نه خیر... اینجوری نمیشه!به نقل از بو علی :ورزش های دیگر زیر سوال هستند و نیازی به زیر سوال بردن ندارن ولی من قصد توهین به شما را ندارم ولی در شماره بعدی از مقالم که بررسی ویگ چون و بقیه سبک هاست متوجه خواهید شد.
دیگه اعصاب نذاشتید واسه من!! X-(به نقل از jumperboy :همتون خیلی نامردین.
پس این وسط تاپ فول کنتاکت چی میشه؟
من خودم تاپ فول کنتاکت کار میکنم.
این ورزش بهترین ورزش رزمیه.
چون شما در تکواندو نمیتوانید از دست استفاده کنید.
در کاراته پا خیلی کاربرد نداره.
به نظر من,گنگ فو هم بیشتر نمایشی هستش.
تاپ فول کنتاکت عالیه.
شما توی این ورزش از هر حرکتی میتوانید استفاده کنید.
ولی نامردی هم نیست.
چون اگر یارو روی زمین باشه,شما نمی توانید وی را بزندید.
ورزش تکواندو هم اگر یارو بهت نزدیک بشه (برای دعوا),هیچ کاری نمیتوانید بکنید.
چون اصلا تمرین مشت انجام نمی دهید.
به نظر من باید گزینه تاپ فول کنتاکت هم اضافه بشه. X-(
شما كه ادعا نداري يه محتوا بده به اين بخش جدن استقبال ميشهبه نقل از The Phenom :فقط1مشت ادعای توخالی [-(
من دو سال دیگه که به فرم بیوجی برسم تفاوت دون نشونتون می دم من هنوز ادعای وینگ چون ندارم فقط گفتم که به یه دلایلی از بقیه بهتره حالا اگه کسی نظری دیگه داره میتونیم خیلی منطقی بحث کنیم من که گفته بودم آخه چرا اینقدر بی منطق؟به نقل از پرهام :نه خیر... اینجوری نمیشه!
شما چند ساله رزمی کار میکنی؟؟
الان توانایی دفاع کردن از وینگ چون رو داری که اسم خودت رو گذاشتی وینگ چون کار؟؟ ^-^
به نظرت میتونی با یه تو آ کار مبارزه بکنی؟؟ (مثلاً من )
اگه فکر میکنی میتونی، من شما رو رسماً به مبارزه دعوت میکنم!
با حرف که نمیشه ثابت کرد کدوم ورزش رزمی بهتره!
منم اگه بخوام در مورد کانگ فو تو آ صحبت کنم، میتونم n صفحه مطلب بنویسم!
در هر صورت من آماده ی مبارزه() هستم... از نظر مسافت هم که مشکلی نیست. نزدیکیم به هم!
(فقط مشکل اینه که سنّت کمه )
دیگه اعصاب نذاشتید واسه من!! X-(
اگه مردشی بیا مبارزه کن تا بت نمایشی رو نشون بدم!!! X-( X-( X-(
من میگم تو آ کار هستم و پاش هم می ایستم!
چرا سنّتون کمه شماها؟؟؟
محمد جان...عزیزم!به نقل از بو علی :من دو سال دیگه که به فرم بیوجی برسم تفاوت دون نشونتون می دم من هنوز ادعای وینگ چون ندارم فقط گفتم که به یه دلایلی از بقیه بهتره حالا اگه کسی نظری دیگه داره میتونیم خیلی منطقی بحث کنیم من که گفته بودم آخه چرا اینقدر بی منطق؟
من توهینی نکردم و همونطور که قبلا گفتم حاضرم در این باره مباحثه کنم و دلایلی هم دارم ولی قطعا یه دنده نیستم و حرفی رو که بهم ثابت کنن می پذیرمبه نقل از پرهام :محمد جان...عزیزم!
توهین به هنر های رزمی دیگه، باعث نمیشه هنر رزمی شما برتر جلوه داده بشه. شما تو چشمای من نگاه میکنی به کانگ فو توآ توهین میکنی!
آیا این منطقه؟؟؟
تئوری و عمل خیلی با هم فرق دارن!
البته منم قبول دارم تند رفتم... ببخشید دیگه... اون دو تا پست رو دیدم عصبانی شدم :-[
ولی هنوز هم پای حرفم هستم!
در ضمن...
منتظر مقاله ای که گفتی، هستم...