ورزش های رزمی

به نظر شما کدوم هنر رزمی زیر از بقیه قوی تره؟

• رای‌دهندگان
    185

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی
پاسخ : ورزش های رزمی

هزینه‌ هر ترم کلاس رزمی به طور متوسط چقدره؟

نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی
شهر
زنجان
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه تهران
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از نسترنّگار :
هزینه‌ هر ترم کلاس رزمی به طور متوسط چقدره؟
اساتید درجه 1 و 2 و 3 دارن

تو تهران نمیدونم

اما تو زنجان فوق العاده ارزان !

در حد رایگان !

پانزده هزار تومان ماهیانه !
سالن اختصاصی بسیار بسیار بزرگ و با امکانات + استاد درجه 1

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

توى تهران من مؤسسه توان ( چهار راه پارك وى) رو قيمت كردم، هر ماه ٩٠ تومن؛ كونگ فو. از دختراى تهران كسى كلاس رزمى ميره؟ ميشه يه كم درباره باشگاتون توضيح بدين؟ شما تو زنجان باشگاه همراهان ميرين؟

بعد ميشه درباره سبك هاى مختلف كونگ فو بيشتر توضيح بدين؟ تو صفحه هاى قبل دو سه جا توضيحات كوتاه بود. مثلاً فرق وينگ چون و توآ چيه؟

نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی
شهر
زنجان
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه تهران
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از نسترنّگار :
توى تهران من مؤسسه توان ( چهار راه پارك وى) رو قيمت كردم، هر ماه ٩٠ تومن؛ كونگ فو. از دختراى تهران كسى كلاس رزمى ميره؟ ميشه يه كم درباره باشگاتون توضيح بدين؟ شما تو زنجان باشگاه همراهان ميرين؟

بعد ميشه درباره سبك هاى مختلف كونگ فو بيشتر توضيح بدين؟ تو صفحه هاى قبل دو سه جا توضيحات كوتاه بود. مثلاً فرق وينگ چون و توآ چيه؟
من سالن کونگ فوی غدیر رو میرم. یه سالن اختصاصی برای کونگ فو با امکانات عالی هست. باشگاه همراهان مدتهاست که فعالیتش ضعیف شده

در مورد سبک های کونگ فو، چند تا لینک می دم و یک موضوعی رو میگم.
لینک اول : مصاحبه با راهدان جلیل زاده از اساتید بزرگ توآ
ویکی پدیا همیشه مطالب خوبی داره

اما در کل یک موضوعی رو بگم. در ایران، خیلی ها ادعا می کنن که سبک شائولین جنوبی یا شائولین شمالی رو آموزش میدن. یا چه میدونم، سبک هایی مثل تای چی. اما تقریبا دروغه ؛ تنها سبک ( و البته بهترین، چون بنیان گذار این سبک، پروفسور میرزایی، یکی از سه استاد بزرگ معبد شائولین هستند ) خوب در ایران، توآ هست. باز هم، به هر حال من حساسیتت روی سبک رو درک میکنم. یک سری ضربات و حرکات و فنون در تمام سبک های کونگ فو، مثل شائولین جنوبی و شمالی ( pure shaolin هم گفته میشه ) ، تای چی و توآ مشترک هستند. ( نمونه ، بری باشگاه وضعیت همینه :D البته اصلا نترس، خیلی از اینکارا لذت خواهی برد! ) باید این ضربات پایه ای رو یاد بگیری، بدنت آمادگی های ابتدایی رو به دست بیاره و در کل، آماده بشی برای کونگ فوی حرفه ای. پس در ابتدا مهم نیست دقیقا چه سبکی رو انتخاب کنی ( اما مسلما توآ ، شدیداً توصیه میشه )

so what?

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین 1
شهر
اصفهان

من وال میرفتم دفاع شخصی که یه چیز چرتی بود
حالا کیک بوکسینگ رفتم
برا تقویت قردت بدنی عالیه ها!
میخوام برم کنگ فو!کدوم سبکش چه فرقی با اون یکی داره!؟

esfrwms

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
Fefu
رشته دانشگاه
General medicine

دیدین مسابقات کشوری برگزار شد؟
تو رشت بود
تو کاراته دوسم اول شد
تو ووشو هم تیم گیلان دوم شد
مسابقات عالی بود
مرد اول کاراته جهان از 14سالگی تا الان که 70خورده ای سنش بود کاراته میکرد
دان10رو هم داش!

ab nabat chobi

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان اسفراین

ی؟...........من تکواندوکار میکنم میخوام وزن کم کنم!...............لطفاراهنماییم کنید [-o<

melika74

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ناحیه2
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
SBUK@
رشته دانشگاه
Software Engineering

من 6ساله کاراته کار میکنم این ورزشوترجیح مدم خیلی شیرینه =P~ =P~

k.sampadi

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
miandoab

به نقل از melika74 :
من 6ساله کاراته کار میکنم این ورزشوترجیح مدم خیلی شیرینه =P~ =P~
من هم کنگفو کار کردم هم کاراته(کیوکشین) بنظرم کنگفو قوی تره <D=

atieh15

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان چهاردانگه
شهر
تهران

تکواندو چون خیلی باحاله و من دوستش دارم من 6 ساله که تکواندو میرم و احساس امنیت دارم

farshad5346

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سمپااااد
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
91

البته کج کارها خیلی حرکات سنگینتر و بهتری دارن و برای کسی که میخاد مقاومت بدنی بالایی داشته باشه هیچی مثل کج جواب نمیده.البته در حد تمرینات نه در حد و اندازه سوپر استارها چون اینجوری نتیجه عکس میده و ممکنه کار به قطع نخاع و معلولیت هم بکشه

n-kh

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان مشهد
شهر
مشهد

به نقل از ab nabat chobi :
ی؟...........من تکواندوکار میکنم میخوام وزن کم کنم!...............لطفاراهنماییم کنید [-o<
[/quoteاگه میخوای با تکواندو وزن کم کنی باید زیر لباس تکواندوت لباس بپوشی بعد روش لباس تکواندو روش هوگو بعد روش گرمکن ورزشی بپوشی بعد تا جایی که توان داری بدویی، مبارزه کنی و.... اولش ممکنه بعد از 10 دقیقه نفست بالا نیاد ولی باید انجام بدی.... ما تو باشگاه وقتی میخواستیم برا مسابقات وزن کم کنیم همین راه رو می رفتیم ظرف یه ماه البته اگه هر روز کار کنی جواب میده.... بدترین قسمت مسابقات همین وزن کم کردنشه... خیلی سخته....]

Elnaz1

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
شــــــــــــــــــــــیراز
دانشگاه
شیراز
رشته دانشگاه
عشق است دامپزشکی...

من تا کمربند قرمز دفاع شخصی پیش رفتم اما زیاد به دلم ننشست و ولش کردم
الان میخوام آیکیدو شروع کنم
لطفا راهنماییم کنین

نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی
شهر
زنجان
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه تهران
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از White sea :
من تا کمربند قرمز دفاع شخصی پیش رفتم اما زیاد به دلم ننشست و ولش کردم
الان میخوام آیکیدو شروع کنم
لطفا راهنماییم کنین
آیکیدو از زیر مجموعه های جوجیتسو هست ؛ صرفاً ضربات هیجان انگیز (!) و کشنده جوجیتسو رو حذف کرده ؛ همونطور که میدونیم، جوجیتسو ضربات کشنده و مرگبار خیلی زیادی داره و زیر مجموعه هاش مثل آیکیدو و جودو صرفاً اومدن این ضربات رو حذف کردن.

به نظر من اگر دفاع شخصی برات جالب نبوده، آیکیدو برات به شدت کسل کننده خواهد بود. خوبه بری سمت ورزش هایی مثل هاپکیدو.

من تمرینات آیکیدو کار ها رو میدیدم، تمام حرکاتشون آخرش منجر به زمین خوردن طرف می شد. خب البته اساتیدشون تک به ده مبارزه میکردن، اما باز هم تهش چیز خاصی نبود.

صرفاً یه نظر شخصی هست.

بهار1998

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
برازجان...استان بوشهر...
مدال المپیاد
ایشالابعدها..

من خودم کاراته کارمیکردم ولی کاتایی که توی کاراته بودرودوست نداشتم فقط حرکات نمایشیه ولی کونگ فوخیلی خوبه ازمبارزه خیییلی خوشم میاد :D

Kenji

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران-budoko

من با این حرفا کار ندارم ولی کلا 6 ماه جودو رفتیم یکم کیوکوشین و یکم کیک بوکس

کلا کیوکوشین چه از نظر افزایش قدرت بدنی بخوای چه دفاع شخصی چه خیابونی بودنش از هر سبکی بهتره

فقط خداوکیلی این سبکای چرت وپرت پاور رنجر بود نمیدونم سمبکلاه و توا اینا نرین . چیزی رو نمیشه تو قدرت و سرعت با کیوکوشین یکی کرد , کافیه یه سر برین باشگاهاشون ببینین

• لایک
امتیازات: igin

hanie468

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهرعسل

سلام من خودم 2 ساله رزمي كار ميكنم وتقريبا بيشتر حركاتو در رشته هاي ووشو كونگ فو كاراته وموي تاي و كيگ بوكس بلدم
چون من دوتااستاد داشتم ب همين دليل از تجربيات هردو استفاده كردم
كاراته برا دختراي ي ذره ببخشيد نازنازو خوبه چون تو مساقات ب معناي واقعي همديگرو ناز ميكنن.البته بازم مبگم دخترا كاراته براشون خوبه چون لطيف ترن...كاراته خ ضعيفه چون گاردشون خ بازه واگه مسابقاتو ديده باشيد ميبينيد ك درصد زمين خوردن بالاست
موي تاي ي ورزش بي نظيره ولي كمتركسي توايران درست تعليمش ميده..همه حركات سبكاي ديگرو قاطيش ميكنن
كونگ فو تاحدودي شبيه ووشو هستش و حركات اضافه نداره ولي برتريش نسبت ب ووشو اينه ك زمين خوردن خطانيس براهمين ديگه مسابقاتش مسخره نميشه ك همديگرو زمين بندازن و امتياز بگيرن ولي بازم ووشو كشتيش از كونگ فو بيشتره
.
.
اگه اطلاعات بيشتري داريد ممنو ن ميشم بصورت پيغام خصوصي در اختيارم بزاريد و با هم تبادل اطلاعات كنيم چون واقعا خ دوس دارم پيشرفت كنم

hanie468

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهرعسل
پاسخ : ورزش های رزمی!

به نقل از عطیه.م :
من یکم (دقیقا یک کم)کاراته کار کردم یک کم هم ووشو و از اونجایی که هیچکی در رابطه با ووشو حرف نزد برای اینکه اجهاف نشه در باره اش نظر میدم مزخخخخخخخخخخخخخرففففففففففففففه ! انگار داری باله کار میکنی به جای رزمی!!!!!!!!
کاراته از همشون بهتره (من که وادوریو کار میکردم خیلی هم توپ بود حیف که مشغله ی زندگی اجازه نداد ادامه بدم!)تازه به درد دعوا کردنم میخوره هم کاتا (همون فرم یا ...در سایر ورزشها)قشنگه ، محکمه ، نمایش قدرته و ... هم مبارزه اش حال میده و مهم تر اینکه به درد دعوا کردنم میخوره!
کنگ فو هم خداییش خیلی قشنگ و جذابه ولی من تا حالا هیچ باشگاه درست حسابی ای ندیدم که بخوام تجربه ای بیاندوزم!
خوب تو رفتي قسمت تالو ورزش ووشو ساندا كار ميكردي اينو نميگفتي :|
تازه تو اگه مسابقات كاراترو نيگا كني نظرت عوض ميشه
خواهر من دان 2 كاراته داره مثلا قهرمان كشوره هرموقع بامن مبارزه ميدهك فقط ي سال ووشو و ي سال دفاع شخصي كار كردم كم مياره :D :))

fateme78

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
F@rz@NeG@N H!gh $ch00l
شهر
eMN@n$

به نقل از m-a-h-d-i-e-h :
تکواندو که خیلی خیلی سوسولیه من خودم کاراته کار می کنم 5 سال
الان من بگم کاراته خیلی خیلی سوسولیه؟
نمیدونم تکواندو بازی کردین یا نه اما بهتون پیشنهاد میکنم یه بار بازی شو ببینین
اون لگد ها و ضربات سهمگینی که من دیدن به هر کی بخوره حسابش با کرام الکاتبینه