پاسخ : فراماسونری
نه خوب ببین اون دودهایی که توی دلار بعد از اریگامی از ساختمون بلند میشن و اون ساختمونا که درواقع دود و WTC نیستن! عکس 20 دلاری (ضمیمه) رو ببین، این یک اسکناس 20 دلاریه، وقتی به اون شکل اسکناس رو تا کنی درواقع دو برج دوقلو قسمت های پایینی نمای کاخ سفید از روبرو هستن و اون دودها هم شاخ و برگ درخت های اطرافش
در مورد سه نکته دیگه ای که گفتی (شرطی شدن، بمب گذاری در ساختمون و کلیپی که آنتی میسون های آمریکایی ساختن)
- شرطی شدن: خوشبختانه در این مورد میتونم به خوبی اظهار نظر کنم، چون تخصصیِ رشته خودم هست
چیزهایی که در مورد شرطی شدن گفتی درسته، اما در مورد این صدق نمی کنه، چرا که شرطی شدن هنگامیه که یک نشانه آشکار وجود داشته باشه / اتفاق بیافته که فرد با دیدن اون به یک چیز خواستنی برسه، این تعریف شرطی شدنه. دقت کن یک چیز آشکار، نه چیزی که با اریگامی به دست بیاد (اگه منظورت هرم پشت دلاره، اون که به چیز بدی نسبت داده نشده تا به حال)
پس برای شرطی شدن باید از نشانه های آشکار استفاده بشه، نه چیزی که رائفی پور (کلا گفتم
) یه روز که تازه دلار دیده از سر بیکاری تو اتاقش با تا زدن دلار به دست بیاره
- بمب گذاری: اصلا احتیاجی به همچین کاری نیست! ساختمون های WTC از بزرگترین ساختمان های نیویورک بودن و لوله های عظیم گاز داخلش بودن، کافیه یک هواپیما به یک قسمت از برج بخوره تا با انفجار لوله ها ساختمان صاف بیاد پایین!
- کلیپ: در این مورد من تفاوت آنتی میسون های ایرانی یا عرب یا چینی یا هندی یا فضایی رو با آنتی میسون های آمریکایی نمیفهمم، الان از این عبارت که "آنتی میسون های آمریکا ساختن" برای اعتبار بخشی به کلیپ استفاده کردی احیانا؟
ضمیمه 2 رو هم ببین خنده داره، یه آدم بیکار با استفاده از 0 کاراکترهایی که بولد کردم در عبارت 2
0the united
states of
americ
a اسم اسامه رو ساخته و کلی ذوق مرگ شده که چه کشف بزرگی انجام داده!
میبینی؟ اگه بخوایم به تئوری های مسخره توطئه فکر کنیم حتما باید نتیجه بگیریم کل اسم آمریکا هم بخاطر این بوده که ذهن مردم رو واسه 11 سپتامبر آماده کنن، نظام فدرال آمریکا هم بخاطر این بوده که حرف s اسامه جور در بیاد، درختای کاخ سفید رو جوری کاشتن که وقتی 200 سال یعد به WTC حمله تروریستی شد 4 تا آدم بیکار دلار رو تا کنن و درخت ها در نقش دود عمل کنن، طراحی کاخ سفید برای این بوده که بعد از تا کردن دلار در 200 سال بعد بخش پایینی ساختمون در نقش برج های دوقلو قرار بگیرن...
ببینم، راستی سال 1800 میلادی فریمیسون ها میدونستن 103 سال بعد هواپیما اختراع میشه و 201 سال بعد میتونن از هواپیما برای اعمال نقششون استفاده کنن که کاخ سفید رو اونجوری طراحی کنن و درخت ها رو دو طرفش بچینن که عکسشو بندازن پشت دلار و آماده سازی روانی ایجاد کتنن؟
جریان داره جالب میشه کم کم، فک کن! یه گروهی از 211 سال پیش میدونستن 201 سال بعد هواپیما ساخته میشه و بوئینگ هم هواپیمای 767 رو میسازه و راکفلر ها هم به مینورو یامازاکی سفارش طراحی همچین برج هایی رو میدن و برج ها 177 سال بعد آماده میشن و درحت های اطراف کاخ سفید هم تا اون موقع میمونن و عکس کاخ سفید رو میندازن پشت دلار و با تا کردن دلار تصویر کاخ سفید و درخت ها اون صحنه رو تشکیل میدن
ولله، بالله، به پیر، به پیغمبر، به هرچی قبول داری و قبلو دارم حاضرم قسم بخورم یکم فکر کردن هیچ ضرر قابل توجهی به منابع فسفر مغزت نمیزنه! توروخدا دودقیقه فکر کن اصلا اگه فسفرت کم شد خودم پولشو میدم، در حضور جمع قسم میخورم!