ساندویچ مرغ خیلی چیز ساده ایه و طرز درست کردن های مختلف داره ولی:
۱. مرغ رو بزارید بپزه و بعد ریش ریش کنید.
۲. یه بسته قارچ رو بشورید (بین ۵ تا ۱۰ عدد) و بعد قاچ(؟) بزنید.
۳. دوتا پیاز رو رنده کنید و داخل قابلمه با کره سرخ کنید .
۴. قارچ ها و مرغ ها رو داخلش بریزید و بعد آبلیمو و رب گوجه اضافه کنید.
۵. نمک، فلفل سیاه، آویشن، زرد چوبه، روغن زیتون و کمی پودر سیر به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۶.دوتا گوجه فرنگی رنده شده آماده کنید و داخل قابلمه اضافه کنید.
۷. نصف یه فلفل دلمه رو نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید.
۷. نصف لیوان زعفران دم کشیده به همراه یه لیوان آب داغ به قابلمه اضافه کنید و بعد در قابلمه را ببندید و تا ۱۵ الی ۲۰ دقیقه(با حرارت ملایم) منتظر بمونید که سس کاملا به خورد مرغ ها بره.
۹. بعد اینکه سس به غلظت کافی رسید، یکم صبر کنید مواد سرد بشه و بعد داخل نون باگت یا لواش سرو کنید.
البته این ساندویچ یه نوع ساندویچ سرده. بره تو یخچال سرد شه و بعدا خورده شه خیلی خوشمزه تر میشه. برای کسایی که پیاز داغ دوست دارن میتونن کنارش پیاز داغ هم درست کنن.
امروز همین دستور رو درست کردم و راضی بودم