یه سوال خانم وکیل یا به قول خودتون وکیل آینده! میشه بپرسم چه قدر تو این هنر مهارت دارید و درجه بندی آن به چه صورت است؟(من خودم نینجام)به نقل از وکیل آینده :من کانگ فو تو آ کار میکنم......به طرز بسیار شگفت انگیز ناکی راضی هستم...دیگه یه ورزش اصیل ایرانیه و یه لذت پرورش تن و روان!
به قول آن شعار معروف:شاد باشید!
خیلی از توضیحاتتون ممنون. هنر جالبیه ولی اینقدر درجه داره که آدم گیج میشه..به نقل از وکیل آینده :درجه بندی این ورزش از گرفتن شال بند شروع میشه و تا جهانبان شدن تموم میشه....برای گرفتن شال بند باید حدود 1 سال تکنیک بگیری...بعد از اون روی سینه طرف راست شخص
به ازای گرفتن تکنیک های هر مرحله که هر مرحله حدود 200-300 تا تکنیک داره بعد از پاس کردن آزمونی که ازمون میگیرن یک خط روی اون قسمت برامون میدوزن....باید 21 عدد خط داشته باشیم تا اسممون جهانبان بشه....مرحله اول و ابتدایی بودن ضمن اینکه خودم هم هنوز در این حالت به سر میبرم اسم <<همراه>> رو روی ما می گذارند و بعد فامیلمون رو میگن مثلاً بخوان صدات کنن میگن:همراه فلانی بیا اینجا!به مرحله ای از ورزش که برسیم لباسمون از رنگ سیاه به رنگ قرمز تبدیل میشه:بهمون میگن<بایورمه>> و بعد فامیلمون رو میگن.
مرحله بعد که لباسمون همچنان قرمز هست بهمون میگن<<سیراهدان>>البته اگه اشتباه نکنم!چون تازه وارد این ورزش شدم!تو این ورزش ما مبارزه داریم،اما دستمون ذره ای به هم نمیخوره....فقط حالت نمایشی داره...درس اخلاق هم بهمون میدن...هنگام شمارش به عدد 7 که میرسیم میگیم<توآ>>..هنگام تأیید کردن و اجازه گرفتن وسلام یا خداحافظی و ورود یا خروج از در هم <<توآ>>میگیم.یه سوگند همراه داریم همه باید وقتی می خوان آزمون بدن حفظش باشن...راستی یادم رفت بگم که از سیراهدان(اگه اسمشو اشتباه نگفته باشم) به بعد
درجه بندی های دیگه ای هم وجود داره مثل راهدان،راهدار،..و اینا که من ترتیبشون رو بلد نیستم...راستی واسه یه آدمی مثل من که از الآن شروع کردم به انجام این ورزش فک کنم البته فک کنم که تا آخر عمرم همینطوری اگه برم و خدا 70 سال عمر با برکت به من بده اون موقع جهانبان میشم..میگین از کجا میگم؟از جایی که یکی از مربی های ما داره از 20 سالگی میاد و الآن که 30 سال داره هنوز مرتبش <<سیراهدان هست اگه اشتباه نکنم!>> به قول آن شعار معروف:شاد باشید!
lمن نگفتم تو كنگ فوبه نقل از m-a-h-d-i-e-h :تو کنگفو اوس می دن؟!؟
100%به نقل از roya_606 :دوستان رزمی کار توصیه میکنم کاری نکنین که آسیب ببینین چون اونوقت مث من که زانوهام آسیب دید تا شیش ماه میرین باشگاه به در ودیوار نگاه میکنین بعدش کم کم مث یه تازه کار یکم کار میکنی بعد یه سال دوباره مبارزه میکنین میفهمین زانوتون کشش نداره الان من بعد دو سال باشگاه ول کردم میام اینجا نگاه میکنم میگم یادش بخیر منم کونگ فو کار میکردم خیر سرم مدال کشوری هم داشتم(دوم شدم از4نفر )
یک سوال! میشه بپرسم وقتی به هم ضربه نمیزنید چطور بدنتون قوی میشه؟ اصلا چه طوری بدون ضربه زدن مبارزه می کنید؟به نقل از وکیل آینده :دوستان حواستون باشه کونگ فو با کانگ فو فرق داره...بنده کانگ فو میرم...مبارزه هم داریم اما همدیگرو اصصصلاً نمیزنیم!درنتیجه کسی با انجام
ورزش کانگ فو دچار کوچیکترین آسیبی نمیشه!البته احتیاط همیشه شرط اوله...این رو هم اضاف کنم که:کانگ فو هم تازه اسم ورزشمون نیست
اسمش کانگ فو توآ 21 هست
اسم اینا شورایکن هست.به نقل از hanie.h :ب نظر من عالیه...
حریف کٌش ب معنای واقعی
بعد اینا چی چی هس اسمشون؟؟؟
ی سوال دیگه اینی ک شما باش کار میکنی زیادی ضخیم نیست؟؟؟سنگینن اینا؟؟
توی کاراته؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!به نقل از m-a-h-d-i-e-h :ما تو کاراته نانچیکو کار می کنیم تو سبک ما بازم سلاح هست
راستش من یه زمانی کاراته کار میکردم از 5 سالگی تا 12 ولی بعدش مجبور شدم،ول کنم...ولی خب تا جایی که یادمه هیچ وقت تو مسابقات(که اصولا همه سبک ها بودن)سلاحی ندیدمبه نقل از hanie.h :توی کاراته؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
خواهر من کمربند مشکی داره ولی هیچ وقت ندیدم سلاحی داشته باشن
البته از اونایی ک دان دارن خبر ندارم...توکاتا دیگه؟؟؟
خودت چ کمربندی داری؟؟؟
تاحالا تو مسابقات شرکت کردی؟؟حتی داخل باشگاهی؟؟