جدا از اینکه برای حرفتون منبع ذکر نکردین جالبه بدونین صحبت کردن در مورد احتمال پیدایش تصادفی جهان مسخره است چون ما (حداقل در حال حاضر) اطلاعاتی در مورد شرایطی که بیگ بنگ درش اتفاق افتاده نداریم(هرچند حدس هایی در حد فرضیه مطرح شدن) پس نمیتونیم در مورد احتمال وقوعش اظهار نظر کنیم.بدونين كه احتمال تصادفي بودن اونقدر كمه كه شرمنده فكر كنم با خوندن كتاباي امسال داوكينز خودتونو به گمراهي محض در چگونگي پيدايش بردين
دین یک علم نیست چون از روش علمی پیروی نمیکنه.دین خودش یه شاخه از علومه
خب مسئله اینه اینکه این حرف که جهان(+حیات و ...) توسط کسی خلق شدن یک نظریه علمی نیست بنابراین نباید اینجا ازش صحبت شه.شما وقتی یه وسیله ای رو میسازی یعنی اون خلق کردی ... پیدایش مولکول های آلی هم خودش یه خلق ...پیدایش حیات هم یه خلقه ...
این مسئله تو انجمن فلسفه بحثش شده ولی اینجا دوتا نکته رو من میگم:فرض کن مولکول آلی رو خدا نساخته ... اتم ها از کجا اومدن ؟ آلفا و بتا از کجا شروع شدن ؟ اننژی از کجا اومده ؟ چجوری ؟
اینو تو نقل قول ها دیدم از تعجب کفم برید!!گشتم اصل متنو کی نوشته میشه نقل قول کنین باز تا کل حرفشو نخوندم جواب ندم!!!ولی این عین این آخونداس!بدونين كه احتمال تصادفي بودن اونقدر كمه كه شرمنده فكر كنم با خوندن كتاباي امسال داوكينز خودتونو به گمراهي محض در چگونگي پيدايش بردين
به نقل از المیـ_ــ_ـرا :اینو تو نقل قول ها دیدم از تعجب کفم برید!!گشتم اصل متنو کی نوشته میشه نقل قول کنین باز تا کل حرفشو نخوندم جواب ندم!!!ولی این عین این آخونداس!
آخه ميخوام ببينم دليلي چيزي واسه اين حرف؟!!!!مگه آخوندي برادر/خواهر من ؟ داوكينز خيليم علمي نوشته گمراهي كجا بود؟به نقل از Captain. Pisko :حرف که واضحه چی می گه !
جوابتو بگو لینک این پستو پیدا کردم می ذارم
به نقل از sogol_s :من میگم با فرض درست بودن نظریه تکامل خب ما میتونیم بازم بگیم که تکامل روش خدا برای خلق بشره!!!!! اما ما در قران داریم که همه را از یک مرد و زن افریدیم و تکامل نقضه عزیزان خلاص
به نقل از stewie_griffin :هیچ جای قرآن نمیگه آدم و حوا اولین آدم های روی زمین بودن. میگه برگزیده.
به نقل از sogol_s :و خلقناکم من من ذکر او انثی.... برادر من گفتم از یک زن و مرد نگفتم ادم و حوا
به نقل از stewie_griffin :یه سوال این زن ومرد از یه سری سلول درست شدن خوب این سلول ها از کجا اومدن یا نکنه به نظریه ی خلق الساعه اعتقاد داری فک می کنی سقف آسمون یهو باز شده آدم ها افتادن پایین.
راستی چرا این اشکالا رو به خلقت حیوونا نمی گیرید؟؟؟
به نقل از sogol_s :من میگم با فرض درست بودن نظریه تکامل خب ما میتونیم بازم بگیم که تکامل روش خدا برای خلق بشره!!!!! اما ما در قران داریم که همه را از یک مرد و زن افریدیم و تکامل نقضه عزیزان خلاص
ببخشید اگر ممکنه یه نگاه به اسم انجمن و تاپیک بندازید: مباحث زیستی-> اشکالات وارد بر نظریه تکاملبه نقل از sogol_s :این سلولها هم اومده چطور اومدنا ..... و نفخت فیه من روحی.... خدا به گل ادم می دمه و اون زنده میشه! بعدم مگه خلقالساعه خدا نمیتونه؟ کن فیکون....
به نقل از sjazayeri :
استدلال منطقی اینطور پیش نمیره که شما بگی چون توی کتابی که ۱۴۰۰ سال پیش نوشته شده مطالبی در اختلاف با نظریه تکامل هست پس نظریه تکامل غلطه, بلکه دقیقا برعکس عمل میشه:
ما طبق شواهدی که داریم میدونیم نظریه تکامل درسته. حالا اگر کسی چیزی در تناقض با این بگه حرف اون مشکل داره!
به نقل از sogol_s :این سلولها هم اومده چطور اومدنا ..... و نفخت فیه من روحی.... خدا به گل ادم می دمه و اون زنده میشه! بعدم مگه خلقالساعه خدا نمیتونه؟ کن فیکون....
به نقل از stewie_griffin :روح روحه. سلول جسم. چرا 99% عناصر بدن از کربن و اکسیژن و هیدروژنه ولی توی پوسته زمین سهم این عناصر 1%. اگه به قول این جسم اولیه از خاکه. آدم باید اسکلت سیلیسی می داشت.
به نقل از sogol_s :شواهد؟ شواهدتون معمولا نقض میشه طی سالهای بعد!! به علمی که هر چند سال یه بار میفهمن که یه طور دیگه باید عمل میکرد اعطماد میکنین؟
اصن بمنچه شما .... X-( اعصابم خورده! آقا جان ایات اول سوره ی مبارکه ی بقره میگه : والذین یومنون بالغیب.... شما وقتی به غیب ایمان نداری دیگه این معنویات(بقول عماد ) معنی نداره!
نظریه تکامل چرت و غلطه چون خلاف قرانه و قرانم کاملا درسته! خخخخخلللللااااااصصصصصصص [-(
۱-ببینید اون شواهدی که واسه تکامل هست رو میشه به اون شواهدی که برای نظریه خورشید مرکزی هست تشبیه کرد. یعنی بین دانشمندان توی رشته های مربوطه, نظریه تکامل از نظر اعتبار با نظریه خورشید مرکزی برابری میکنه.به نقل از sogol_s :شواهد؟ شواهدتون معمولا نقض میشه طی سالهای بعد!! به علمی که هر چند سال یه بار میفهمن که یه طور دیگه باید عمل میکرد اعطماد میکنین؟
اصن بمنچه شما .... X-( اعصابم خورده! آقا جان ایات اول سوره ی مبارکه ی بقره میگه : والذین یومنون بالغیب.... شما وقتی به غیب ایمان نداری دیگه این معنویات(بقول عماد ) معنی نداره!
نظریه تکامل چرت و غلطه چون خلاف قرانه و قرانم کاملا درسته! خخخخخلللللااااااصصصصصصص [-(
به نقل از stewie_griffin :یه صنعتی وجود داره به اسم مجاز امیدوارم بدونی چیه. حالا یه مثال می زنم میگه جام را سر کشید در حالی که منظور ایستک توی جامه.
یه صنعت دیگه داریم تشبیه یکی دیگه داریم استعاره و ...
دلیل نمیشه دقیقاَ همون چیزی که تو قرآن نوشته شده همون معنی رو بده.