mehrdad74
کاربر فعال

- نام مرکز سمپاد
- helli 4
- شهر
- tehran
پاسخ : مهارت آشپزی
میخوام حقیقتو بگم ولی میدونم ک خیلیا باور نمیکنن!!!!واقعا راست میگم!!!!
من حتی بلد نیستم چایی درس کنم!!!!!!
ی روز ک تو خونه تنها بودم،سر ظهر زنگیدم ب مامانم ک بپرسم ناهار باید چیکار کنم؟!گف پنیر هم نداریم ک نون پنیر بخوری،برو ساندویچ بخر!!!منم ک ازرو اون دندم بلند شده بودم گفتم حال بیرون رفتن ندارم!!!!گف پس باید تخم مرغ درس کنی ولی دو ساعت داشت طرز کارشو بم میگف یعنی چقد نمک بزنمو چقد روغر بریزم!!!
خلاصه من ب گفته مامان ی ظرف گذاشتم وسط ظرفشویی تا اگه تخم مرغه موقع شکستن تو ظرف نریخت ب جایی گند نزنه!!!!دو بار امتحان کردم تا بالاخره سومین تخم مرغ ریخت توظرف)بماند ک حدود ده دقیقه شکستن هرکدوم طول میکشید(
تخم مرغو از ظرف تو ماهی تابه ریختمو زیرشو روشن کردم!!!!
دوساعت کنار گاز وایساده بودم و هی با قاشق ب تخم مرغه میزدم ولی شل بود!!!!
یهو دیدم یه ریع گذشته و هنوز شله!!!!!ترسیدمو زیرشو خاموش کردم ولی چشمتون روز بد نبینه!!!
یهو تا خاموش کردم تخم مرغه شروع کرد ب سیاه شدن!!!!!!ناهار عزیزمو سوزونده بودم!!!!!!
میخوام حقیقتو بگم ولی میدونم ک خیلیا باور نمیکنن!!!!واقعا راست میگم!!!!
من حتی بلد نیستم چایی درس کنم!!!!!!
ی روز ک تو خونه تنها بودم،سر ظهر زنگیدم ب مامانم ک بپرسم ناهار باید چیکار کنم؟!گف پنیر هم نداریم ک نون پنیر بخوری،برو ساندویچ بخر!!!منم ک ازرو اون دندم بلند شده بودم گفتم حال بیرون رفتن ندارم!!!!گف پس باید تخم مرغ درس کنی ولی دو ساعت داشت طرز کارشو بم میگف یعنی چقد نمک بزنمو چقد روغر بریزم!!!
خلاصه من ب گفته مامان ی ظرف گذاشتم وسط ظرفشویی تا اگه تخم مرغه موقع شکستن تو ظرف نریخت ب جایی گند نزنه!!!!دو بار امتحان کردم تا بالاخره سومین تخم مرغ ریخت توظرف)بماند ک حدود ده دقیقه شکستن هرکدوم طول میکشید(
تخم مرغو از ظرف تو ماهی تابه ریختمو زیرشو روشن کردم!!!!
دوساعت کنار گاز وایساده بودم و هی با قاشق ب تخم مرغه میزدم ولی شل بود!!!!
یهو دیدم یه ریع گذشته و هنوز شله!!!!!ترسیدمو زیرشو خاموش کردم ولی چشمتون روز بد نبینه!!!
یهو تا خاموش کردم تخم مرغه شروع کرد ب سیاه شدن!!!!!!ناهار عزیزمو سوزونده بودم!!!!!!

یه بار امتحان کنید فقط!
بعد پوستشو میکنین (خیلیم راحت کنده میشه!) بعد میریزینش تو مخلوط کن با یکم سیر! اگرم امکانات نبود میتونین به جای میکس کردن بکوبینش! بعدش یه پیازو سرخ کنین یکم بعد گوجرو رنده/له/میکس و کلن جوری که دیگه گرد نباشه میکنین و میریزینش تو پیازا! یکم صبر میکنین گوجه پخته شه و بعدشم بادمجونو میریزین توش و باز یکم صبر میکنین و در آخر هم تخم مرغ میشکنین توش و همش میزنین! غذای شمالی ما آمادس!
تو یه رستوران خورده بودم خوشم اومده بود امروز که تنها بودمو و فرصت مانور داشتم دستورشو از اینترنت گرفتم و درستش کردم!