مهارت آشپزی

  • شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع farshidGCD
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مهارت آشپزی

به نقل از 3p!deH :
خب دختر خوب باید به یه حد متعادل تو ظرف بریزی زمانی که داری هم میزنیش هی به چشیش

بیکارم مگه ;D من الان یه سری دستورات میخوام که دقیقاً عین همون عمل کنم دیگه سه ساعت نیازی به چشیدنُ این جینگولک بازیا نباشه هی آب بریز حالا هی شکر بریز عــه ترش شد عــــه آبکی شدُ این صوبتا... :-"

ویرایش: آها همین "متعادل" که میگی... همین متعادل رو یکی بگه چقده :-"
 
پاسخ : مهارت آشپزی

به نقل از Madmazel Fairy Tale :
بیکارم مگه ;D من الان یه سری دستورات میخوام که دقیقاً عین همون عمل کنم دیگه سه ساعت نیازی به چشیدنُ این جینگولک بازیا نباشه هی آب بریز حالا هی شکر بریز عــه ترش شد عــــه آبکی شدُ این صوبتا... :-"

ویرایش: آها همین "متعادل" که میگی... همین متعادل رو یکی بگه چقده :-"

هیچ وقت فکر نمی کردم یه روز کارم به جایی بکشه که بیام توی این تاپیک پست بدم
wwwjadooga_6631440_4826396.gif


اصلا آیا می دونستید درک ما از میزان مزه های غذا تا حدی متفاوته؟! (و این هم به مغز بر می گرده و هم به عملکرد گیرنده ها) واقعا نمیشه گفت چیزی که برای شما شیرینی اش مناسبه واسه منم هست! یا بلعکس

شاید برای شما هم تصادفا (!) پیش اومده باشه که دست پخت مامانتون رو بیشتر از بقیه دوس داشته باشین :-" ...

... و این به خاطر زمینه ارثی این مسئله هست
 
پاسخ : مهارت آشپزی

يك دسر ساده كه خيلي خوشمزه است و ميتوانيد در صبحانه هم ميل كنيد :
خامه به مقدار لازم (بستگي داره بخواهيد رژيمي درست كنيد يا نه)
مغز هاي مفيد مثل پسته ، گردو ، بادام ، فندق و ...خرد كنيدميتونيد بريزيد توي آسياب برقي يا دستي و به هر اندازه كه دوست داري خردشون كنيد يا پودر شون كنيد .
در پايان مواد را يا پودر شكر مخلوط ميكنيم .
 
پاسخ : مهارت آشپزی

این غذا خاص خودمِ و اگر کسی به اسم خودش جایی رفت درس کرد من راضی نیستم بگم ! ;D
مواد لازم :
1)2 تا تخم مرغ ( اگه خیلی شکمویی و گرسنه میتونه بیشتر هم باشه )
2)روغن
3)فلفل
4)نمک
5)ماهی تابه و گاز و ...
6)نون
اول تخم مرغ رو میشکنی بعد یه چیزایی وسطشِ ( اسمش یادم رفت ؟) هست که خرابه اونا رو میریزی دور ، بعد روغن رو تو ماهی تابه میریزی ، ماهی تابه رو رو گاز میذاری بعد تخم مرغ رو میریزی توش تا بپزه ! فلفل و نمک هم هر چقدر دوس داشتی بریز توش .
حالا آماده شد . این با اون نیمرو که شما ها میخورین فرق داره و اونم این که من بهتون یاد دادم /m\
 
پاسخ : مهارت آشپزی

مواد لازم
سوسیس و روغن و نون
یه دونه ازاین سوسیس درازا(اسمش یادم نی) رو میندازی تو ماهی تابه تا سرخ شه
بعد کوچولو کوچولو میذاری لای نون
سس هم میزنی
بعد نوش جان میکنی
به این میگن سوسیس سرخ کرده
بانوشابه خیلی میچسبه
 
پاسخ : مهارت آشپزی

ببخشیدا :-" ولی میگم بهتر نیست یه چیزی به هم دیگه یاد بدیم؟ :-" ;D یه چیزی که امکانش هست کسی بلد نباشه؟ ;D
 
پاسخ : مهارت آشپزی

براي تهيه دسر ميتونيم از ژله استفاده كنيم . تازه اگر چند رنگش كنيم و توي قالب هاي خوشگل بريزيم تا ببنده خيلي عالي ميشه . :P
طرز تهيه هم پشت جعبه نوشته . ولي مشكل من اين كه هيچ وقت نميتونم ژله رو درست و كامل از توي قالبش خارج كنم . :-<هيچ كس راه حلي نداره؟ :-/
 
پاسخ : مهارت آشپزی

به نقل از ninja :
تن ماهي ، سيب زميني ، پياز
اول سيب زميني رو خلال مكعبي مي كني بعد سرخش مي كني و پيازم خورد مي كني و سرخ مي كني بعدم سيب زميني رو به پياز اضافه و روي همشون تن ماهي مي ريزي و يه قاشق الي دوتا رب گوجه اضافه مي كني و اگه خواستي يه ليمو روش فشار مي دي............
البته فكر كنم همه اينو بلدن.....


من این غذا رو تو خوابگاه درست کردم.خوشمزه است . البته بهش یه قاشق لیمو خشک و نعنا خشک هم اضافه کنین خوشمزه تر میشه.

توضیح اضافه:اصل این غذا رو با ماهی سوری (ماهی ای که از سه ماه تا سالها توی نمک نگه داشته شده) استفاده میکنن و با برنج مخلوط میکنین. بندری ها بهش میگن هواری havari
 
پاسخ : مهارت آشپزی

طرز تهیه یه جور سیب زمینی بی نام ;D :
مواد لازم :
سیب زمینی- روغن زیتون - لیمو ترش- نمک و فلفل به میزان لازم
اول سیب زمینی رو آبپز میکنیم. البته نباید خیلی نرم بشه(نیم پز بشه)
بعد اونا رو پوست می کنیم و مکعبی خرد میکنیم.
سیب زمینی های خرد شده رو تو روغن زیتون سرخ میکنیم و نمک و فلفل یا احیانا هر ادویه ای دوست دارینو بهش اضافه میکنیم.
بعدم با لیمو ترش میخوریم /m\
 
پاسخ : مهارت آشپزی

طرز تهیه یه غذای سخت
ولی خوشمزه و یکم محتویات گرون
1 عدد تخم مرغ روغن نمک
ماهیتابه را داغ میکنید روغن میریزید تخم مرغ را اضافه کرده و نمک میزنیم
و از شیرازی بودن خود لذت میبریم ;D
 
پاسخ : مهارت آشپزی

آب رو جوش بیارید و لازانیا ها رو تک تک داخلش رها کنید( توجه داشته باشید که باید تمام ورق لازانیا درون آب قرار بگیره.
بعد از 15 دقیقه آنها را با آب سرد آبکش کنید.
250 گرم گوشت چرخ کرده رو با 50 گرم پیاز داغ و اون ادویه هایی که داخل جعبه ی لازانیا قرار داره مخلوط کرده و تفت می دهیم.
بعد از مدتی که اون بوی اولیه ی گوشت از بین رفت یک قاشق رب گوجه فرنگی و مقداری نمک و فلفل سیاه ( واسه بوی خوبش) بهش اضافه کنید.
پس از 15 دقیقه تفت دادن قارچ های از قبل سرخ شده و فلفل دلمه را اضافه کرده و مجددا به مقدار نیاز تفت می دهیم.
مایه ی لازانیا آماده شده .
پس بین ورقه های لازانیا مایه یمان را + پنیر پیتزا قرار می دهیم و آن را داخل فر ، ماکروویو یا حتی همین اجاق گاز آشپزخانه قرار می دهیم تا آماده شود. ( من خودم هم با فر ، هم با ماکروویو و هم با اجاق گاز این غذا رو پختم).

این هم دستور تهیه ی غذایی که داداش کوچولوم واسش می میره.
:x
 
پاسخ : مهارت آشپزی

کیک کاکائوئی (اسم دقیقش یادم رفته X_X)
____________________________
پودر کاکائو 50 گرم
2 لیوان آرد
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان روغن مایع
1 لیوان شیر
2 قاشق مرباخوری پکینگ پودر
1.4 قاشق چایخوری وانیل
1+1.2 پودر قند یا شکر
____________________________
روغن و پودر کاکائو رو باهم مخلوط می کنیم.
ابتدا تخم مرغ+ وانبل+ شکر رو به مدت 5دقیقه با همزن هم میزنیم سپس مایع روغن و پودر کاکائو رو با هاش مخلوط میکنیم و به مدت 2 دقیقه هم میزنیم بعد شیر رو اضافه می کنیم و 1دقیقه هم میزیم
حالا یک لیوان(یا 3.4 لیوان) از مایع بدست اومده رو برمیداریم ؛ این یک لیوان میشه شکلات روی کیک
بقیه مواد رو با آرد+ پکینگ پودر کم کم مخلوط میکنیم.
در سینی (20*30) کاغذ چرب رو قرار میدیم
دمای فر رو ، 175c تنظیم میکنیم به مدت 45 دقیقه کیک رو در این دما توی فر میذاریم
وقتی از فر بیرون آوردیم کیک رو برش میدیم و سپس شکلاتی که از قبل جدا کردیم رو روی اون میریزیم، باید سعی کنیم شکلات سطح کیک رو بپوشونه
بعد هم که کیک یکم سرد شد اون رو تو یخچال میذاریم تا شکلاتش سفت شه

من این کیک رو روزمادر پختم خوب در اومد و اولین کارم تو زمینه شیرنی پزی بود اما ریسکش بالا بود
پس شما دیگه این ریسک بالا رو نپذیرید ;)
البته من
*پ.ن1: اگه تا به حال هنر تون رو تو آشپزی نشون ندادید حتما با یکی که وارد هست این کیک رو درست کنید وگرنه باید بریزیدش دور ;D
*پ.ن2: بهتر از همزن برقی استفاده بشه ;)
 
پاسخ : مهارت آشپزی

به نقل از my dark sky :
ولي مشكل من اين كه هيچ وقت نميتونم ژله رو درست و كامل از توي قالبش خارج كنم . :-<هيچ كس راه حلي نداره؟ :-/
اگه قالبت از این قالب فلزیاس میتونی وقتی میخوای درش بیاری قبلش به مدت ۵ الی ۸ ثانیه(بستگی به قطر ظرف داره)قسمت بیرونیه قالبو توی آب داغ بذاری...اینجوری اون تیکه از ژله که به ظرف چسبیده آب میشه...بعدش قالبو برگردون تو هر ظرفی که خودت میخوای...
 
پاسخ : مهارت آشپزی

اسمشو نميدونم
ته قابلمه رو پرنمک ميکني بعد سيب زمينيارو ميزاري رو نمکا اب نميريزي بعد درشو ميذاري تابپزه مثه سيب زميني اب پزه ولي خوشمزه تره
 
پاسخ : مهارت آشپزی

خیار متوسط 3 عدد
گوجه فرنگی متوسط 2 عدد
پیاز متوسط 2 عدد
آبلیموی یا آبغوره نصف استکان
نمک کمی
______________________________
خیار، گوجه فرنگی و پیاز را ریز خرد کنین. سپس آنها را با هم مخلوط کنین. بسته به نوع ذائقه تون، آبلیمو یا آبغوره یا مخلوط هر دو را به سالادتون اضافه کنین. کمی هم نمک بزنین ، فقط سعی کنین نمک اون زیاد نشه. اگه دوست داشتین کمی روغن زیتون یا پودر نعنا خشک هم به سالاد اضافه کنین. اضافه کردن پودر نعنا برای از بین بردن طبع سرد خیار و گوجه فرنگی، خوبه. حداقل 10 دقیقه قبل از سرو کردن، سالاد را در یخچال بذارین این سالاد خیلی خوشمزه ست، به خصوص با غذاهایی مثل قورمه سبزی و کباب تابه ای، خیلی مزه می ده.
 
پاسخ : مهارت آشپزی

42572b1fdcb57ef71f5c408072e02754.jpg

اینم عکسی از سالاد
 
پاسخ : مهارت آشپزی

یتیمچه

روغن.بادمجون.نمک.گوجه(یا رب).(ادویه دیگه و قارچ و فلفل دلمه ای و اینا هم میشه)

بادمجونا رو پوست کنید و حلقه کنید(اگه وقط ندارید حلقه ها رو ریز تر کنید) تو ماهیتابه با روغن و نمک بذارید درش رو ببندید یکم که آبپز شد درشو بردارین بذارین سرخ شه یکم بعد گوجه های حلقه شده رو اضافه کنید(ترش دوس دارین گوجه ش زیاد باشه) بعد دوباره درشو ببندین تا جا بیفته ;D(اون مخلفاتشو که تو پرانتز گفتم قبل گوجه اضافه کنید)
تو نیم ساعت تا چهل دقیقه درست میشه :-"


یکی دیگه هم اسم نداره فک کنم :-"
بذارین سیب زمینی آبپز شه بعد بکوبینشون با نمک و فلفل و نعنا خشک شده (و کره) مخلوط کنیید بخورید ;D


ماکارونی سبزیجات

ماکارونی شکل دار .خامه(یا ماست پر چرب).قارچ.جعفری تازه.نمک و فلفل ... .کنسرو نخود فرنگی(ذرت).روغن.آبلیمو.سینه مرغ پخته شده(قطعات کوچیک. طعم داره باشه)اندازه هاش بستگی به خودتون داره

ماکارونی رو طبق دستور روی بسته بپزید .بعد مواد سسش رو با هم مخلوط کنید بریزید تو ماکارونی ;;)
غذای شما آمادس 8-^

;D
 
پاسخ : مهارت آشپزی

کیک وانیلی ، اولین کیک من :دی

لینک عکس بزرگ
http://up.vatandownload.com/images/vutmty5mxfxr05csvv8d.jpg

gqa2nyh36wpjsc3yig.jpg


روش تهیه : ازین پودر های آماده کیک وانیلی میخرین طبق دستورالعمل روی جعبه درستش میکنین . فقط حواستون باشه درجه فرتون به سانتی گراده یا فارنهایت :دی که اینطوری نشه (یخورده سوخته :) )

کیبوردم فارسی نداره خلاصه نکاتی که از یکی یاد گرفتم مینویسم :

1- اول از همه این که اگه روغن استفاده میکنین ، بزارین سرد بشه قبل اینکه به مواد اضافه کنین .
2-اگر یخورده (نیم تا یک قاشق) آب قاطی سفیده تخم مرغ بکنین ، سفیده بیشتر و بهتر کف میکنه و کیکتون خیلی خوشمزه تر میشه
3-زعفرون تو کیکی که از شیر استفاده کردین نریزین بوگند میگیره (تضمین شده ست این یکی ! من امتحان کردم واقعا بو میگیره :دی)
4-بهتره که از شیر استریلیزه استقاده کنین که چربتره
5-موقعی که فر رو روشن مکنین ، اول شعله پایینی روشن باشه ، ده دقیقه آخر شعله بالایی رو روشن و پایینی رو خاموش کنین /
 
پاسخ : مهارت آشپزی

مواد لازم برای تهیه سالاد ماکارونی:
ماکارونی (معمولن از این شکلکیا) به مقدار دلخواه...
خیارشور به مقدار لازم.
سوسیس به مقدار لازم.
کنسرو ذرّت به تعداد لازم.
سوس مایونز به مقدار کافی !
سس خردل به مقدار مناسب.
هویج و نخود فرنگی و سیب زمینی آب پز شده، Optional هستن !

روش تهیه:::
مقداری آب میریزین توی یه قابلمه تا جوش بیاد.
ماکارونی رو می ریزین توی "همون" قابلمه تا زمانی که نرم و قابل خوردن بشه (ینی بپزه دیگه :دی)
خیارشور رو ریز ریز کنین.
سوسیس رو ریز ریز کنین.
محتویات یک عدد کنسرو ذرت رو به مجموعه اضاف کنید. (متذکّر میشم از آب ذرت داخل حلبی صرف نظر کنید لطفن ;D )
هر مقدار از سوس مایونز رو که خواستین با سس خردل (یا اگه نبود فلفل) و کمی آب لیمو مخلوط کنید و روی سالاد بریزید. و میل بفرماعید :)

*قسمتای سبز رنگ رو حفظ کنید تو کنکور میاد.
 
پاسخ : مهارت آشپزی

اقا من سوسیس بندری خیلی دوس دارم خیلی هم راحته و همه چی میشه توش بریزی ;D
سوسیس/پیاز/قارچ/فلفل دلمه ای/ادویه دیگه هرچی که خودت میپسندی/البته با سس گوجه تند دیگه معرکه میشه

همه مواد رو خرد میکنی بعد اول سوسیس ها.بعد پیاز و فلفل دلمه ای و اخر دفعه هم قارچ ها رو بریزین بذارین سرخ شن و سس گوجه هم بزنین با ادویه یه چیزه معرکه میشه البته فلفل دلمه ای حتما باشه (یه بوی پیتزایی میده که فک میکنی پپرونی جلوته :)) )
 
Back
بالا