قرار نیست چون ووشو سرچشمه ی کنگ فوعه قدرت بیشتری داشته باشه و رای بیش تری بیاره. اتفاقا چون کنگ فو تلفیقی از حرکات مفید رشته های مختلفو در خودش داره، میتونه قوی تر هم باشهپاسخ : ورزش های رزمی
یه نگاه به نظر سنجی انداختم دیدم کونگ فو بیشترین امتیاز رو آورده . دوستان صرفا میخواستم بهتون بگم که کونگ فو یه هنر رزمی مستقل نیست !
حتی واژه کونگ فو هم به معنی "تخصص و حرفه ای بودنه" ! واژه کونگ فو رو حتی برای مسائل غیر ورزشی هم به کار میبرن .
شاید از دید خیلی هاتون کونگ فو براساس این فیلمای شرقی بهترین هنر رزمی باشه ، اما واقعیتش اینه که ورزش کونگ فو یه ورزش تلفیقی از اکثر رشته های رزمیه که بارز
ترینش ووشو عه و خیلی جالبه ووشو به عنوان سرچشمه ی کونگ فو خیلی کم رأی آورده من متعجبم
اگه توی ایران کونگ فو انقدر جا افتاده و عمومی شده تا حدی بخاطر فیلم هایی بوده که به اشتباه توشون بیشتر هنر های رزمی"کونگ فو" ترجمه شده و البته آقای ابراهیم میرزایی هم بی تاثیر نبودن توی محبوبیت این رشته.
نه بابا داریم صحبت میکنیم. خنده نداره کهیعنی معیار شما برای مفید بودن یک رشته ورزشی استفاده از اون توسط ارتشهای جهانه؟!
ارتش ایران از ژ۳ استفاده میکنن یعنی اسلحه قدرتمندتری وجود نداره؟! نه دوست گرامی بلکه شرایط و موقعیت و کاربرد در اون حوزه هست که تعیین میکنه چه چیزی بهتره... جالبتر اینکه شباهت شگفتانگیزی بین همه این موارد با کونگفو وجود داره، بالاتر یه نفر گفته بود که کونگفو تلفیقیه، خب این بهترین توجیه میتونه باشه برای بهترین بودن کونگفو، از هر چیزی قسمت خوب و مفیدش توی کونگفو جمع شده؛ قراره واقعبین باشیم نه اینکه صرفا از رشته ورزشی خودمون تعریف کنیم؛ در ضمن خطرناکترین با قویترین تفاوت فاحشی داره، خطرناک فقط میخواد به طرف مقابل آسیب برسونه اما قوی میتونه توی خیلی از زمینهها عرض اندام کنه و فکر کنم تنها رشته ورزشی رزمی که فراتر از ورزش رفته و حتی وارد ابعاد ذهنی شده کونگفو باشه،
اگر قرار باشه بین بقیه این رشته ها به غیر از کونگ فو یکیشون رو انتخاب کنم قطعا اون ووشو هست که خیلی از جودو بهتر و مفیدتره و توی مبارزات خیابانی هم خیلی به کارتون میاد و در ضمن خیلی زودتر شما رو به قهرمانی میرسونه
البته من هم قصد قضاوتگرانه نگاه کردن نداشتم![]()
درکل تو باشگاه خیلی یاد نمیدنمیگم بچه ها من حدودای یه ماه دارم کیوکوشین کاراته میرم. اونایی که رفتن نظرشون چیه؟؟؟ من ۱۲ سالمه و اولین بارمه میرم حس میکنم فوق دیره ... و همینطور کلی جلسه گذشت ولی چیزه خاصی یاد ندادن در حد یه زوکی و جودان با ی سانچی و رقص پا ولی به طور معمولی نه خیلی فیکس .. بنظرتون ادامه بدم؟؟