- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شهر ستاره ها
- سال فارغ التحصیلی
- 2020
من شاید علایق پسرونه داشته باشم عاشق گیم و فوتبال و اینا.... باشم اما هیچ وقت به خودم تلقین نکردم من یه پسرم چون احساسات دخترونه هم دارم
آیا پیراهن جنسیت دارد؟من از پوشیدن بعضی پیرهن های پسرانه واقعاً خوشم میاد...(البته واسه بیرون نه!)
ولی هیچ وقت به خودم تلقین نکردم پسرم یا احساسات پسرونه دارم
این باز برمیگرده به اینکه آیا لباس ها جنسیت دارن یا نه... یا اینکه درسته بگیم این پیراهن زنونه است یا مردونه؟...آیا پیراهن جنسیت دارد؟
رفتار پسرونه: لحن حرف زدنی که پسرا دارن(نمیدونم چطور توضیح بدم).رفتارشون با دخترای دیگه،طرز لباس پوشیدنشون و...
"دخترا همش منتظرن یه پسر بیاد دنبالشون" "همش دنبال ظاهرشونن " و ...
خب ببین این قاعدتا منطقی نیست که یه پسر مثه دخترا لباس بپوشه....یا رفتار کنه.....
همین طور یه دختر...البت تو دخترا در صورتی که خفیف باشه سخت میشه فهمیدش و خودشونم تمایلی به برطرف کردنش ندارن....
3_ مدل لباس های خوشگل پسرا و تیپ اسپرتشون( دلیل خود منه که چرا خودمو شبیه پسرا میکنم)
مثلا از اونموقع شلوار شیش جیب با طرح نظامی میپوشیدم، کلاه کج میذاشتم و تیشرت پاره تنم میکردم، تا کلاس چهارم که دیگه از زورنگاهای مردم مجبور شدم لباسامو عوض کنم همونطوری بودم، تا اینکه از کلاس پنجم شال به سر و مانتو به تن شدیم
دسته خودم هم نبود اخه ازبچگی تمام هم بازی هام پسر بودن...پسردایی و پسر عمو و پسرهای همسایهه باعث شدن من وارده دنیایهپسرا بشم
مثل اونا لباس بپوشم موهامو مثل اونا کوتاه کنم وکسی هم از پشت سرم نمیفهمید من دخترم
علاقه ای به پسرونه لباس پوشیدن ندارم
دارد؟!آیا پیراهن جنسیت دارد؟