مهارت آشپزی

  • شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع farshidGCD
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
حالا بیا آگاهم کن که اگر توش خیلی شل باشه دلیلش چی میتونه باشه :))
یا تخم مرغتو زیاد زدی یا سیب زمینی یا پیاز یا سبزی ای که اضافه کردی آب انداخته و اینکه خود جوش شیرین و بیکینگ پودر در حالت طبیعی یه کم شل میکنه قضیه رو :))
حالا به نظرم آرد اضافه کن به موادش یه کم تا از شلی خارج شه.
 
پاسخ : مهارت آشپزی

میتونین تن ماهی رو داخل تابه سرخ کنید و داخلش یک یادوتا تخم مرغ بشکونید !!
این غذا با گوجه و خیارشور بی نظیـــره !! : )
و درحال حاضر بوش فضای استدیو رو پر کرده :-" :))
تن ماهی باید تو کنسروش حداقل بیست دیقه جوش بخوره. تو تابه سرخ کردن ریسک خطرش رو کم نمیکنه.
میتونید اول جوش بیارید بعد بریزید تو تابه :دی
 
دارم لازانیا درست می کنم گفتم این تاپیک رو هم به روز کنم :D
مشاهده پیوست 912
ی ثنا داریم شاه نداره،
دستپختی داره بیا و ببین! :))
=D>=D>

IMG_20190814_191959_473.JPG


اینم نیمروی‌ عاطی‌پز :))
دیگه ب بزرگی خودتون ببخشید
همه مثل ثنا خانوم هنرمند نیستن...

ب.ن: عاقا از این ب بعد عکس نیمروهامو اینجا میذارم!!! کم‌کم متوجه میشید ک هیچ دو نیمروی درست شده توسط اینجانب شبیه هم نیستن :))
مامانم بیشتر از ۲۰ ساله نیمرو ک درست میکنه، عین همن و خوشمزه، اونوقت مال من هربار ی شکله و گاهی خ خوشمزه و گاهی...:eek::)):D
 
آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
چه جوری پنیر پیتزا رو برشته میکنین؟ خواهرم هم بلده ولی من هیچ وقت نتونستم. عمری در حسرتشم:(
برشته کردنو نمیدونم،
ولی ی فوت آشپزی میگم برای کش اومدن خمیر پیتزا!!! :))
باید قبل این ک پیتزا یا لازانیا رو بذاری توو فر، با آب‌پاش ی کم(کم، ن زیاد!!!) آب بپاشی روش...
اینو از من داشته باش...
 
چه جوری پنیر پیتزا رو برشته میکنین؟ خواهرم هم بلده ولی من هیچ وقت نتونستم. عمری در حسرتشم:(
نکته اش یه مقدار زرده تخم مرغ هست + روغن که در اواسط حرارت دیدن پنیر باید روش و همین طور اطراف لازانیا با قلمو آشپزی یا با پشت قاشق پخش بشه
دماش هم مهمه که اول روی ۱۸۰ باشه بعدش یه مدت کوتاه یهو روی ۲۲۰ ۲۴۰ ببری و نگاه کنی تا رنگ عوض بشه
و البته رستوران دار ها یه شعله ساز مستقیم گازی دارن که هم برای برشته کردن پنیر و هم کارامل و حتی روی کیک استفاده می کنن
 
اینم دسر فرانسوی ریحان پز:-"
 
اغا مگه کوکو جوش شیرین میخواد؟:T55
کلا جوش شیرین چیز زیاد خوبی نیست. ضرر داره. ولی بعضیا میزنن. ما که نه بیکینگ پودر میزنیم نه جوش شیرین. خیلی هم خوشمزه و گاهی به طرز خیلی باحالی ترد و کریسپی میشه بدون هیچ کدومشون.
 
بیا ته‌دیگ ماکارانیاتو رو کن، همه رو زخمی کن :))
@.::MoJi::.

اسپم در اینجا = هر پستی که توش دستور تهیه ای ارائه نشده باشه یا معرفی شخصی باشه

نکاتی هست:
- آموزش از زبان خودتون باشه، نه کپی پیست مطلق (حداقلش دیگه تلخیص یافته)
- خوراکی های مورد آموزش ترجیحا در زمان کوتاه، با مواد کم و هزینه پایین تهیه بشن
- از پیچیدگی بپرهیزید! حتی طرز تهیه انواع تخم مرغ یا برنج رو هم ممکنه خیلی ها بلد نباشن
- اندازه ها رو دقیق بیان کنید، دستور تهیه سلیس و روان باشه
این نقل قول رو بخونید و بیایید اسپم ندیم ;;)
 
آقا یه غذا می گم دانشجویی ولی خوشمزه اصن اتگشتاتونو می خورین:) (سریع و راحت هم هست)
مواد لازم:
پیاز (الزامی)
سیب زمینی (الزامی)
گوجه (الزامی)
گوشت چرخ کرده (در صورت گیاه خوار بودن اختیاری)
سینه مرغ (اختیاری)
نخود فرنگی (اختیاری)
فلفل دلمه ای (اختیاری)
قارچ (اختیاری)
نمک
فلفل
زردچوبه
آب لیمو (ترجیحا الزامی)
دستور تهیه:
1-ابتدا پیاز را تفت داده
2- سپس گوشت چرخ کرده را تفت می دهیم (اگه گوشت چرخ کردتون فریزری هس باید همزمان که تفت می دین تیکه هاشو جدا کنین و گرنه میشه قلقلی=/)
3-اگه سینه مرغ آب پز شده هس آخر کار بریزین اگه آب پز شده نیس با گوشت چرخ کرده حتما تفتش بدین تا بوش گرفته شه (اگه گیاه خوارین از این مراحل فقط پیازشو انجام بدین)
4-حالا سیب زمینی رو به صورتی که می خواین سیب زمینی سرخ کرده درس کنین ریز می کنین و میریزین تو قابلمه
5-گوجه رو هم نگینی ریز کنین بریزین تو قابلمه
6-هر مواد اختیاری دیگه رو که می خواین بهش اضافه می کنین
7- و مهم ترین بخش قضیه توش به مقداری که یک چهارم تا یک سوم مواد رو بپوشونه آب میرزین
8-بعد ادویه ها رو اضافه می کنین و سر قابلمه رو می بندین تا خوب بپزه
9-وقتی همه ی مواد خوب پختن بهش آب لیمو رو اضافه میکنین و سپس نوش جان می کنین (مراقب انگشتاتون باشین)
 
من كه كلا گند ميزنم...ولى واقعا واقعا تو پخت كيك و شيرينى عاليم...مافين،كلوچه،كيك،كيك فنجونى...يه حسى كه شيرينى پختن به آدم ميده آشپزى نميده...حداقل براى من كه اينجوريه...:T4:T4
 
مک اند چیز (((= : مواد لازم
سینه مرغ ؛ پیاز ؛ سیر ؛ پاپریکا ؛ نمک ؛ فلفل؛ پودر سیر ؛ خامه؛ شیر پر چرب؛ پنیر پیتزا پر چرب ؛ ماکارونی رشته ای یا پاستا فرق نداره ؛ قارچ . دستور پخت : سینه مرغ رو به قطعات با شکل دلخواه برش میدهیم.مکعبی یا رشته ای هیچ فرقی ندارن فقط یک اندازه باشن قطعات . بعد بیاین پیاز ها رم خرد کنین. پیاز ها رو سرخ کنین ادویه رو بزنین بهش بعد قارچ خرد شده و سیر نگینی رو اضافه کنین بش و سرخ کنین (نکته این که کمی آبلیمو بچکونید رو قارچ که سیاه نشه). دقت کنین خوب سرخ بشن اینا آبدار باشن کار خراب میشه . یکم روغن اضافه کنین. یکمااااا.چون روغن قبلی جذب پیاز و سیر شده . مرغ ها رو تفت بدیم یه حالت سرخ شده ای که گرفت و خام بودنش رو از دست داد خامه و شیر و( اگه دوست دارین ازین پنیر خامه ای ها) به مرغ اضافه کنین . کمی آب (نصف لیوان) بریزین توش و در ماهیتابه رو بذارین خوب بپزه مرغ حالا رشته های ماکارونی یا پاستا باید بریزین تو آب جوشی که قبلا بش نمک و روغن اضافه نمودید ( مقدار رشته ها رو با نسبت با مقدار سس تون بریزین) بعد آبکش کنین بریزین تو ماهیتابه کمی میکس کنین بذارین دم بکشه ۱۰_۱۵ دیقه . بعدش که دم کشید و نرم شد پنیر پیتزا ( اصل کاریه زیاد باشه ^_^) رو بریزین توش و بذارین آب شه خیلی خوبه
 
مواد لازم:
سیب زمینی
پنیر
ذغال

ذغال(یا فر) رو روشن کنین تا داغ بشه، سیب زمینی رو یخرده چرب کنین و پنیرا رو بریزین روش و دورش وریقه آلومینیوم و بزارینش همونجایی که داغ کردین ذغال یا فر. پنیراش که آب شد بخورینش!
 
ساندویچ مرغ خیلی چیز ساده ایه و طرز درست کردن های مختلف داره ولی:
۱. مرغ رو‌‌ بزارید بپزه و‌ بعد ریش ریش کنید.
۲. یه بسته قارچ رو بشورید (بین ۵ تا ۱۰ عدد) و بعد قاچ(؟) بزنید.
۳. دوتا پیاز رو رنده کنید و داخل قابلمه با کره سرخ کنید .
۴. قارچ ها و مرغ ها رو داخلش بریزید و بعد آبلیمو و رب گوجه اضافه کنید‌.
۵. نمک، فلفل سیاه، آویشن، زرد چوبه، روغن زیتون و‌ کمی پودر سیر به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید‌.
۶.دوتا گوجه فرنگی رنده شده آماده کنید و داخل قابلمه اضافه کنید.
۷. نصف یه فلفل دلمه رو نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید.
۷. نصف لیوان زعفران دم کشیده به همراه یه لیوان آب داغ به قابلمه اضافه کنید و بعد در قابلمه را ببندید و تا ۱۵ الی ۲۰ دقیقه(با حرارت ملایم) منتظر بمونید که سس کاملا به خورد مرغ ها بره.
۹. بعد اینکه سس به غلظت کافی رسید، یکم صبر کنید مواد سرد بشه و بعد داخل نون باگت یا لواش سرو کنید.
البته این ساندویچ یه نوع ساندویچ سرده. بره تو یخچال سرد شه و بعدا خورده شه خیلی خوشمزه تر میشه. برای کسایی که پیاز داغ دوست دارن میتونن کنارش پیاز داغ هم درست کنن‌‌.
امروز همین دستور رو درست کردم و راضی بودم :))
 
تن ماهی:
سه قاشق چای‌خوری آب میریزین داخل قابلمه
بعد قابلمه رو میبرین زیر شیر آب و پرش میکنین
فر رو روی دمای 180 درجه تنظیم میکنین
بعد قابلمه رو میذارین روی گاز و زیرش رو روشن میکنین
تن ماهی رو میندازین داخلش تا جا بیفته
باید دائم همش بزنین تا آب ته نگیره
برای اینکه حوصلتون سر نره این آهنگ رو گوش بکنین آهنگ مورد نظر
بعد از 20 دقیقه تن ماهی رو از جکوزی میارین بیرون
میذارینش داخل بشقاب و سر میبرین
! Bon Appetit
 
Back
بالا