اساتید درجه 1 و 2 و 3 دارنبه نقل از نسترنّگار :هزینه هر ترم کلاس رزمی به طور متوسط چقدره؟
من سالن کونگ فوی غدیر رو میرم. یه سالن اختصاصی برای کونگ فو با امکانات عالی هست. باشگاه همراهان مدتهاست که فعالیتش ضعیف شدهبه نقل از نسترنّگار :توى تهران من مؤسسه توان ( چهار راه پارك وى) رو قيمت كردم، هر ماه ٩٠ تومن؛ كونگ فو. از دختراى تهران كسى كلاس رزمى ميره؟ ميشه يه كم درباره باشگاتون توضيح بدين؟ شما تو زنجان باشگاه همراهان ميرين؟
بعد ميشه درباره سبك هاى مختلف كونگ فو بيشتر توضيح بدين؟ تو صفحه هاى قبل دو سه جا توضيحات كوتاه بود. مثلاً فرق وينگ چون و توآ چيه؟
من هم کنگفو کار کردم هم کاراته(کیوکشین) بنظرم کنگفو قوی ترهبه نقل از melika74 :من 6ساله کاراته کار میکنم این ورزشوترجیح مدم خیلی شیرینه =P~ =P~
6 تا دان بیشتر نداریم.به نقل از shnk :دان10رو هم داش!
به نقل از ab nabat chobi :ی؟...........من تکواندوکار میکنم میخوام وزن کم کنم!...............لطفاراهنماییم کنید
[/quoteاگه میخوای با تکواندو وزن کم کنی باید زیر لباس تکواندوت لباس بپوشی بعد روش لباس تکواندو روش هوگو بعد روش گرمکن ورزشی بپوشی بعد تا جایی که توان داری بدویی، مبارزه کنی و.... اولش ممکنه بعد از 10 دقیقه نفست بالا نیاد ولی باید انجام بدی.... ما تو باشگاه وقتی میخواستیم برا مسابقات وزن کم کنیم همین راه رو می رفتیم ظرف یه ماه البته اگه هر روز کار کنی جواب میده.... بدترین قسمت مسابقات همین وزن کم کردنشه... خیلی سخته....]
آیکیدو از زیر مجموعه های جوجیتسو هست ؛ صرفاً ضربات هیجان انگیز (!) و کشنده جوجیتسو رو حذف کرده ؛ همونطور که میدونیم، جوجیتسو ضربات کشنده و مرگبار خیلی زیادی داره و زیر مجموعه هاش مثل آیکیدو و جودو صرفاً اومدن این ضربات رو حذف کردن.به نقل از White sea :من تا کمربند قرمز دفاع شخصی پیش رفتم اما زیاد به دلم ننشست و ولش کردم
الان میخوام آیکیدو شروع کنم
لطفا راهنماییم کنین
خوب تو رفتي قسمت تالو ورزش ووشو ساندا كار ميكردي اينو نميگفتيبه نقل از عطیه.م :من یکم (دقیقا یک کم)کاراته کار کردم یک کم هم ووشو و از اونجایی که هیچکی در رابطه با ووشو حرف نزد برای اینکه اجهاف نشه در باره اش نظر میدم مزخخخخخخخخخخخخخرففففففففففففففه ! انگار داری باله کار میکنی به جای رزمی!!!!!!!!
کاراته از همشون بهتره (من که وادوریو کار میکردم خیلی هم توپ بود حیف که مشغله ی زندگی اجازه نداد ادامه بدم!)تازه به درد دعوا کردنم میخوره هم کاتا (همون فرم یا ...در سایر ورزشها)قشنگه ، محکمه ، نمایش قدرته و ... هم مبارزه اش حال میده و مهم تر اینکه به درد دعوا کردنم میخوره!
کنگ فو هم خداییش خیلی قشنگ و جذابه ولی من تا حالا هیچ باشگاه درست حسابی ای ندیدم که بخوام تجربه ای بیاندوزم!
الان من بگم کاراته خیلی خیلی سوسولیه؟به نقل از m-a-h-d-i-e-h :تکواندو که خیلی خیلی سوسولیه من خودم کاراته کار می کنم 5 سال