرم افزارایی مث فوتوشاپ دیگه از چه نرم افزارایی میشه این کارو انجام داد به نرم افزار حرفه ای دسترسی ندارم ترجیحا نرم افزار خود ویندوز
بعضی سایتای آپلود خودشون اینکارو میکنن

مث چی سایتی؟؟؟؟؟

به نقل از fireball II :
یکی از راه هایی که بتونه تو قسمتای دیگه فعالیت زیاد بشه همینه ، طرف کل فعالیتش شده حرف بزن لازمه این حرکتی که کردین واقعا 8-|

کسی که همه فعالیتش شده حرف بزن ، واقعن با این کار میره بقیه تاپیک ها ؟؟؟ ینی شما مطمئنی کسی که بخاطر حرف بزن میومده تا الان ، وقتی دیگه حرف بزن جذابیتشو از دست بده ، بازهم میاد سایت ؟؟؟
من فک نمیکنم اینطوری باشه

نمیشه امنیت سایت رو از لحاظ رمز عبور بیشتر کرد؟

یکی یاهوتو هک کنه و بعد درخواست رمز بده ،سمپادیا یک میل میفرسته واسه ایمیلت و با اون میتونی رمزتو عوض کنی بدون داشتن

رمز قبلی

مثلا اینکه به کاربران بگید حتما یک سوال و جواب خواس واسه خودشون در نظر بگیرن که بعد موقع فرستادن ایمیل عوض کردن رمز عبور

اول اونو بپرسه بعد رمزو بشه عوض کرد

واقعا من نميدونم اين چه دليل منطقي ايه كه به خاطر كنترل آسونتر بيايم و يه سر محدوديتا بزاريم!

حرف ها داره كم كم بوي تكرار ميگيره و يه چيز رو بيان ميكنه

آقاي عزيز مدير جان خان! سيستم لايك و ديسلايك رو لطف كن و برگردون!

نياز به جمع آوري حرفاست؟! باشه!

سيستم لايك و ديسلايك امكاني براي موافقت و يا مخالفت و به طور كلي بيان اينه كه آقا جان پستت رو خوندم از كنارش نگذشتم نظرم اينه!

محدوديت اون تو حرف بزن والا دردي رو دوا نميكنه! مثه اينه كه يه لونه مورچه باشه و تو بياي مسدودش كني. مسلم بدون مورچه ها دست رو دست نميزارن كه خب درمون تخته شد! از يك جاي ديگه سر در ميارن!

باعث شده لايك به يك ارزش تبديل بشه؟!(كه ماهيتا صحيحه) اون اعداد +فلان قدر رو از زير آواتارا وردارين!

يك بار چندمه كه درباره اين مسئله بحث ميشه و هر بار هم مخالفت جمعي رو در پي داره

چرا تكرار؟ چرا؟...

Back
بالا