• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خود پسر پنداری!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Dizzy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من شاید علایق پسرونه داشته باشم عاشق گیم و فوتبال و اینا.... باشم اما هیچ وقت به خودم تلقین نکردم من یه پسرم چون احساسات دخترونه هم دارم

Up?
(یکی از کاربرای تاپیک تولدش بود اینجارو پیدا کردم)

من از پوشیدن بعضی پیرهن های پسرانه واقعاً خوشم میاد...(البته واسه بیرون نه!)
ولی هیچ وقت به خودم تلقین نکردم پسرم یا احساسات پسرونه دارم

من از پوشیدن بعضی پیرهن های پسرانه واقعاً خوشم میاد...(البته واسه بیرون نه!)
ولی هیچ وقت به خودم تلقین نکردم پسرم یا احساسات پسرونه دارم
آیا پیراهن جنسیت دارد؟

آیا پیراهن جنسیت دارد؟
این باز برمیگرده به اینکه آیا لباس ها جنسیت دارن یا نه... یا اینکه درسته بگیم این پیراهن زنونه است یا مردونه؟...
ولی منظور من از این حرفم این بود که حتی اگه لباسها جنسیت داشته باشن ملاک رفتار پسرونه و دخترونه به ظاهر و پوشش نیست
اگه پیامهای اول صفحه رو دیده باشی خیلی از کاربرها مستقیماً رفتار پسرونه رو فقط به طرز لباس پوشیدن ربط دادن که مخاطب اون پیام من خطاب به این کاربرها بود
رفتار پسرونه: لحن حرف زدنی که پسرا دارن(نمیدونم چطور توضیح بدم).رفتارشون با دخترای دیگه،طرز لباس پوشیدنشون و...
"دخترا همش منتظرن یه پسر بیاد دنبالشون" "همش دنبال ظاهرشونن " و ...
خب ببین این قاعدتا منطقی نیست که یه پسر مثه دخترا لباس بپوشه....یا رفتار کنه.....
همین طور یه دختر...البت تو دخترا در صورتی که خفیف باشه سخت میشه فهمیدش و خودشونم تمایلی به برطرف کردنش ندارن....
3_ مدل لباس های خوشگل پسرا و تیپ اسپرتشون( دلیل خود منه که چرا خودمو شبیه پسرا میکنم)
مثلا از اونموقع شلوار شیش جیب با طرح نظامی میپوشیدم، کلاه کج میذاشتم و تیشرت پاره تنم میکردم، تا کلاس چهارم که دیگه از زورنگاهای مردم مجبور شدم لباسامو عوض کنم همونطوری بودم، تا اینکه از کلاس پنجم شال به سر و مانتو به تن شدیم
دسته خودم هم نبود اخه ازبچگی تمام هم بازی هام پسر بودن...پسردایی و پسر عمو و پسرهای همسایهه باعث شدن من وارده دنیایهپسرا بشم
مثل اونا لباس بپوشم موهامو مثل اونا کوتاه کنم وکسی هم از پشت سرم نمیفهمید من دخترم
علاقه ای به پسرونه لباس پوشیدن ندارم

بنظر من یه بخش عظیمی از رفتار ها کلا جنسیت ندارن اون بخش کوچیکی هم که میمونه معمولا میشه انتخاب کرد که اونطور رفتار نکرد و ما میایم و کلی از رفتار هایی که جنسیتی نیستن رو جنسیتی میکنیم!! مثلا فحش دادن! ادم های بسیار زیادی رو دیدم که میگن فحش دادن مال پسراست(🤯🤯) یا گریه کردن،
"مرد که گریه نمیکنه" یعنی چی اقا؟ همین جملات باعث شده احساسات جنس مذکر سرکوب و نادیده گرفته بشه.درمورد کلماتی مثل "پیکمی" هم که چیزی نگم قشنگ تره.
یکی از دلایل دیگه ای که باعث این میشه که کسی بخواد پسر باشه قانون جنسیت زده ی ماست.ازادی هایی که یک پسر داره به مراتب بیشتر از ازادی هایی هست که یک دختر داره.یا مثلا با سربازی نرفتن زن ها فقط رشدشون تو حوزه نظامی رو محدود کردیم.
در مورد مدل مو هم که فکر میکنم کمتر کسی باشه که الان مدل مو رو جنسیتی کنه.
نوع لباس پوشیدنم واقعا هرکسی به خودش مربوطه که چجوری لباس بپوشه جدی.
ادم ها واقعا در بیشتر مواقع لیبل های خیلیی اشتباه میزنن روی ملت مثلا اون پسره ناراحت شد پس اون دختره! یا مثلا اون دختره اشپزی بلند نیست پس پسره (این جمله رو یکی که هم سن و سال خودمه بهم گفت!).
طرد شدن از جمع هم جنس های خود هم خیلی شایعه.این اتفاق از مهد کودک تا همین الان برا من درحال تکراره.نمیتونم خودمو عوض کنم که از بچگی من اینطور بزرگ شدم بیشتر اوقات پیش پدرم بودم و از سر و کول هم بالا میرفتیم و میریم :) و خب اولین بار که با جمله "تو پسری" مواجه شدم تو مهد کودک بود و صرفا بخاطر اینکه با پسرا دوست میشدم و بازی میکردم :< حالا بماند که بزرگتر شدم و متوجه وجود چیزهای دیگه هم شدم که بماند.
اره خلاصه خیلی چیز ها جنسیتی نیستن و متاسفانه ما داریم جنسیتیشون میکنیم و به ملت لیبل "تو دختری"و "تو پسری" می چسبونیم.🤝🤝

دروغ چرا من گاهی اوقات دلم میخواد پسر باشم ولی همیشه سعی کردم دخترونه بودنم رو نگه دارم...احتمالا غلطه ولی تو ذهن من دختر بودن سختی های بیشتری داره چه از لحاظ فیزیکی و چه از لحاظ اجتماعی توی جامعه(طبیعتا پسر بودن هم سختی داره ولی حداقل تو ذهن من دختر بودن سخت تره) و این گاهی باعث میشه که نخوام دختر باشم ولی چه میشه کرد مجبورم بسازم و باهاش کنار بیام

مرغ همسایه غازه.
نیاین که این ور هم خبری نیست.
شکاف جنسیتی توی جامعه زیاده. ربط دادن چیز هایی که به جنسیت ربط ندارن به جنسیت.
کسی رو دیدید داره این شکاف رو بیشتر میکنه، با تیر بزنین. چون دعوا بین جنسیت ها به نفع هیچ کس نیست

من به شخصه وقتی بچه بودم دور و اطرافم بیشتر پسر بود. یعنی خب همنوه ای دختر ندارم و توی همسایه ها هم حتی دختری نبود که باهاش بازی کنم.
من خودم رو به اصطلاح خودپسرپندار نمیدونم ولی خیلی از ویژگی هاییم هم که فکر میکنم شبیه به این اصطلاحه به خاطر اینه که پسرا به چیزای دخترونه میگفتن لوس و من میخواستم برعکسش رو بهشون ثابت کنم.
البته من درکل زیاد چیزایی که برچسب دخترونه یا پسرونه بهشونه واسم فرقی نداشتن از همون بچگی.
دوما پسرا آزادی بیشتری دارن. به شخصه قبلا اگه ازم میپرسیدی اگه دوباره به دنیا بیای جنسیتتو عوض میکنی یا نه میگفتم اره.
سوما از این که میگن دخترا ضعیفن متنفرم. مثلا چرا به دخترا میگن گریه کن عیب نداره ولی به پسرا نه؟ دلیل اول میگن گریه ضعفه دلیل دوم دخترا ضعیفن پس مشکلی نداره. درحالی که هردو دلیل شعر محض ان.

حالا به نظر شما از نظر رفتاری ، دخترها و پسر ها فرق دارند؟ندارند؟/باید داشته باشند ؟ نباید ؟
در کل به نظرم نباید داشته باشن

آیا تفاوت رفتاری این دو گروه مستقیما به خاطر جو اجتماعه؟یا جو اجتماع نتیجه ی تفاوت این دو گروهه؟
به نظرم بیشتر تفاوت رفتاری به خاطر اجتماعه ولللی به هر حال تفاوت هایی هم از همون ابتدای تولد هم به هرحال وجود داره.

Back
بالا