- نام مرکز سمپاد
- Allame Helli.II
- شهر
- Tehran
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- دانشگاه
- Tehran Polytechnic
- رشته دانشگاه
- Electrical Engineering
پاسخ : خود پسر پنداری!
یکی از دلایل میتونه بزرگ شدن با جنس مخالف باشه
دلیل دیگه میتونه دیدن مزایا در جنس مخالف باشه
دلیل دیگه میتونه علاقه شدید به یک فردِ جنس مخالف باشه
دلیل دیگه میتونه محیط باشه ، مثلا پدر و مادر که اخلاقهایی در فرد به وجود بیارن که باعث این رفتار بشه
ولی به همه دلایل اگه این اتفاق بیافته اصلا بد نیست ، خوب یکی از این نوع زندگی خوشش میاد و از این نوع اخلاقها و نباید دیگران رو سرزنش کنیم ، چون که رفتار دخترونه پسرونه نداریم ، مجموعه رفتاری برای انسان موجود است که به اشتباه برخی از اونها رو به پسرها نسبت دادن و برخی رو به دخترا، مثل رنگها که پسرای بدبخت حق استفاده از صورتی رو ندارن و دخترا هم نمیتونن از آبی استفاده کنن
لایک شدیدبه نقل از مهسا.ق :خوب من یه چیزی بگم به نظرم اگه قراره حرفی ززده بشه بیایم از بیرون ببینیم ینی خوب برا هم خاطره که نمی خوایم تعریف کنیم
من این جوری بودم اون این جوری بود بررسی نشد ها!
اگه قراره کاری کنیم بیاین بررسی کنیم
درست و اصولیش!
خوب معلومه من می یام بگم من از بچگی دوس داشتم پسر باشم الان هم خودپسر بینی دارم مشکل شخصیتی و اینا هم دارم
خوب معلومه هر کی می یاد تعریف کنه می گه نه و از این جور حرفا پس نمی شه این طوری حرفید
یکی از دلایل میتونه بزرگ شدن با جنس مخالف باشه
دلیل دیگه میتونه دیدن مزایا در جنس مخالف باشه
دلیل دیگه میتونه علاقه شدید به یک فردِ جنس مخالف باشه
دلیل دیگه میتونه محیط باشه ، مثلا پدر و مادر که اخلاقهایی در فرد به وجود بیارن که باعث این رفتار بشه
ولی به همه دلایل اگه این اتفاق بیافته اصلا بد نیست ، خوب یکی از این نوع زندگی خوشش میاد و از این نوع اخلاقها و نباید دیگران رو سرزنش کنیم ، چون که رفتار دخترونه پسرونه نداریم ، مجموعه رفتاری برای انسان موجود است که به اشتباه برخی از اونها رو به پسرها نسبت دادن و برخی رو به دخترا، مثل رنگها که پسرای بدبخت حق استفاده از صورتی رو ندارن و دخترا هم نمیتونن از آبی استفاده کنن