به نقل از Arsham N.K :واقعا متاسفم که استعدادهای درخشان مملکت اینجوری تو قرون وسطی گیر کردن!!
به نقل از Arsham N.K :اصولا آدمهایی مثل شما هستند که نمیذارن جهان درست پیشرفت کنه!
به نقل از منجم! :نمیشه بحث کرد....تا یه چیزی میگی زود ربطش میدن به کمی اطلاع آدم! خب چی توقع داری، ما که نمیتونیم 500تا کتاب علمی رو اینجا برات بنویسیم!!!
راجع به اون کسی که گفته بود نظریات بد زیاد نمیمونن:جالبه،پس نظریات ارسطو درباره ی زمین درسته!چون دوهزار سال مونده.... کمبود اطلاعات!!!!!!!! گفتیم نظریه علمی که شواهد تجربی پشتیبانشن نه فلسفه یونان باستان که بر اساس فکر کردن تنها بوده!!!
به هر حال،من خیلی سختمه که فکر کنم چیزی به نام احتمال!! این ها رو به وجود اورده. خب پس ذهنتو باز کن تا اینقدر سختت نباشه!!
آره،من تو قرون وسطی گیر کردم!ولی بهتر از بعضی امثال بعضی!هام که تو عصر تمدن! حل شدن!! مثل بچه ها دعوا نکن و تیکه ننداز!!
خیلی ممنون!شما به پیشرفتتون برسید ،ما هم تون نظرات قرون وسطاییمون می مونیم!بمونید از این بحث های خنده دار هم راه نندازید
چرا علم و دین از هم جدایند ؟؟ دین خودش یه شاخه از علومه ...به نقل از Helius :4-علم و دين از هم كاملا جدايند
و در آخر 8 :حرفاي برادر سمپاديتونو كه يه ذره تكامل خونده ويه ذره المپيادي محسوب ميشه شايد سال ديگه هم از سمپاد رخت بربنده رو گوش كنين
و بدونين كه نص صريح قرآنه كه تكامل رو به اطلاع رسونده و بدونين كه داروين كشيش بوده و بدونين كه نظريه تكامل مثل نظريه سلولي محكمه و بدونين كه بزرگترين دانشمندان دنيا هم تا به حال هيچ مقاله اي كه بخواد به اصل نظريه تكامل بتوپه رو نتونستن بگن و هميچنين هميشه اول مطالعه بعد بي طرفانه فكر و بعد تصميم
راستي اونايي كه ميخواين از تكامل دفاع كنين چش و چالشو درنيارين
چند تا چیز میگم :نکته یی که من پی بردم
در صورتی که بخوایم درست راجع به تکامل بحث کنیم باید قضیهی خلقت رو به کل بیخیال شیم!
وقتی داریم نظزه های پیدایش (مثلا)مولگول ها آلی و پروتئین و ...رو بررسی میکنیم،
بایدخلقت توی ذهنمون یه چیز مردود باشه و اصلا بهش فکر نکنیم!
مثلا قضیه های جبر ماده و...چیزایی باشه که فکر بیشتر به سمتش میره
چون در غیر این صورت اصلا نمیشه !میفهمین چی میگیم؟
اینو از خودمم نمی گم دیدگاهیه که به وضوح توی همهی مثن های آغاز حیات دیده میشه
این حرفا یعنی چه یکم توضیح دهید... یعنی چی دین یک شاخه از علم است....به نقل از hidden :چرا علم و دین از هم جدایند ؟؟ دین خودش یه شاخه از علومه ...
مقاله ی علمی در مورد رد تکامل هم بوده ...البته من نخوندمو نمیدونم ولی قرار بود سوژه ی همایش امسالمون باشه ... ولی حدس میزدم قانع کننده نباشه
چند تا چیز میگم :
یکی:
چرا فکر میکنی خلقت یعنی یه چیزی ک ما نمیدونیم !! ؟؟ ... شما وقتی یه وسیله ای رو میسازی یعنی اون خلق کردی ... پیدایش مولکول های آلی هم خودش یه خلق ...پیدایش حیات هم یه خلقه ...
دوتا : اینا جبر گونه نیست ...این تقدیر که کربن 4 تا ظرفیت داره ... این ویژگی کربن خودش پاییه ی زندگی
سه تا : حتی اگه بخوای اونارو جبری بگیری این یه نگاه مادیه . خلقت روح رو چجور میخوای توجیه کنی .. ( البته اگه اعتقاد بهش نداری نیازی ب توجیه نیست)
چارتا : این عوامل با هم رابطه ی طولی دارند ... نیاز نیست خدا مستقیما یه جونورو بسازه ... میتونه از واسطه ها برای هر چیزی استفاده کنه ...( روشش همینه)
پنشتا : فرض کن مولکول آلی رو خدا نساخته ... اتم ها از کجا اومدن ؟ آلفا و بتا از کجا شروع شدن ؟ اننژی از کجا اومده ؟ چجوری ؟؟ از صفر ؟؟ ...(سوال آخرو جدی نگیر)
فکر کنم به هزار و یک دلیل تکامل و اینچیزا خلقت و اینحرفا رو مردود نمیکنه ... (البته ساختار اعتقادی هر کس متفاوته ...مکنه برای خیلی ها تضاد باشه این حرفا)
فعلا اینارو داشته باشید
به نقل از منجم! :نمیشه بحث کرد....تا یه چیزی میگی زود ربطش میدن به کمی اطلاع آدم!
راجع به اون کسی که گفته بود نظریات بد زیاد نمیمونن:جالبه،پس نظریات ارسطو درباره ی زمین درسته!چون دوهزار سال مونده....
به هر حال،من خیلی سختمه که فکر کنم چیزی به نام احتمال!! این ها رو به وجود اورده.
نه دیگه ....یه کتابتو به همه تحمیل نکنبه نقل از Captain. Pisko :برادر من الان عصر عصر عدم قطعیت و احتماله
علوم نوین کارشون بر اساس همینه
:-\
ببین اون کتابو ول کنبه نقل از المیـ_ــ_ـرا :نه دیگه ....یه کتابتو به همه تحمیل نکن
قطعیت لازمه
مساله اینه که بفهمیش