مهارت آشپزی

  • شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع farshidGCD
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پلوتن!

1. در ابتدا کنسرو تن‌ماهی رو به روش پست بالا به مدت ۲۰ دقیقه می‌جوشونیم.

2. پیاز رو نگینی خرد کرده و تفت می‌دیم تا طلایی بشه (نمک و زردچوبه فراموش نشه).

3. سیب زمینی رو نگینی خرد کرده و سرخ می‌کنیم. (نمک و زردچوبه هم اصافه کنین).

4. پیاز طلایی شده، سیب‌زمینی‌ها و تن ماهی رو باهم مخلوط می‌کنیم و این دفعه با ادویه‌های متنوع‌تر و بسته به سلیقه، دوباره تفتشون می‌دیم. می‌تونین رب هم اضافه کنین، من دوست ندارم!
*اضافه کردن سیر هم توصیه می‌شه!
**تو این مرحله می‌تونین هویج‌های خلالی که قبلا سرخ شدن رو هم، به مخلوط اضافه کنین.
*** یه مقدار از پیازی که تفت دادین رو نگه دارین برا تزئین :))!

5. در ادامه برنج رو شسته و همراه با اب و نمک و زردچوبه و کره می‌ذاریم رو گاز.

6. وقتی برنج آبش رو کشید و آماده دم کردنه، آبکشش می‌کنیم.

7.ته قابلمه رو چرب می‌کنیم با توجه به علاقه و سلیقه یا نون لواش می‌ذاریم، یا سیب‌زمینی ورقه‌ای!

8.در انتها میایم برنج آبکش شده و مخلوطی که بالاتر با تن‌ماهی و سایر دوستان تهیه کردیم رو لا‌به‌لا می‌ریزیم تو قابلمه، با شعله کم می‌ذاریم تا دم بکشن.

9. و اماا بخش خوشمزه کار! تفت‌ دادن زرشک همراه با یه کوچولو شکر، روغن مایع و کره!

10. بعد از اینکه برنج دم کشید، پلوتون رو با پیاز‌ سرخ‌شده و زرشک تزئین می‌کنیییم!

(به گفته خودش اختراع یکی از دوستان هست :)))
 
خا.
در زبان کردی خا میشه تخم مرغ.
تنها غذایی که توانایی درست کردنش دارم البته نه به طور کامل تخم مرغ هست.
اونم یه بار درست کردم ۷۰ درصدش سوخته بود. یه زره از سوخته هاش دادم به خروسم (خان اقا) مسموم شد. بعد من همه ی سوخته ها رو خورده بودم.
 
Back
بالا