• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اشکالات وارد بر نظریه تکامل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع monajem
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اشکالات وارد بر نظریه تکامل

~X( ~X(
واسه چی دعوا میکنید؟

به نقل از hidden :
چرا علم و دین از هم جدایند ؟؟ دین خودش یه شاخه از علومه ...
مقاله ی علمی در مورد رد تکامل هم بوده ...البته من نخوندمو نمیدونم ولی قرار بود سوژه ی همایش امسالمون باشه ... ولی حدس میزدم قانع کننده نباشه
چند تا چیز میگم :
یکی:
چرا فکر میکنی خلقت یعنی یه چیزی ک ما نمیدونیم !! ؟؟ ... شما وقتی یه وسیله ای رو میسازی یعنی اون خلق کردی ... پیدایش مولکول های آلی هم خودش یه خلق ...پیدایش حیات هم یه خلقه ...
دوتا : اینا جبر گونه نیست ...این تقدیر که کربن 4 تا ظرفیت داره ... این ویژگی کربن خودش پاییه ی زندگی

سه تا : حتی اگه بخوای اونارو جبری بگیری این یه نگاه مادیه . خلقت روح رو چجور میخوای توجیه کنی .. ( البته اگه اعتقاد بهش نداری نیازی ب توجیه نیست)
چارتا : این عوامل با هم رابطه ی طولی دارند ... نیاز نیست خدا مستقیما یه جونورو بسازه ... میتونه از واسطه ها برای هر چیزی استفاده کنه ...( روشش همینه)
پنشتا : فرض کن مولکول آلی رو خدا نساخته ... اتم ها از کجا اومدن ؟ آلفا و بتا از کجا شروع شدن ؟ اننژی از کجا اومده ؟ چجوری ؟؟ از صفر ؟؟ ...(سوال آخرو جدی نگیر)

فکر کنم به هزار و یک دلیل تکامل و اینچیزا خلقت و اینحرفا رو مردود نمیکنه ... (البته ساختار اعتقادی هر کس متفاوته ...مکنه برای خیلی ها تضاد باشه این حرفا)
فعلا اینارو داشته باشید
این حرفا یعنی چه یکم توضیح دهید... یعنی چی دین یک شاخه از علم است....

نمیشه گفت دین شاخه ای از علمه، یا حداقل شاخه ای از علوم تجربی نیست.

در مورد اين كه چرا دين و علم از هم جدايند جاي بحثي طولانيست .من ميخواستم شماره ي خودمو بذارم زنگ بزنين جواب بدم ولي حالا مديره ي محترمه نگذاشتند
ولي در مورد اين كه گفتي مقاله هست :من اشتراك مجله nature رو دارم و همين طور تو سايتاي معتبر عضوم:
اينو بدونين كه تا به حال هيج مقاله اي حتي براي رد تكامل به قسمت داوري هم نفرستاده شده(تو جاهاي معتبر)
نظريه تكامل قدرتي اندازه نظريه سلولي داره با بيش از 30 شاهد.
و بعدشم اصلا تكامل به خداربطي نداره چرا ميخوايم اين قدر لج باز باشيم.
حالا اگه خواستين خودتون در خواست بدين من شمارمو بدم به صورت خصوصي بهتون سوالاتونو بپرسين

• لایک
امتیازات: *M.M*

پرسش درست اینه که چرا میخوایم اینقدر لجباز باشیم و تکامل و این ورژن خدا رو که گونه ها رو تک تک خلق کرده با هم بسازونیم؟؟

به نقل از منجم! :
نمیشه بحث کرد....تا یه چیزی میگی زود ربطش میدن به کمی اطلاع آدم!
راجع به اون کسی که گفته بود نظریات بد زیاد نمیمونن:جالبه،پس نظریات ارسطو درباره ی زمین درسته!چون دوهزار سال مونده....

به هر حال،من خیلی سختمه که فکر کنم چیزی به نام احتمال!! این ها رو به وجود اورده.

برادر من الان عصر عصر عدم قطعیت و احتماله
علوم نوین کارشون بر اساس همینه
:-\

به نقل از Captain. Pisko :
برادر من الان عصر عصر عدم قطعیت و احتماله
علوم نوین کارشون بر اساس همینه
:-\
نه دیگه ....یه کتابتو به همه تحمیل نکن
قطعیت لازمه
مساله اینه که بفهمیش

به نقل از المیـ_ــ_ـرا :
نه دیگه ....یه کتابتو به همه تحمیل نکن
قطعیت لازمه
مساله اینه که بفهمیش
ببین اون کتابو ول کن
هرچند خیلی باهاش حال کردم
ولی خودتم اگر ناه کنی از اون 10 تا کتابی که دستته نصفشون همش می گن احتمالا اینجوریه
اونجوریه
هیچ قطعیتی جز در علوم محض وجود نداره
مثلا همه میدونن مربع 4 تا ضلع داره و نمیاد نقضش کنن
ولی چیزای دیگرو با قطعیت نگاه نکن
اونوقت دانشمند متعصبی میشی

فرضيه احتمالي بودن فرضيه ي ضعيفيه و الان بيشتر به جبر ماده توجه ميشه(لطفا اطلاعات صحيح رو انتقال بديد با تشكر :مديريت پخش ;D )

در مورد عدم قطعیت بحث زایادی است ولی نکته مهم اینه که جاش اینجا نیست . جاش تو فلسفس

Back
بالا