آخه الان خوب شدشبه نقل از نرگس¹ :به خاطر سرعت اينترنتتونه احتمالاً!

نفهمیدی چی گفتم من میگم سوال امنیتی رو ازمون بپرسه که خودمون نوشتیمبه نقل از ▓ پـ ــوریـ ـا ▓ :ببین اولا ایمیل به این مفتیا هک نمیشه و میشه ها ولی خیلی دردسر داره و کار هر کس نیست و احتمالش خیلی کمه
درثانی اگر رمزتو فراموش کنی از دو راه میتونی به دست بیاری یکی سوال امنیتی و دوم ایمیل
ایمیل که خیلی راه اسونیه و برات لینک میادو عوض میکنی اما گیرم که رمز ایمیلتو هم یادت رفته باشه اون وخ چی؟ خب اونوخ میتونی با سوال امنیتی وارد اکانتت بشی
تو میگی بیایم از سوال امنیتی در موقع لینک فرستادن به ایمیل استفاده کنیم
خب اگر سوال امنیتی رو فراموش کنیم در این صورت نه با پرسش سوال و نه با ارسال لینک نمیتونیم وارد شیم
طرح شما در صورتی میتونه اجرا بشه که دو تا سوال امنیتی داشته باشیم یکی مال وختی که لینک میفرسته ازت بپرسه یکی هم همین سوال معمولی که اگر درست ج دادی رمزتو عوض کنه :)

به نقل از ✖مُحـَـدِّثـه²✖ :نفهمیدی چی گفتم من میگم سوال امنیتی رو ازمون بپرسه که خودمون نوشتیم![]()

به نقل از Dr.Eniac :مگه الان چیز دیگه ای میپرسه ؟؟؟؟

به نقل از ✖مُحـَـدِّثـه²✖ :نفهمیدی چی گفتم من میگم سوال امنیتی رو ازمون بپرسه که خودمون نوشتیم![]()
من غیر از این گفتم؟ همینه که تو داری میگی !به نقل از ▓ پـ ــوریـ ـا ▓ :تو میگی بیایم از سوال امنیتی در موقع لینک فرستادن به ایمیل استفاده کنیم
خب اگر سوال امنیتی رو فراموش کنیم در این صورت نه با پرسش سوال و نه با ارسال لینک نمیتونیم وارد شیم
طرح شما در صورتی میتونه اجرا بشه که دو تا سوال امنیتی داشته باشیم یکی مال وختی که لینک میفرسته ازت بپرسه یکی هم همین سوال معمولی که اگر درست ج دادی رمزتو عوض کنه :)