sjazayeri
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید دستغیب ۱
- شهر
- شیراز
- مدال المپیاد
- برنز کامپیوتر
پاسخ : فراماسونری
اون چیزی که توی اون عکس نشوندهنده دود هست توی شکل اولیه دلار درخت های جلوی کاخ سفید هستند و اون چیزایی هم که توی اون عکس نشوندهنده برجهای دوقولو هستند توی شکل اولیه دلار بخش هایی از عکس ساختمون کاخ سفیدند.
حالا همونطور که GCD گفت واسه اینکه حرف شما درست در بیاد باید از چند صد سال قبل این جریان برنامه ریزی میشده که خب خیلی واضح هست که نشده(دلایلش هم گفتن)
شما جواب این سوال منو هم ندادین:
پ.ن. در مورد اون اریگامی به نظر من یک تصویر مبهم هست یعنی اگر به کسی که پیش زمینه ذهنی نداره نشون بدی توش چیز قابل توجهی نمیبینه.
عزیز منظور من این بود:یه نکته دیگه هم خودتون که دارید میگید اون درخت جلوی کاخ سفید باید شکلش تغییر کنه:
عزیزم با ذره بین نگاه کنی اونا درخت نیستن دودن
اون چیزی که توی اون عکس نشوندهنده دود هست توی شکل اولیه دلار درخت های جلوی کاخ سفید هستند و اون چیزایی هم که توی اون عکس نشوندهنده برجهای دوقولو هستند توی شکل اولیه دلار بخش هایی از عکس ساختمون کاخ سفیدند.
حالا همونطور که GCD گفت واسه اینکه حرف شما درست در بیاد باید از چند صد سال قبل این جریان برنامه ریزی میشده که خب خیلی واضح هست که نشده(دلایلش هم گفتن)
من یک بار گفتم که در مورد این سرچ کردم و چیزی پیدا نکردم. اگه منبع داری نشون بده اگه هم نه ...باز هم در مرود انجیل شیطان میگم که گفته برگه هارو ابتدا عمودی و سپس افقی تا بزن تا حادثه را ببینی
بالاتر هم گفتم که توی شکل اولیه دلار(تا نشده) اونا درختای جلو کاخ سفیدن. حالا تو هی بگو دود!اصلا کاملا واضحه اینا درخت نیستن و دود هستن
شما جواب این سوال منو هم ندادین:
آیا شما وقتی با هواپیما یک ساختمونو میارین پایین میدونین چه شکلی میشه که بخواین عکسشو قبل از اتفاق رو دلار بزنین؟
پ.ن. در مورد اون اریگامی به نظر من یک تصویر مبهم هست یعنی اگر به کسی که پیش زمینه ذهنی نداره نشون بدی توش چیز قابل توجهی نمیبینه.