• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اشکالات وارد بر نظریه تکامل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع monajem
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اشکالات وارد بر نظریه تکامل

بعله تکامل مبحث بسیار شیرینیه >:D<
تا اینجا من کل کل خاصی ندیدم بوده؟
واسه انجمن تکامل هم پیشنهاد دادم قبلا مخالفت شد

این تاپیک رو مهم میکنیم و راجع به تکامل روش بحث میشه!!!!
فقط 2 تا چیز:
1.علمی بحث کنین نه دینی و فلسفی
2. کل کل نکنین :)
مرسی ;)
*من چی گفتم که منفی میدین؟

بعله
اما یه سوال:
این نظریه ی تکاملی که شما قبول دارید میگه بدون دخالت هیچ عامل ماورایی ای حیوونا به وجود اومدن؟یا نه؟؟یا چیزی نمیگه در این رابطه؟
فعلا همین!

کلا عوامل ماورایی تو علوم تجربی جایی نداره و زیر دسته ی متافیزیکه !!!! نظریه تکامل هیچ بحثی در مورد قضیه نکرده یا اینکه من ندیدم !!!

به نقل از منجم! :
بعله
اما یه سوال:
این نظریه ی تکاملی که شما قبول دارید میگه بدون دخالت هیچ عامل ماورایی ای حیوونا به وجود اومدن؟یا نه؟؟یا چیزی نمیگه در این رابطه؟
فعلا همین!
شما اول بگو منظور از عامل ماورایی چیه ؟؟
واژه ی مبهمیه ... ب نظر من ماورا چیزیه ک علم الان بهش نرسیده شاید فردا شاید دیرتر شاید اصلا انسان بهش نرسه یا نتونه ولی اگر ب دلیل اون عامل ماورایی برسیم میبینیم چیز بدیهی بوده ...
زیست شناسی ی بخش از علومه ... همه ی علوم ب هم متصل اند در اصل ... ولی بخش زیست شناسی در مورد جسم زنده بحث میکنه ...
حتی تو بحث مادی آفرینش انسان هم خدا رو میشه حس کرد ... بی نهایت فاکتور وجود داره ک ما نمیدونیم چرا در جهت آفرینش انسان قرار گرفتند فکر کردن توی همین بحث ی نیروی فوق العاده و نظم عالی رو میتونه بهمون نشون بده
میشه گفت در ظاهر قضیه چیزی در این مورد نمیگه یا اینکه من ندیدم ;D ولی این دلیل بر غلط بودن نمیشه
1.علمی بحث کنین نه دینی و فلسفی
یا حرف شما پارادوکس داره یا عبارت معروف " علوم دینی "

منظورم این بود که با توجه به دلایل علمی استدلال یا نقض کنین چیزیو! نیاین بگین چون خدا خواسته اینجوری. منظورم کس خاصی هم نیست! خیلی دیدم تو بحث تکامل اینو میگن!

به نقل از منجم! :
نظریه تکامل اشکالات بسیاری دارد،این یک"نظریه" نیست!ا

این فرضیه به وجود آمدن انسان را توضیح نمیدهد(و اصل صحبت من هم روی همین انسان هاست)

این فرضیه نمی گوید چرا انسان"عقل"دارد
این فرضیه نمیگوید چرا انسان غریزه دارد(آیا انسان با داشتن غریزه بهتر می شود؟)یا
این فرضیه دلیل این که چرا میمون تبدیل به انسان شد؟رانمی دهد.چرا مثلا گاو نشد؟
این فرضیه نمی گوید حلقه های وسط تبدیل میمون به انسان کدامند.چرا یک طرف میمون است و یک طرف انسان؟
بسیاری از فسیل های پیشرفته قدیمی به دست آمده که آن ها این فسیل ها را پنهان می کنند
انسان اگر عقل خالص بود بهتر نبود؟
چرا یک طرف باید موجودی شود که کل دنیا را گرفته است و مغرور است درحالی که آن طرف میمون بی شعور قرار دارد؟
چرا چیزی بین این دو نیست؟
اصلا آن سلول اولیه چگونه به وجود آمده است؟
جهش.....جهش...جهش..پس چرا جهش هایی رخ داده که انسان را ضعیف تر کرده ولی انسان هنوز هست؟
چرا انسان عاطفه دارد؟
مگر آن تک سلولی اولیه عاطفه داشته است؟
چرا این صفات توی انسان به وجود آمده اند،در حالی که نه قدرت رقابت او را بیشتر می کردند و نه توانایی انسان را؟
و......
بسیاری اشکالات دیگر.......ا
(سندی دیگر:فردی در مصاحبه ای اعلام می کرد،فردی که خودش جزء یکی از انجمن های پرستش ارواح بود،می گفت وقتی به مقام های بالا رفتیم با یکی از اجنه بزرگ فردی ملاقات کرد،او می گفت که نظریه داروین را خودشیطان به داروین یاد داده است!الله اعلم(
"شما جزء یک نظم نوین جهانی هستید،با شمایی هستم که مخالفت می کنید!مطمئن باشید!ا

با هــا تون مــوافقم امــا بخــشي كه قــرمزش كردم ســوال بر انگيــزه ! چرا همه اجــداد انسان ها رو غير انسان ها مي دونن و همه نظريــات پيدايش انسان رو به غير انسان ها ربط مي دن ؟!

به نقل از Q U E E N :
با هــا تون مــوافقم امــا بخــشي كه قــرمزش كردم ســوال بر انگيــزه ! چرا همه اجــداد انسان ها رو غير انسان ها مي دونن و همه نظريــات پيدايش انسان رو به غير انسان ها ربط مي دن ؟!

سوالی میپرسیا . اینکه بدیهیه.. خوب انسان ک از هیچی بوجود نیومده ... باید یه موجودی قبلش باشه : موجود قبلی یا باید انسان باشه (1) یا باید غیر انسان (2)...

فرض 1 : اگه انسان باشه ...باز اون انسان یه جد میخواد ک یا انسانه یا نیست ... اگه بخوای با فرض انسان بودن پیش بری تا ابد انسان میشه... ک ی چیز محالیه

فرض 2 : خوب بالاخره ی در یه جاهایی گونه زایی شده و جدا شدن انسان از گونه ی قبلی اتفاق افتاده ...

البته انسان ها از میمون های امروزی بوجود نیومدند هااا .... با میمون های امروزی نزدیک ترین نیای مشترک رو داریم ...
این لفظ میمون هم بین عوام خیلی پخش شده ک اکثرا میخوان با این ایراد بگیرن میگن آخه میمون چجوری یهو شده آدم و این حرفا ...

به نقل از hidden :
سوالی میپرسیا . اینکه بدیهیه.. خوب انسان ک از هیچی بوجود نیومده ... باید یه موجودی قبلش باشه : موجود قبلی یا باید انسان باشه (1) یا باید غیر انسان (2)...

فرض 1 : اگه انسان باشه ...باز اون انسان یه جد میخواد ک یا انسانه یا نیست ... اگه بخوای با فرض انسان بودن پیش بری تا ابد انسان میشه... ک ی چیز محالیه

فرض 2 : خوب بالاخره ی در یه جاهایی گونه زایی شده و جدا شدن انسان از گونه ی قبلی اتفاق افتاده ...

البته انسان ها از میمون های امروزی بوجود نیومدند هااا .... با میمون های امروزی نزدیک ترین نیای مشترک رو داریم ...
این لفظ میمون هم بین عوام خیلی پخش شده ک اکثرا میخوان با این ایراد بگیرن میگن آخه میمون چجوری یهو شده آدم و این حرفا ...

يعنــي به نظــر شما بايــد قبول كنيم كه انســـان از اجــداد غير انسان بوجود اومده ؟ در صــورتي كه داريم انســان از همون ابتدا آدم و داراي عقــل بوده !
با ديد زيستي به اين مســئله نگــاه كنيم يا ...؟

به نقل از Q U E E N :
يعنــي به نظــر شما بايــد قبول كنيم كه انســـان از اجــداد غير انسان بوجود اومده ؟ در صــورتي كه داريم انســان از همون ابتدا آدم و داراي عقــل بوده !
با ديد زيستي به اين مســئله نگــاه كنيم يا ...؟
با هر دیدی بخوای نگاه کنی همینه

بالاخره انسان از ی چیزی بوجود اومده دیگه ... میگیم حضرت آدم اولین انسان باشه ... تو قران میگه از خاک بوجود اومده دیگه . خاک هم یعنی غیر انسان ... تموم

Back
بالا