ورزش های رزمی

به نظر شما کدوم هنر رزمی زیر از بقیه قوی تره؟

• رای‌دهندگان
    185

hanie468

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهرعسل
پاسخ : ورزش های رزمی

به نقل از parham-ninja :
می خواستم برم پیش چشم پزشک ولی کم کم اثرش داره از بین می ره
خب پس خداروشكر...
البته هر گونه مصدوميت در رزمي ماشالا هزار ماشالا شااااااااااااااايعه
اصن رزمي كاري ك مصدومو مجروح نشه رزمي كار نيس

parham-ninja

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهیدسلطانی1
شهر
کرج

به نقل از hanie.h :
خب پس خداروشكر...
البته هر گونه مصدوميت در رزمي ماشالا هزار ماشالا شااااااااااااااايعه
اصن رزمي كاري ك مصدومو مجروح نشه رزمي كار نيس
و همین اصل باعث میشه که تقریبا هیچ رزم کار بلدی بدون نقطه ضعف نباشه.

hanie468

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهرعسل

به نقل از parham-ninja :
و همین اصل باعث میشه که تقریبا هیچ رزم کار بلدی بدون نقطه ضعف نباشه.
ببخشيد حرفتون ي ذره ابهام داره
فك كنيددست ي رزمي كار بشكنه و چند مدت كار نكنه و كاملا بهبود پيدا كنه...بعد اينجور ك شما ميگين همون دستش نقطه ضعفش ميشه درسته؟؟؟؟
ولي اگه سعي كنه اون قسمت از بدنشو قوي كنه ديگه فك نميكنم نقطه ضعفش محسوب بشه....البته بنظر من اين درمورد رزمي كارا يا فايتراي قديمي صادقه چون تكنولوژي پيشرفت نكرده بوده يا توي رسم نداشتن ك گچ بگيرن ياعملش كنن..ولي الان ن
بازم ي نكته ديگه هس ك حرف شما رو تاييد ميكنه اونم آسيب خوردگي هاي بسيار جدي هستش ك نياز ب مراقبت مادام العمرداره

parham-ninja

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهیدسلطانی1
شهر
کرج

به نقل از hanie.h :
ببخشيد حرفتون ي ذره ابهام داره
فك كنيددست ي رزمي كار بشكنه و چند مدت كار نكنه و كاملا بهبود پيدا كنه...بعد اينجور ك شما ميگين همون دستش نقطه ضعفش ميشه درسته؟؟؟؟
ولي اگه سعي كنه اون قسمت از بدنشو قوي كنه ديگه فك نميكنم نقطه ضعفش محسوب بشه....البته بنظر من اين درمورد رزمي كارا يا فايتراي قديمي صادقه چون تكنولوژي پيشرفت نكرده بوده يا توي رسم نداشتن ك گچ بگيرن ياعملش كنن..ولي الان ن
بازم ي نكته ديگه هس ك حرف شما رو تاييد ميكنه اونم آسيب خوردگي هاي بسيار جدي هستش ك نياز ب مراقبت مادام العمرداره
کاملا درسته. کسی که دررفتگی های کوچک داره بعد از مدتی توجه و مراقبت می تواند کاملا بهبود یابد ولی اگر اسیب دیدگی هایش شدید باشد در اثر فشار...

parham-ninja

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهیدسلطانی1
شهر
کرج

چه سکوت سنگینی داره این قسمت!
کسی موضوع تازه ای برای بحث نداره؟؟؟

hanie468

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهرعسل

به نقل از parham-ninja :
چه سکوت سنگینی داره این قسمت!
کسی موضوع تازه ای برای بحث نداره؟؟؟
آره..واقعا
بچه ها نميان...اولا خوب بوده ك منو شما هنوز عضو نشده بوديم
خب هرچي گفتيد من پايم...هر بحثي

parham-ninja

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهیدسلطانی1
شهر
کرج

به نقل از hanie.h :
آره..واقعا
بچه ها نميان...اولا خوب بوده ك منو شما هنوز عضو نشده بوديم
خب هرچي گفتيد من پايم...هر بحثي
خانم ها مقدم ترند. اول شما شروع کنید.

hanie468

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهرعسل

نيگا نيگا
كاراي سخت ك ميشه خانوما مقدم ميشم
خب:اوهوم
چطوره در موردوضعيت رزمي توي استانتون اول صحبت كنيم ديگه بين صحبتا ب روشاشو
مسابقاتشو اينام صحبت ميكنيم

parham-ninja

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهیدسلطانی1
شهر
کرج

به نقل از hanie.h :
نيگا نيگا
كاراي سخت ك ميشه خانوما مقدم ميشم
خب:اوهوم
چطوره در موردوضعيت رزمي توي استانتون اول صحبت كنيم ديگه بين صحبتا ب روشاشو
مسابقاتشو اينام صحبت ميكنيم
چراکه نه؟!؟!؟! پس اول با یکی از عشق های زندگیم(نینجوتسو) شروع می کنم. چون بنیان گذار سبک بوجینکان نینجوتسو در ایران (اقای فرجی) این رشته را در کرج بنیان نهاد باشگاه مرکزی آن نیز که توسط خود ایشان اداره می شود بیخ گوش منه و این هنر زرمی در سطح شهر شناخته شده است.
استان ما چون یک راه ارتباطی در کشور است دارای تعداد زیادی مهاجر از شهرهای دیگر است و این باعث می شود تا در بعضی مناطق استان امنیت بالا نباشه پس میشه گفت همه تقریبا در یک رشته ای باید مهارت کسب کنند.
برای هر رشته ای از پارکور گرفته تا ووشو اندازه ی سوپر مارکتا(آرایه ی اغراق-آخه قبل نوشتن داشتم ادبیات می خوندم) باشگاه هست.
خلاصه سر شما و دست خودمو درد نیارم برای رشته هایی مثل تکواندو رزمی کار تیم ملی داره.
خوب بود؟سوالی نبود؟ حالا لیدیز سکند.

hanie468

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهرعسل

به نقل از parham-ninja :
چراکه نه؟!؟!؟! پس اول با یکی از عشق های زندگیم(نینجوتسو) شروع می کنم. چون بنیان گذار سبک بوجینکان نینجوتسو در ایران (اقای فرجی) این رشته را در کرج بنیان نهاد باشگاه مرکزی آن نیز که توسط خود ایشان اداره می شود بیخ گوش منه و این هنر زرمی در سطح شهر شناخته شده است.
استان ما چون یک راه ارتباطی در کشور است دارای تعداد زیادی مهاجر از شهرهای دیگر است و این باعث می شود تا در بعضی مناطق استان امنیت بالا نباشه پس میشه گفت همه تقریبا در یک رشته ای باید مهارت کسب کنند.
برای هر رشته ای از پارکور گرفته تا ووشو اندازه ی سوپر مارکتا(آرایه ی اغراق-آخه قبل نوشتن داشتم ادبیات می خوندم) باشگاه هست.
خلاصه سر شما و دست خودمو درد نیارم برای رشته هایی مثل تکواندو رزمی کار تیم ملی داره.
خوب بود؟سوالی نبود؟ حالا لیدیز سکند.
<D= <D= <D= <D=..احسنت
خب اول ي چند تاسوال خودتم شاگرد آقاي فرجي هستي؟؟ ^-^
اگه آره تو مسابقات شركت كردي؟؟سطحشون چطوره؟؟ :-?
من ي بار خواستم برم مبارزه آقايونو ببينم نزاشتن گفتن خانومه حق داخل شدن ندارن....هعييييييييييييييييييييي.. ~X( =(( L-:
حالامن بگم خدمتتون ك اينجا خبري از مهاجرنيس ولي كلا لرستان مخصوصا خرم آباد و دورود خيليا عشق رزمين
چ دختر چ پسر...خيلي از بچه هاي تيم هاي مليمونم لرهستن.. :)
آقاي حسنوند و خانم رشيدي دوتا استاد من هستن...استاد حسنوند ك قهرمان ووينام و كيك بوكس جهانه ي سرچ كني ميبيني
ولي من باايشون كار نكردم ..متوجهين كه...!!!!!!! :-[ :-[ :-[
ولي باشاگرد ارشدش استاد رشيدي ك خانمن كاركردم ك ايشون قهرماني كشور دفاع شخصي و كيك بوكسو داره و كمربند آبيه تكنواندو روهم داره ولي طي ي اتفاقاتي از دنياي مسابقات خداحافظي كرد :-??
واقعا اينجا خ استعدادها دارن تلف ميشن....مسابقات ووشورو چون خودم شركت كردم و از نزديك ديدم عرض كنم ك خ عالي بود واقعا آدم توي مسابقات پيشرفت كرد :>
حالا ي سوالي از شما؟؟؟ :-/
حتماتاحالا مبارزه دادين..تاحالا شده در تشخيص حركت حريفتون دچار مشكل بشين؟؟
من اغلب در تشخيص حركت حريفم مشكل دارم و مجبورم عقب نشيني كنم ك استادم اينو ناشي از ترسم از ضربه خوردن ميدونه ولي اخه
خداييش ضربه خوردن ترسم داره ...مخصوصا صورت :(( :(( :((
تا حالا دوتا ضربه خوردم ك ي بار سرم كلا نيم متر جاب جاشد :(( :(( X_X X_X
روشي داريد؟/
اگه سواليم درمورد حرفام داريد بپرسيد... :D

parham-ninja

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهیدسلطانی1
شهر
کرج

به نقل از hanie.h :
<D= <D= <D= <D=..احسنت
خب اول ي چند تاسوال خودتم شاگرد آقاي فرجي هستي؟؟ ^-^
اگه آره تو مسابقات شركت كردي؟؟سطحشون چطوره؟؟ :-?
من ي بار خواستم برم مبارزه آقايونو ببينم نزاشتن گفتن خانومه حق داخل شدن ندارن....هعييييييييييييييييييييي.. ~X( =(( L-:
حالامن بگم خدمتتون ك اينجا خبري از مهاجرنيس ولي كلا لرستان مخصوصا خرم آباد و دورود خيليا عشق رزمين
چ دختر چ پسر...خيلي از بچه هاي تيم هاي مليمونم لرهستن.. :)
آقاي حسنوند و خانم رشيدي دوتا استاد من هستن...استاد حسنوند ك قهرمان ووينام و كيك بوكس جهانه ي سرچ كني ميبيني
ولي من باايشون كار نكردم ..متوجهين كه...!!!!!!! :-[ :-[ :-[
ولي باشاگرد ارشدش استاد رشيدي ك خانمن كاركردم ك ايشون قهرماني كشور دفاع شخصي و كيك بوكسو داره و كمربند آبيه تكنواندو روهم داره ولي طي ي اتفاقاتي از دنياي مسابقات خداحافظي كرد :-??
واقعا اينجا خ استعدادها دارن تلف ميشن....مسابقات ووشورو چون خودم شركت كردم و از نزديك ديدم عرض كنم ك خ عالي بود واقعا آدم توي مسابقات پيشرفت كرد :>
حالا ي سوالي از شما؟؟؟ :-/
حتماتاحالا مبارزه دادين..تاحالا شده در تشخيص حركت حريفتون دچار مشكل بشين؟؟
من اغلب در تشخيص حركت حريفم مشكل دارم و مجبورم عقب نشيني كنم ك استادم اينو ناشي از ترسم از ضربه خوردن ميدونه ولي اخه
خداييش ضربه خوردن ترسم داره ...مخصوصا صورت :(( :(( :((
تا حالا دوتا ضربه خوردم ك ي بار سرم كلا نيم متر جاب جاشد :(( :(( X_X X_X
روشي داريد؟/
اگه سواليم درمورد حرفام داريد بپرسيد... :D
اول از همه واقعا پشتکار شما رو تحسین میکنم که این همه تایپ کردید.
من خودم به علت تداخل تایم کلاس های زبان و اموزشی قادر به شرکت در کلاس های اقای فرجی نیستم ولی زیر نظر آقای دره شیری که 3سال متوالی مربی برگزیده ی نینجای کشور بوده اند هستم. البته از طریق فیسبوک با آقای فرجی ارتباط دارم.
سطح مسابقات در رده ی +55 به بالا خیلی خوبه و حتی در حین مبارزه از آکروبات هم استفاده می شه.
درضمن در مسابقات ما خانم ها و دختر خانوم ها نیز برای تماشا می آیند و همین باعث میشه انرژی بیشتری بگیریم(مخصوصا خودم)
من روی حفظ فاصلم با حریفم شدیدا تاکید دارم و تا به حال در پیشبینی حرکاتش مشکل خاصی نداشته ام. حتما می پرسید کی حمله میکنم
تا ضربه بزنم. واضحه من اکه حریفم حرفه ای باشه هیچ وقت حمله نمی کنم. حالا مهمترین راز رزمی کاران همینه که چون هنگامی که حریف مقابل قصد ضربه با پا یا دست را دارد گاردش باز میشود . در حین ضربه گارد مجدد گرفتن برایش سخه پس حال میده کله ی طرفو رو هوا بزنی!!!
با همین روش از کسایی رو که از خودم چند سال بیشتر کارکرده بودند امتیاز گرفتم.
البته شیوه ی گارد خیلی موثره. استادم معمولا به گارد من گیر میده چون یک مقدار بگی نگی علمی تخیلیه ولی با این وجود تا حالا کسی نتونسته سرم رو طوری بزنه که امتیاز بالایی بگیره و انصراف بدم.
سوال که نمیشه نداشت. نداشته باشمم می پرسم:
میتونم با کسب اجازه از بانو در بعضی موارد به جای استفاده از شما ضمیر سوم شخص مفرد به کار ببرم؟

hanie468

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهرعسل

بايد عرض كنم صورتم ضربه خورده انصراف ندادما..كلاس كارم پايين نياد
بانووووووووووووووو؟؟؟؟؟هاهاهاهاهاهاها
.
اوه اوه ديگه خ رسميش كردي
بگيد..نوپرابرم

parham-ninja

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهیدسلطانی1
شهر
کرج

بسیار عالی
نگفتی که بالاخره روش پیشنهادی بنده مورد توجه و عنایت قرار گرفت یا نه؟؟؟؟ به خدا دستم افتاد تا اون همه نوشتم
در ضمن ما کار شما رو قبول داریم ولی واقعا چطوری سر مبارک نیم متر جابه جا شد ولی انصراف ندادید؟؟؟؟؟

hanie468

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهرعسل

به نقل از parham-ninja :
بسیار عالی
نگفتی که بالاخره روش پیشنهادی بنده مورد توجه و عنایت قرار گرفت یا نه؟؟؟؟ به خدا دستم افتاد تا اون همه نوشتم
در ضمن ما کار شما رو قبول داریم ولی واقعا چطوری سر مبارک نیم متر جابه جا شد ولی انصراف ندادید؟؟؟؟؟
.
اره روش جالبي برا خودت داري :D براي مبارزه با حرفه اي هاهم باهات موافقم :لایک
سرمباركم جابجا شد ناخداگاه اشك ميريختم تازه ولي عصباني شده بودم
حرصم گرفته بود...دردو ول كن شده بودم
بعد اون روز تادوهفته بينيم درد ميكرد تازه بعد مسابقه هم تا ي روز كمپرس سردو گرم گذاشته بودم ك زياد باد نكرد..
اصن ي وضييي بود =)) =)) =)) =)) =))
الانم ك تاندون كتفم بريده قبلام ي بلاهاي ديگه ...
بخدا هيچ كي اندازه من تو رزمي خودشو ناقص نكرده ~X(
شماچي؟؟/تاحالابلايي سرت اومده؟؟

parham-ninja

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهیدسلطانی1
شهر
کرج

به نقل از hanie.h :
.
اره روش جالبي برا خودت داري :D براي مبارزه با حرفه اي هاهم باهات موافقم :لایک
سرمباركم جابجا شد ناخداگاه اشك ميريختم تازه ولي عصباني شده بودم
حرصم گرفته بود...دردو ول كن شده بودم
بعد اون روز تادوهفته بينيم درد ميكرد تازه بعد مسابقه هم تا ي روز كمپرس سردو گرم گذاشته بودم ك زياد باد نكرد..
اصن ي وضييي بود =)) =)) =)) =)) =))
الانم ك تاندون كتفم بريده قبلام ي بلاهاي ديگه ...
بخدا هيچ كي اندازه من تو رزمي خودشو ناقص نكرده ~X(
شماچي؟؟/تاحالابلايي سرت اومده؟؟
واقعا باید خیلی مراقب خودت مخصوصا صورتت باشی میدونی که منظورم چیه...(من خودم حاضرم در کاپ ضزبه بخورم ولی صورت نه)
ما دو ماه پیش توی باشگاه تمرین داشتیم به این صورت که مربی چوب 180 سانتی رو جلوی ما به طور رفت و برگشت و افقی می چرخوند و ما به محض رسیدن باید می پریدیم. من نفر دوم در صف بودم.قاعدتا نفر جلویی باید کارش از من درست تر باشه ولی موقع پریدن پاش به چوب گیر کرد و استاد ما بدون این که چوب رو نگا کنه چرخوند سمت من. من با این که فاصله داشتم چون کمربند سبز بسته بودم اجازه نداشتم در جا نپرم. من پریدم. اونم مثل چی. ولی چرا ییهو اون چوب رو نیاره بالا و مستقیم اومد تو کاسه زانوی من.صداش طوری بلند بود که صدای ضربه به میت داد. خلاصه ما موندیم و از شانس ما پای راستمون که علیل تشریف داشتند. تا 10 دقیقه ی اول گرم بودم خبری نبود ولی بعدش....
با این که به زور راه میرفتم ولی تو مرام ماها درد بروز دادن نیست و حتی مربیم نفهمید چی شد. تا یک هفته پامو کامل بسته بودم و با این که علیل بودم تمرینات بالا تنه رو انجام می دادم. هفته ی بعد تونستم از ....فرنگی استفاده نکنم و بعدش به لطف خدا خوب شد.
من اصولا باید در حال مرگ باشم تا برم دکتر. واقعا شانس اوردم.
میدونم قوه ی ذاستان سرایی قوی دارم ولی به هر حال منم و شما.
میشه بپرسم که شما دقیقا چی کار میکردید که اون تاندون بیچاره ی کتفو ناقص کریدید(خوب که میشه! اره؟؟؟؟)

hanie468

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهرعسل

اره منظورتونو ميفهمم..اومديمو زدن صورتو فكو دهنمو يكي كردن بعد ديگه شوور گيرم نمياد..هرهرهر
(حال كن منظور گرفتن منو)
داستان سرايي رونگرفتم....يني چي؟؟؟؟چاخان بود؟؟؟
.
خوب بعله ميتوضيحم:
حدود دوماه پيش من با يكي از هم باشگاهيام مبارزه دادم من تو رده 68 كيلو بازي ميكنم
ولي طرف مقابل من بيچاررو ي 80 كيلو گذاشت ك مثلا دفاعم قوي بشه..
از شانس بد اخراي ست دوم مبارزه پامو دير پايين اوردم گرفتش ولي براي اينكه بهش امتياز ندم
خودمو بهش نزديك كردم و گردنشو گرفتم ك پامو پايين بندازم ولي ايشون كنترلشو از دس داد باهم ديگه
خورديم زمين(امتياز ندادما)..دست بنده خداي منم گير كرد زير تنه ايشون و از ناحيه مچ و انگشت شصت ترك برداشت
حالا گذشت من بادست گچ گرفته ميرفتم باشگاه تا هفته پيش
ي حركت تو ژيمناستيك هست ك بالانس ميزني بعدش پل بعد بلند مبشي ..اونو رفتم ولي اون دستم ك دوماه پيشش ترك خورده بود خ درد گرفت لرزيد از همون بالا با تمام وزنم افتادمم روش
ي هفتس دارم ميميرم..چند روزپييش رضايت دادم رفتيم دكتر گفتن تاندون چرخاننده بازوت پاره شده احتمالا عملم ميخواد
پووووووووووووووووووف مردم انقد نوشتم
اينم از سرنوشت من

parham-ninja

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهیدسلطانی1
شهر
کرج

به نقل از hanie.h :
اره منظورتونو ميفهمم..اومديمو زدن صورتو فكو دهنمو يكي كردن بعد ديگه شوور گيرم نمياد..هرهرهر
(حال كن منظور گرفتن منو)
داستان سرايي رونگرفتم....يني چي؟؟؟؟چاخان بود؟؟؟
.
خوب بعله ميتوضيحم:
حدود دوماه پيش من با يكي از هم باشگاهيام مبارزه دادم من تو رده 68 كيلو بازي ميكنم
ولي طرف مقابل من بيچاررو ي 80 كيلو گذاشت ك مثلا دفاعم قوي بشه..
از شانس بد اخراي ست دوم مبارزه پامو دير پايين اوردم گرفتش ولي براي اينكه بهش امتياز ندم
خودمو بهش نزديك كردم و گردنشو گرفتم ك پامو پايين بندازم ولي ايشون كنترلشو از دس داد باهم ديگه
خورديم زمين(امتياز ندادما)..دست بنده خداي منم گير كرد زير تنه ايشون و از ناحيه مچ و انگشت شصت ترك برداشت
حالا گذشت من بادست گچ گرفته ميرفتم باشگاه تا هفته پيش
ي حركت تو ژيمناستيك هست ك بالانس ميزني بعدش پل بعد بلند مبشي ..اونو رفتم ولي اون دستم ك دوماه پيشش ترك خورده بود خ درد گرفت لرزيد از همون بالا با تمام وزنم افتادمم روش
ي هفتس دارم ميميرم..چند روزپييش رضايت دادم رفتيم دكتر گفتن تاندون چرخاننده بازوت پاره شده احتمالا عملم ميخواد
پووووووووووووووووووف مردم انقد نوشتم
اينم از سرنوشت من
منظورم از داستان سرایی این بود : چون فکر کردم ممکنه در پست خودت بگی مثلا چه داستانی اینو گفتم. وگرنه کاملا حقیقی بود .بگذریم.
خانم خانما شما در مدرسه ی فرزانگان درس می خونید اگه منظور به اون تابلویی نمیگرفتید که دیگه هیچی....
علت یک چیزی رو نمیدونم. اینکه موقعی که ایستاده ام وقتی از یکی یک تنه میخورم زود تعادلم به هم میخوره با این حال روی یک پا میتونم تعادلم رو روی پنجه رو هر بلندی حفظ کنم. شما نظری نداری؟؟
درضمن خیلی ممنون که توضیحیدید.

hanie468

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهرعسل

نميدونم ولي براي رو ي پا وايسادن كلي تمام حواستو متمركز ميكني
تمام قدرتو جم ميكني ك زاويه ايستادنت درس باشه تعادلت حفظ بشه ولي در حالت عادي اينطوري نيستي حتما
...البته شايد
براخودم ك اتفاق نيوفتاده چون عادت كردم صفت و سيخ(هه هه) وايسم در حالت عاديم
ولي ي زمانايي تو مسابقاتو تجربه كردم
ك از استرس مبارزه يا حريف اينجوري ميشي...
حالا من ي سوال شما توباشگاهتون هم با هم وزن هم بالاتر هم پايين تر مبارزه ميديد؟؟

parham-ninja

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهیدسلطانی1
شهر
کرج

به نقل از hanie.h :
نميدونم ولي براي رو ي پا وايسادن كلي تمام حواستو متمركز ميكني
تمام قدرتو جم ميكني ك زاويه ايستادنت درس باشه تعادلت حفظ بشه ولي در حالت عادي اينطوري نيستي حتما
...البته شايد
براخودم ك اتفاق نيوفتاده چون عادت كردم صفت و سيخ(هه هه) وايسم در حالت عاديم
ولي ي زمانايي تو مسابقاتو تجربه كردم
ك از استرس مبارزه يا حريف اينجوري ميشي...
حالا من ي سوال شما توباشگاهتون هم با هم وزن هم بالاتر هم پايين تر مبارزه ميديد؟؟
بله. اما چیزی که از مهمتره اینه که استادمون کسایی رو که هم درجه اند با هم نمیگه مبارزه کنن. با این روش اونی که درجش پایین تره یاد می گیره که چه طور با افراد قدرتر از خودش مبارزه کنه و اونی هم که قدرتره برای مراعات اون یکی یاد میگیره چطور ضرباتش رو کنترل کنه و اصولی کار کنه.
توی نینجوتسو چون مبارزش مثل تکواندو زیاد بر مبنای زمین زدن حریف نیست معمولا حتی مبارزه با حریف های تا 20 کیلو بیشتر هم مشکل خاصی ایجاد نمیکنه.
امیدوارم سئوالتو خوب جواب داده باشم دوست عزیز

fteh

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
خوزستان
سال فارغ التحصیلی
90

آخرین ویرایش:
بالا