به نقل از Nirman :راستش در مورد ال جی ، اگه نسخه اندرویدش برات مهمه
من شنیدم که قراره اندروید 5 واسه گوشی های ال جی روی نکسوس 5 + جی 3 راه اندازی بشه.
هرچند G2 هم طبق مشخصاتش گوشی خیلی خوبیه ولی من باهاش کار نکردم ، البته قطعا نسخه اندرویدش قابل آپدیته.
ولی در کل من نکسوس رو بیشتر میپسندم ، مخصوصا نکسوس 6 رو که گوگل ، ساختش رو به موتورولا واگذار کرد.
یخ نگاهی به تفاوت G2 با نکسوس 6 هم بنداز . مقایسه
صفحه نمایشگر AMOLED چیز کمی نیست
نسخه 5 اندروید .
30 گیگ حافظه داخلی
به هرحال اندروید محصول گوگله .
به نقل از amparisay :من جی تو دارم. سوالی داری بپرس. بین اندرویدی ها گوشی خیلی خوبیه. مثل همشون هنگ میکنه. اینکه دکمه هاش پشتشه خیلی خیلی خوبه.کلا همه چیش راضی کننده است، جز یکی دو مورد : آنتن وای فایش ضعیفه به نسبت لپ تاپ. نمی دونم گوشی ها کلا ضعیفن یا این اینطوریه. جایی که لپ تاپم تا خط داره و ساعتی یه بار قطع میشه، گوشیم دقیقه ای یه بار قطع میشه. شاید هم من حساسم، اما بالاخره ضعف گوشیه. ال سی دیش رو هم بگیر دستت گوشیا رو، بعد مقایسه کن. من رفتم که یا گلکسی اس فایو بگیرم یا جی تو، AMOLED رو دیدم رفتم ال جی رو خریدم. رنگهاش خیلی غیرطبیعیه، رنگاش کاملا به زردی میزنه. گوشی ضعف خاصی نداره، باید بگیری دستت ببینی از چی بیشتر خوشت میاد. در ضمن، گوشی یی بگیر که باتری خوب نگه داره.
خدای من! زده به سرت؟!به نقل از Aghaliat :دوستان بین note3،LG g2،xperia z1-2کدوم رو پیشنهاد می کنین؟
بی شک نوت 3.به نقل از Aghaliat :دوستان بین note3،LG g2،xperia z1-2کدوم رو پیشنهاد می کنین؟
به نقل از امیررضا رحمتی :اس 5 از جی 3 بهتره دوربینش!
در ضمن آیفون 6 حرفی نداره در برابر بقیه گوشیا!
ولی لومیا 1020 و 1520 دوربیناشون یکم بهتره از نوت 4 و کلا بقیه گوشیا!
یکم دقیق بخونی گفتم مال نوکیا بهتره!به نقل از حجتــ :ینی می گی دوربین NOTE4 از 1020 بهتره؟؟ اصلا 1020 هیچی میگی از 930 بهتره؟؟؟ از 1520 بهتره؟؟؟ اگه می گی بهتره که من دیگه حرفی ندارم !!!! ولی پیشنهاد می کنم با هر دوش کار کنی ! کار کنی ها نه که بگیری دستت دو تا عکس بندازی! کار کنی منظورم اینه که از هر کودوم برای عکاسی استفاده کنی و ببینی برای کودوم تو عکاسی های حرفه ای و امکانات دوربین راحت تری!
البته طبیعیه که برای مقایسه کیفیت نهایی عکس باید از یک نمایشگر استفاده کنی! چون ال سی دی های Sumsung از نوع SUPER AMOLED هستن و رنگ ها رو بسیار اشباع نشون می دن
به نقل از امیررضا رحمتی :یکم دقیق بخونی گفتم مال نوکیا بهتره!
کلاس اول ابتدایی نرفتی؟