hanhyosoo
کاربر نیمهفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- کرمان
پاسخ : ورزش های رزمی
من تیراندازی روتوی ورزش های رزمی ترجیح میدم
من تیراندازی روتوی ورزش های رزمی ترجیح میدم
قرار نیست چون ووشو سرچشمه ی کنگ فوعه قدرت بیشتری داشته باشه و رای بیش تری بیاره. اتفاقا چون کنگ فو تلفیقی از حرکات مفید رشته های مختلفو در خودش داره، میتونه قوی تر هم باشهپاسخ : ورزش های رزمی
یه نگاه به نظر سنجی انداختم دیدم کونگ فو بیشترین امتیاز رو آورده . دوستان صرفا میخواستم بهتون بگم که کونگ فو یه هنر رزمی مستقل نیست !
حتی واژه کونگ فو هم به معنی "تخصص و حرفه ای بودنه" ! واژه کونگ فو رو حتی برای مسائل غیر ورزشی هم به کار میبرن .
شاید از دید خیلی هاتون کونگ فو براساس این فیلمای شرقی بهترین هنر رزمی باشه ، اما واقعیتش اینه که ورزش کونگ فو یه ورزش تلفیقی از اکثر رشته های رزمیه که بارز
ترینش ووشو عه و خیلی جالبه ووشو به عنوان سرچشمه ی کونگ فو خیلی کم رأی آورده من متعجبم
اگه توی ایران کونگ فو انقدر جا افتاده و عمومی شده تا حدی بخاطر فیلم هایی بوده که به اشتباه توشون بیشتر هنر های رزمی"کونگ فو" ترجمه شده و البته آقای ابراهیم میرزایی هم بی تاثیر نبودن توی محبوبیت این رشته.
نه بابا داریم صحبت میکنیم. خنده نداره که. واقعا بحث قضاوت و اینا نیست میخوایم چیز مفید یاد بگیریم. راستش شما فقط به اون قسمت ارتش ایرانش گیر دادین و تقریبا بیست خط توضیح بنده رو درمورد ارتش اسرائیل و امریکا و پوتین و کوماندو های دنیا و تقریبا هر چیز دیگه ای که گفتم رو سر اون یه مورد سپاه ایران، که مثالش به نظر چندان منطقی و مرتبط نمیاد، رد کردید. فکر کنم شما بیشتر دارید از موضع واقع بینانه در این مورد فاصله میگیرین. ولی درمورد ادامهی حرفاتون خیلی مشکلی نمیبینم. اگر میشه یه مقالهای چیزی درمورد فلسفههای منحصر بفرد و جدا از مبارزهای که از کنگفو باقی مونده و در ورزشهای دیگه یافت نمیشه معرفی کنین. اگر هم نمیشه فقط نام ببرین من برم بررسی کنم ببینم چیزی دستگیرم میشه یا نه. نمیگم وجود ندارن. فقط چیزی ازشون نمیدونم. درمورد ابعاد ذهنی چیزی از رفقای وینگ چون کار یا سبک آقای میرزایی نشنیدم. در پاراگراف آخر یه مقداری، چطور بگم، توخالی مطلب رو جمع کردین. مثل اینه که من دو صفحه مطلب مستند و قابل بررسی درمورد فواید مصرف سبزیجات تازه ارائه بدم و شما در اعتراض به بنده در دو خط بنویسید که "نه خیر. شیرینیجات و سیبزمینی سرخ کرده بهتر است. اگر قرار بود چیز دیگه ای انتخاب کنم همبرگر انتخاب میکردم چون بهتر است و زودتر شما را به سلامتی بدن میرساند". نه استنادی. نه دلیلی برای مخالفت. نه بررسی ابعادی... اگر هم میخواستین فقط نظر خودتون رو بگید، هیچ اشکالی نداره. ولی خب ریپلای کردن پست بنده فقط پست خودتون رو کم محتوا جلوه میده که به من ربطی نداره حقیقتا. معمولا وقتی کسی ریپلای میکنه یعنی حرف خاصی برای گفتن پیرامون اون نقطه نظر داره. من حرف خاصی ندیدم. من با شناختی که از یکی دیگه از دوستای ورزشکارم که سابقه ی 8 ساله ی تمرینات سخت ووشو رو داره، میتونم بگم با 8 سال کار کردن مداوم توی جودو قابل مقایسه نیست. باز هم ارجاعتون میدم به بهتری و آسونترین روش ممکن: سرچ کردن در اینترنت. و باز هم میگم، من و شما بهتر از ارتشای دنیا نمیدونیم که چه رشته ای بهتره. اگر اینطور فکر میکنید که من حرف دیگه ای ندارم (و با عرض شرمندگی در این صورت نمیتونم جلوی خنده مو بگیرم). خوشحال میشم در ادامه برای رفع نواقص پاسختون، به تجربهها یا مطالعاتی که تا الان درمورد نقاط ضعف جودو در برابر ووشو داشتید، اشاره کنید. من الله توفیقیعنی معیار شما برای مفید بودن یک رشته ورزشی استفاده از اون توسط ارتشهای جهانه؟!
ارتش ایران از ژ۳ استفاده میکنن یعنی اسلحه قدرتمندتری وجود نداره؟! نه دوست گرامی بلکه شرایط و موقعیت و کاربرد در اون حوزه هست که تعیین میکنه چه چیزی بهتره... جالبتر اینکه شباهت شگفتانگیزی بین همه این موارد با کونگفو وجود داره، بالاتر یه نفر گفته بود که کونگفو تلفیقیه، خب این بهترین توجیه میتونه باشه برای بهترین بودن کونگفو، از هر چیزی قسمت خوب و مفیدش توی کونگفو جمع شده؛ قراره واقعبین باشیم نه اینکه صرفا از رشته ورزشی خودمون تعریف کنیم؛ در ضمن خطرناکترین با قویترین تفاوت فاحشی داره، خطرناک فقط میخواد به طرف مقابل آسیب برسونه اما قوی میتونه توی خیلی از زمینهها عرض اندام کنه و فکر کنم تنها رشته ورزشی رزمی که فراتر از ورزش رفته و حتی وارد ابعاد ذهنی شده کونگفو باشه،
اگر قرار باشه بین بقیه این رشته ها به غیر از کونگ فو یکیشون رو انتخاب کنم قطعا اون ووشو هست که خیلی از جودو بهتر و مفیدتره و توی مبارزات خیابانی هم خیلی به کارتون میاد و در ضمن خیلی زودتر شما رو به قهرمانی میرسونه
البته من هم قصد قضاوتگرانه نگاه کردن نداشتم
درکل تو باشگاه خیلی یاد نمیدنمیگم بچه ها من حدودای یه ماه دارم کیوکوشین کاراته میرم. اونایی که رفتن نظرشون چیه؟؟؟ من ۱۲ سالمه و اولین بارمه میرم حس میکنم فوق دیره ... و همینطور کلی جلسه گذشت ولی چیزه خاصی یاد ندادن در حد یه زوکی و جودان با ی سانچی و رقص پا ولی به طور معمولی نه خیلی فیکس .. بنظرتون ادامه بدم؟؟