پاسخ : ورزش های رزمی
به نقل از FireBall.II :
آقا ینی هیشکی نیس بیاد در مورد نین جوتسو توضیح بده ؟؟
خو الان من موندم اینی که تو ایرانه راستکیه یا نه ؟؟ #-o
ببین، نین جوتسو احمقانه ترینه !
یه ترکیبی از کونگ فو ( 90% ) ، پارکور ( 9% ) و دیگر رشته ها ( 1% ) هست
براتون بگم، اگر دقت کرده باشین، تمام ورزش های رزمی به نوعی دارن از کونگ فو سرچشمه میگیرن
تکواندو که خیلی قبولش دارم، ضربات پای کونگ فوی شائولین جنوبی رو روش کار کرده
کاراته بدنسازی های کونگ فو
ووشو حرکات سلاح سرد کونگ فو رو به صورت فُرم ( خط ) در آورده
و ...
الان یه جورایی کونگ فو رو تو ایران خراب کردن. فدراسیونش رو با دیگر ورزش های رزمی ادغام کردن، اومدن براش کمربند در نظر گرفتن!!!!
در حالی که همه ما میدونیم ترتیب در کونگ فو بر اساس شال و رنگ لباس و خط هست، بصورت 4 رنگ شال و 3 رنگ لباس و 7 خط ( 84 level )، نه کمربند!!!
اما براتون بگم کونگ فو یک سری ضربات خاص داره که من اسامیشونو بلد نیستم، این ضربات مختص کونگ فو هستن و ساختار دیگر رشته ها اجازه نمیده که وارد اون ها بشن. و تمام خاص بودن کونگ فو بخاطر همین هاست. من هفته دومی که یادگیری کونگ فو رو شروع کرده بودم با یک کمربند مشکی تکواندو مبارزه کردم و چند تا ضربه پای اساسی ازش خوردم ( فراموش نکنید من تازه کار بودم و اون کمربند مشکی ) اما در نهایت یکی از ضربات اختصاصی کونگ فو باعث شد طرف کلا انصراف داد، بعداً استاد گفت اگر ضربه رو درست میزدی، احتمال شکستگی گردنش بود و من خیلی دعا کردم که بلد نباشی!!!
بنا به گفته استاد ما، کونگ فو بدل برای تمام ضربات موجود در تمام رشته های ورزشی رو داره. چون مجموع فنون کونگ فو بالای 75,000 تاست و سبک های بی شماری داره، که سبک رایج تو ایران، توآ ، سبک پروفسور میرزایی هست.
به نقل از The Phenom :
اصل نینجتسو زیرنظر ارتشه
تو تهران هم میگن2تاباشگاه خصوصی هست ولی درحد شایعست
ببین ارشد کلاس ما یه کماندوی ارتشه، میگه همچین خبرایی نیست. فقط ارتش رزمی کار های فوق العاده ای داره، یه جور خاص آموزش داره برای رشته های ورزشی. تمرکز نیرو هوایی آمریکا هم روی تکواندو و کونگ فو هست.
×پست متوالی×