parham-ninja
کاربر فعال

- نام مرکز سمپاد
- شهیدسلطانی1
- شهر
- کرج
پاسخ : ورزش های رزمی
من خودم به علت تداخل تایم کلاس های زبان و اموزشی قادر به شرکت در کلاس های اقای فرجی نیستم ولی زیر نظر آقای دره شیری که 3سال متوالی مربی برگزیده ی نینجای کشور بوده اند هستم. البته از طریق فیسبوک با آقای فرجی ارتباط دارم.
سطح مسابقات در رده ی +55 به بالا خیلی خوبه و حتی در حین مبارزه از آکروبات هم استفاده می شه.
درضمن در مسابقات ما خانم ها و دختر خانوم ها نیز برای تماشا می آیند و همین باعث میشه انرژی بیشتری بگیریم(مخصوصا خودم)
من روی حفظ فاصلم با حریفم شدیدا تاکید دارم و تا به حال در پیشبینی حرکاتش مشکل خاصی نداشته ام. حتما می پرسید کی حمله میکنم
تا ضربه بزنم. واضحه من اکه حریفم حرفه ای باشه هیچ وقت حمله نمی کنم. حالا مهمترین راز رزمی کاران همینه که چون هنگامی که حریف مقابل قصد ضربه با پا یا دست را دارد گاردش باز میشود . در حین ضربه گارد مجدد گرفتن برایش سخه پس حال میده کله ی طرفو رو هوا بزنی!!!
با همین روش از کسایی رو که از خودم چند سال بیشتر کارکرده بودند امتیاز گرفتم.
البته شیوه ی گارد خیلی موثره. استادم معمولا به گارد من گیر میده چون یک مقدار بگی نگی علمی تخیلیه ولی با این وجود تا حالا کسی نتونسته سرم رو طوری بزنه که امتیاز بالایی بگیره و انصراف بدم.
سوال که نمیشه نداشت. نداشته باشمم می پرسم:
میتونم با کسب اجازه از بانو در بعضی موارد به جای استفاده از شما ضمیر سوم شخص مفرد به کار ببرم؟
اول از همه واقعا پشتکار شما رو تحسین میکنم که این همه تایپ کردید.به نقل از hanie.h :![]()
![]()
![]()
..احسنت
خب اول ي چند تاسوال خودتم شاگرد آقاي فرجي هستي؟؟ ^-^
اگه آره تو مسابقات شركت كردي؟؟سطحشون چطوره؟؟
من ي بار خواستم برم مبارزه آقايونو ببينم نزاشتن گفتن خانومه حق داخل شدن ندارن....هعييييييييييييييييييييي..![]()
![]()
حالامن بگم خدمتتون ك اينجا خبري از مهاجرنيس ولي كلا لرستان مخصوصا خرم آباد و دورود خيليا عشق رزمين
چ دختر چ پسر...خيلي از بچه هاي تيم هاي مليمونم لرهستن.. :)
آقاي حسنوند و خانم رشيدي دوتا استاد من هستن...استاد حسنوند ك قهرمان ووينام و كيك بوكس جهانه ي سرچ كني ميبيني
ولي من باايشون كار نكردم ..متوجهين كه...!!!!!!! :-[ :-[ :-[
ولي باشاگرد ارشدش استاد رشيدي ك خانمن كاركردم ك ايشون قهرماني كشور دفاع شخصي و كيك بوكسو داره و كمربند آبيه تكنواندو روهم داره ولي طي ي اتفاقاتي از دنياي مسابقات خداحافظي كرد
واقعا اينجا خ استعدادها دارن تلف ميشن....مسابقات ووشورو چون خودم شركت كردم و از نزديك ديدم عرض كنم ك خ عالي بود واقعا آدم توي مسابقات پيشرفت كرد
حالا ي سوالي از شما؟؟؟
حتماتاحالا مبارزه دادين..تاحالا شده در تشخيص حركت حريفتون دچار مشكل بشين؟؟
من اغلب در تشخيص حركت حريفم مشكل دارم و مجبورم عقب نشيني كنم ك استادم اينو ناشي از ترسم از ضربه خوردن ميدونه ولي اخه
خداييش ضربه خوردن ترسم داره ...مخصوصا صورت![]()
![]()
تا حالا دوتا ضربه خوردم ك ي بار سرم كلا نيم متر جاب جاشد![]()
![]()
![]()
روشي داريد؟/
اگه سواليم درمورد حرفام داريد بپرسيد...![]()
من خودم به علت تداخل تایم کلاس های زبان و اموزشی قادر به شرکت در کلاس های اقای فرجی نیستم ولی زیر نظر آقای دره شیری که 3سال متوالی مربی برگزیده ی نینجای کشور بوده اند هستم. البته از طریق فیسبوک با آقای فرجی ارتباط دارم.
سطح مسابقات در رده ی +55 به بالا خیلی خوبه و حتی در حین مبارزه از آکروبات هم استفاده می شه.
درضمن در مسابقات ما خانم ها و دختر خانوم ها نیز برای تماشا می آیند و همین باعث میشه انرژی بیشتری بگیریم(مخصوصا خودم)
من روی حفظ فاصلم با حریفم شدیدا تاکید دارم و تا به حال در پیشبینی حرکاتش مشکل خاصی نداشته ام. حتما می پرسید کی حمله میکنم
تا ضربه بزنم. واضحه من اکه حریفم حرفه ای باشه هیچ وقت حمله نمی کنم. حالا مهمترین راز رزمی کاران همینه که چون هنگامی که حریف مقابل قصد ضربه با پا یا دست را دارد گاردش باز میشود . در حین ضربه گارد مجدد گرفتن برایش سخه پس حال میده کله ی طرفو رو هوا بزنی!!!
با همین روش از کسایی رو که از خودم چند سال بیشتر کارکرده بودند امتیاز گرفتم.
البته شیوه ی گارد خیلی موثره. استادم معمولا به گارد من گیر میده چون یک مقدار بگی نگی علمی تخیلیه ولی با این وجود تا حالا کسی نتونسته سرم رو طوری بزنه که امتیاز بالایی بگیره و انصراف بدم.
سوال که نمیشه نداشت. نداشته باشمم می پرسم:
میتونم با کسب اجازه از بانو در بعضی موارد به جای استفاده از شما ضمیر سوم شخص مفرد به کار ببرم؟