milad.a
milad.a
- نام مرکز سمپاد
- علامه طباطبایی
- شهر
- بناب
- سال فارغ التحصیلی
- 96
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
- رشته دانشگاه
- مهندسی پلیمر
پاسخ : خود پسر پنداری!
بینید خانم محترم این نوع نقرش اشتباهه و این که بیاید تو روز روشن به نصف یه ملت توهین کنید کار درستی نیست
دلیل این تقلید در رفتار و یا پوشش در هر دختر یا پسری از جنس مخالف به خاطر هیچ کدوم از عواملی که گفتید نیست یا به خاطر اینه که اون شخص در اطرافش بیشتر جنس مخالف دیده نه هم جنس شو و یا به خاطر جذابیتی که جنس مخالف داره سعی در تقلید دارن
این چیزایی هم که بالا گفتید به نظر درست نمی یاد هیچ دختری با تقلید از پسر سربازی نمیره یا خاستگاری و هیچ پسری با تقلید از دختر روسری نمی پوشه یا حامله نمیشه واکثر این تقلید ها به خاطر اطرافیان و یا جذبه فرد خاصیه
به نقل از Mehr@neh :من خدا رو شكر ميكنم كه پسر نشدم.بله پسرا از خيلي جهات آزادن مثلا نيازي نيست تو وسط تابستون كه دخترا از شدت گرما قشنگ بخار ميشن روسري بزنن برن بيرون! ولي.............................................................................................
پسرا بايد برن خواستگاري
پسرا بايد هميشه مراقب خونواده باشن
پسرا بايد برن سربازي(ولي باحاله)
پسرا بايد كار كنن (اينم باحاله)
پسرا نبايد گريه كنن
پسرا بايد خودشون از خودشون مراقبت كنن يعني معمولا پشتيباني ندارن و اگه يهو پرت شن سرزمين هيچكي نميگه آقا كمك ميخواي يا واي يه پسر افتاده سر زمين بريم كمكش!مسخرس!
اي دختران!به دختر بودن خودتون افتخار كنيد كه پسر بودن خيلي دنگ و فنگ داره يهو خنگ نشين رفتار هاي پسرونه انجام بديد...من نمي خوام به دنياي پسرا توهين كنم چون چيزي ازش نميدونم ولييييييي ميدونم كه واقعا از اينكه پسر نشدم خوشحال هستم!
بینید خانم محترم این نوع نقرش اشتباهه و این که بیاید تو روز روشن به نصف یه ملت توهین کنید کار درستی نیست
دلیل این تقلید در رفتار و یا پوشش در هر دختر یا پسری از جنس مخالف به خاطر هیچ کدوم از عواملی که گفتید نیست یا به خاطر اینه که اون شخص در اطرافش بیشتر جنس مخالف دیده نه هم جنس شو و یا به خاطر جذابیتی که جنس مخالف داره سعی در تقلید دارن
این چیزایی هم که بالا گفتید به نظر درست نمی یاد هیچ دختری با تقلید از پسر سربازی نمیره یا خاستگاری و هیچ پسری با تقلید از دختر روسری نمی پوشه یا حامله نمیشه واکثر این تقلید ها به خاطر اطرافیان و یا جذبه فرد خاصیه