پاسخ : خود پسر پنداری!
سلام.تقریبن تا یه جاهایی رو خوندم.
خب اول نظر خودم: من همیشه کفش اسپورت میپوشم و هیچ وخ اینو تقلید از پسرا نمیدونم.چون خودم دوس دارم.من فوتبال نگا میکنم و خیلی اوقات با داداشم سره فوتبال شرط میبندیم و اینم تقلید از پسرا نمیدونم!اینا ربطی نداره ک بگیم دخترونس یا پسرونه.اینجا بحث کلاسیک و اسپورته!!!
من از یه پسر که رفتارش دخترونس بدم میاد پس یه پسرم از دختری ک رفتارش پسرونس بدش میاد؟؟؟شاید یه دختر پیدا شه که از پسری با رفتار دخترونه خوشش بیاد اینجاست که حرف شما رد میشه!!
کی گفته رفتار پسرونه همش گردن کلفتیه و لاتی حرف زدن؟؟اون پسر بی شخصیته که همش دنبال گردن کلفت بازی درآوردنه!
اینکه بیاین اینجا بنویسین از جنس پسر بودنم خوشحالم چون این مزیت هارو داره یا برعکس،این خطای محضه!دختر و پسر مکمل همن و دلیلی نداره باهم مقایسه بشن!!
اون دسته از دخترایی هم میگن جنس پسر بهتره چون آزادن و تو ایران آزادی از دخترا گرفته شده و اینا،کتاب ستم آزادی و برابری رو بخونن!به نظرم کمک زیادی ب طرز فکرشون میکنه.چون آزادی رو اشتباه تفسیر میکنیم.منم مثه شما وضع الان کشورمو قبول ندارم،اما میتونم بگم در کشورهای اروپایی هم وضع ب اون خوبی ک میگیم نیست.اگه ما مجبوریم تو تابستون و این هوای گرم حجاب داشته باشیم( که اونم خودمون میدونیم حجاب نیست اصلن حداقل برای خیلیامون! ) این مربوط به قانون کشورمونه.همونطور که تو کشورهای اروپایی اگه آدامستو بندازی زمین جریمه میشی چون قانونشه!
اینایی ک گفتم فقط رد بعضی از حرفاتون بود.